Actiune AJVPS!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Actiune AJVPS!
Acum 10 min au dat la tv o actiune a Ajvps Hunedoara care au saltat vreo cateva zeci de oameni ca nu aveau permise!
Oameni de la Ajvps si Jandarmerie!
Daca nu mai face lumea permise la ei se pare case merge la japca!
Cred ca ii arde bugetu pe anu asta de au inceput cu actiunile!
Oameni de la Ajvps si Jandarmerie!
Daca nu mai face lumea permise la ei se pare case merge la japca!
Cred ca ii arde bugetu pe anu asta de au inceput cu actiunile!
Nu au fost in control cei de la AJVPS, ci din ce am inteles eu au fost de la ceva asociatii particulare, iar problema a fost cu cei care au vizat la AJVPS pt. ca nu aveau decat chitantele, atat primisera pana acum, si nu aveau cartonasele de la CNAFP..... Oricum s-a lasat doar cu avertismente, nu sa dat nici o amenda.
Nu am vazut stirea, da nu m-ar mira sa fi dat date eronate.... pentru multi inca daca aud de pescuit imediat asociaza cu AJVPS....
Stiu de la un coleg care a fost prezent acolo, si oricum de la inceput de an tot zic cei de la asociatiile particulare ca o sa inceapa controalele. Locul unde a fost controlul e de obicei impanzit de pescari , asa ca controlul asta cred ca a avut rolul doar de a face pesacrii sa-si vizeze permisele..... ca daca vor sa prinda jepcariii ar cam trebui sa o ia in jos pe Mures muuuullllti kilometri. Oricum, e un inceput, da sper sa-i tina asa tot anu', nu sa faca cum faceau cei de la AJVPS controale la inceput de an ca sa vina lumea sa vizeze la ei, iar din martie pana la sfarsitul anului nu mai vedeai picior de control.
Stiu de la un coleg care a fost prezent acolo, si oricum de la inceput de an tot zic cei de la asociatiile particulare ca o sa inceapa controalele. Locul unde a fost controlul e de obicei impanzit de pescari , asa ca controlul asta cred ca a avut rolul doar de a face pesacrii sa-si vizeze permisele..... ca daca vor sa prinda jepcariii ar cam trebui sa o ia in jos pe Mures muuuullllti kilometri. Oricum, e un inceput, da sper sa-i tina asa tot anu', nu sa faca cum faceau cei de la AJVPS controale la inceput de an ca sa vina lumea sa vizeze la ei, iar din martie pana la sfarsitul anului nu mai vedeai picior de control.
gresit !!! ... controlul a avut rolul de a face pescarii sa-si vizeze carnetele de membri, adica de a castiga membri cu forta sub presiunea eliberarii permisului de pescuitcosti scrie: controlul asta cred ca a avut rolul doar de a face pescarii sa-si vizeze permisele..... .
ba eu cred ca o sa fie la fel !!! ... si n-ai inteles problema:costi scrie: Oricum, e un inceput, da sper sa-i tina asa tot anu', nu sa faca cum faceau cei de la AJVPS controale la inceput de an ca sa vina lumea sa vizeze la ei, iar din martie pana la sfarsitul anului nu mai vedeai picior de control.
AGVPS trebuie sa dispara,..., dar practicile lui pot fi in continuare utile !

dar toate astea sunt niste amanunte fara mare importanta, ..., acum cand atatea fonduri europene stau sa cada pe capul asociatiilor,..., si mai au de organizat si atatea competitii,...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
ieczact... asta vroiam sa zic si io da poate nu m-am exprimat prea iecsplicitmiky scrie:gresit !!! ... controlul a avut rolul de a face pescarii sa-si vizeze carnetele de membri, adica de a castiga membri cu forta sub presiunea eliberarii permisului de pescuitcosti scrie: controlul asta cred ca a avut rolul doar de a face pescarii sa-si vizeze permisele..... .

S-ar putea ca in stire sa fi zis APS, nu AJVPS.
Orice asociatie, fie ca e AJVPS, fie ca e APS sau oricare alta, are dreptul, (de fapt obligatia, prin contractul cu CNAFP) de a cere ajutorul jandarmeriei in activitatile de control. Controlul il face de fapt jandarmeria, ei fiind in drept sa vegheze la respectarea legii. Cei din asociatie pot doar sa-i insoteasca, sa ii ajute la transport, etc.
Nu inteleg o chestie: pana acum toti ne plangeam ca nu se respecta legea si nu mai incapem de braconieri si ca apele nu-s pazite. Acum, cand incep controale reale, o serie dintre voi sar in sus ofticati. Unde ati vazut ca jandarmii obligau pescarii sa isi faca permise si sa intre intr-o anumita asociatie. Orice pescar prins fara permis poate sa spuna "dati-mi amenda, eu in asociatie nu intru" si sa i se dea, legal, amenda. A fost cineva batut sa isi faca permis? S-a incalcat undeva legea?
Inca aci vad ca acest prim control s-a lasat doar cu avertismente, fara amenzi, dar eu zic ca si daca erau amenzi nu era nimic ilegal si este bine ca aceste controale sa se faca cat mai des.
Sunt in continuare impotriva asocierii pentru obtinerea permisului, dar sunt pentru respectarea legii si pescuit doar cu permis!
Orice asociatie, fie ca e AJVPS, fie ca e APS sau oricare alta, are dreptul, (de fapt obligatia, prin contractul cu CNAFP) de a cere ajutorul jandarmeriei in activitatile de control. Controlul il face de fapt jandarmeria, ei fiind in drept sa vegheze la respectarea legii. Cei din asociatie pot doar sa-i insoteasca, sa ii ajute la transport, etc.
Nu inteleg o chestie: pana acum toti ne plangeam ca nu se respecta legea si nu mai incapem de braconieri si ca apele nu-s pazite. Acum, cand incep controale reale, o serie dintre voi sar in sus ofticati. Unde ati vazut ca jandarmii obligau pescarii sa isi faca permise si sa intre intr-o anumita asociatie. Orice pescar prins fara permis poate sa spuna "dati-mi amenda, eu in asociatie nu intru" si sa i se dea, legal, amenda. A fost cineva batut sa isi faca permis? S-a incalcat undeva legea?
Inca aci vad ca acest prim control s-a lasat doar cu avertismente, fara amenzi, dar eu zic ca si daca erau amenzi nu era nimic ilegal si este bine ca aceste controale sa se faca cat mai des.
Sunt in continuare impotriva asocierii pentru obtinerea permisului, dar sunt pentru respectarea legii si pescuit doar cu permis!