ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Competenta aplicarii sanctiunilor contraventionale la legea navigatiei este strict a organelor capitaniilor de port, dar constatarea contraventiilor poate fi facuta, printre altii, si de politistii de frontiera.
Pentru o mai mare acuratete va rog sa asteptati lamurirea problemei maine.
Pentru o mai mare acuratete va rog sa asteptati lamurirea problemei maine.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Revin cu precizarile promise:
Contraventiile la care face referire @vbh sunt prevazute de H.G 876 din 01.08.2007. Interesant este ca la art 15 alin 1) se prevede ”Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se face de catre personalul imputernicit al ANR (autoritatea navala romana), cu exceptia ....
concluzia - personalul P.F.R. nu poate constata fapte contraventionale de genul celor la care face referire @vbh
Contraventiile la care face referire @vbh sunt prevazute de H.G 876 din 01.08.2007. Interesant este ca la art 15 alin 1) se prevede ”Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se face de catre personalul imputernicit al ANR (autoritatea navala romana), cu exceptia ....
concluzia - personalul P.F.R. nu poate constata fapte contraventionale de genul celor la care face referire @vbh
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Multumesc pentru informatii. Dupa ce le-am zis ca nu stiu ca OUG 23/2008 sa prevada ceva de clonc, mi s-a spus sa-mi vad de treaba ca alfel se pun sa-mi masoare nr de inmatriculare (primit de la capitanie de altfel) daca este conform cu dimensiunile legale si ma verifica de veste si extinctor. Se pare ca deranjam pe cineva, dar acum stiu cum sa pun problema