2005 versus 2004

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

2005 versus 2004

mai bun
21
41%
la fel
5
10%
mai prost
25
49%

Voturi totale: 51

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Noi 2005, 14:17

2005 mult mai slab ca 2004 si incomparabil cu 2003, care pentru munie a fost mai bun decat 2004+2005. Inundatiile i-au tinut pe pescari departe de malul apelor, dar si pe braconieri. Acum, pe finalul anului, braconierii au luat cu asalt apele si trag tare ca sa scoata parleala. Apele fiind scazute, le este mult mai usor sa gaseasca pestele si sa-l omoare in setci si prostovoale. Credeti-ma, in Valcea este dezastru!!! :evil:
1. pastrav (f.bine)
2. avat (bine)
3. clean (satisfacator)
4. salau (nesemnificativ)
5. biban (nesemnificativ)
6. stiuca = O
7. somn = O

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 30 Noi 2005, 14:47

si pe mures, au aparut baietii cu plasele, dar deocamdata se pare ca nu prea au recolta.anul trecut pe vremea asta, apareau printre blocuri, seara, cu cate 100-120 de kg de scobar si platica. sper ca anul asta sa nu le mai mearga. sa aiba si ei un an mai prost decat 2004.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Noi 2005, 14:50

:twisted: Nu vreau sa le dea Dumnezeu decat ce le doresc eu! :twisted:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 01 Dec 2005, 00:44

Anul asta a fost un an bun pentru mine , 2004 a fost si el la fel de bun .
Ce mi pare rau e ca anul 2005 ar fi fost anul pastravului , dar din pacate la o partida foarte reusita in Mai , dupa o indelungata baie am reusit sa acumulez atata durere de cocoasa incat mi-a ajuns pentru tot anul . Si numai asa au putut scapa pastravii de mine . Ar fi fost un an bun deoarece raurile au avut un debit destul de mare si constant ceea ce in zona noastra sunt convins ca le-a facut mult bine . Dar la anul vor fi mai multi si mai mari .
Adelin scrie: ...apropos, pentru cunoscatori: -facem pe weekend una mica la locul stiut?
:wink: :idea:
pai sa vedem .... dudu a reusit 5 normali . el nu o sa mai vina , ce facem fara el ca nu are cine sa ne duca si sa ne arate pe unde sa il gasim ???? :roll:
ne riscam fara ghid :oops:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 01 Dec 2005, 00:45

Desi a fost un an dificil... inundatiile ne-au tinut departe de pesti o perioada buna.... pentru mine e fost un an dupa care ma simt satisfacut...
A fost primul an in care m-am dedicat exclusiv spinningului( si cred ca si urmatorul...) ... si desi nu am rupt gura targului cu capturi de pus la gazeta eu simt ca am facut un important salt calitativ. ...
Spun asta pentru ca in unele partide m-am simtit profi , adica am vazut locul , am stiut dupa ce dau, cu ce dau, am insistat si l-am luat.... asta-i pohta ce-o pohtesc.
Si cred ca de fapt asta si este frumusetea spinningului...
:wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 01 Dec 2005, 21:00

Adelin scrie: Pentru mine baieti, a fost o placere sa va cunosc si chiar sunteti simpatici... :lol:

...apropos, pentru cunoscatori: -facem pe weekend una mica la locul stiut?
:wink: :idea:
Si eu am reusit anul asta sa cunosc citiva din baietii de pe forum, deci e un an cistigat. Din pdv al pescuitului, nu a fost cine-stie-ce
avat - 3,2 kg
salau - 3,5 kg
stuk - 3 kg
SOMN - 0 :cry: :oops:

Weekend :shock:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Dec 2005, 14:07

pt. mine a fost un an plin.
am cunoscut multi pescarici din Iasi si de-aiurea. oameni de nota 10. :wink:
un an dedicat spinningului in exclusivitate. am uitat complet de naturale si asta datorita celor pe care i-am cunoscut, chiar si online. :wink: :)
a fost mai bogat 2004. si in realizari, mi-am luat echipament de spinning, naluci o groaza :roll: fire etc.
cat despre pesti...hmmm , nu am cu ce sa ma laud, prea mici k sa fie numiti capturi. :oops: :oops:
eee, asta e, poate la anul? :roll:
sii...dak tot s-a deschis topicul...tin sa multumesc prietenilor care M-AU INVATAT! stiu ei care sunt. neseriosii! :roll: de asemeni, multumesc forumistilor! fara misto, am avut ce invata de pe sit.
fire intinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

victor

Mesaj de victor » 03 Dec 2005, 08:03

pe ansamblul pestilor prinsi a fost indiscutabil un an mai bun.apele mari au adus mai mult peste,am prins mult salau ,avat si mai putina stiuca.in schimb nu am reusit sa iau nici un somn,tot ce mi-a intrat a rupt :cry: poate la anul.oricum mi-am invatat lectia!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 09 Dec 2005, 17:25

Slab anul,mai slab cu mult,cel putin pentru mine si cel putin la salau.Plus ca in zona mea mai aveam putin si pescuiam in casele oamenilor de la inundatii...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 10 Dec 2005, 09:41

Din pacate apele mai tot timpul mari(Oltul) au avut un efect dezastruos pt pescuitul in zona Brasov mai putin in cazul avatului.Stiuca am luat multa dar mica ,pana in 2kg,avat 2.7kg maxim .Cu cleanul foarte slab poate cel mai slab an din ultimii 10.....Biban numai mic .Salau nu prea avem pe aici ,este foarte rar si somnul la fel.In concluzie un an mai slab,mult mai slab decat 2004.

Scrie răspuns