1 iulie - constituirea Federatiei Romane de Pescuit.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

hunting_fish
veteran
veteran

1 iulie - constituirea Federatiei Romane de Pescuit.

Mesaj de hunting_fish » 16 Iun 2008, 20:32

"""andrei vladeanu

Data înscrierii: 21/12/2005
Trimis: Lun 16 06, 2008 7:24 am Titlul subiectului:
----------------------------------------------------------------------------

Pe 1 iulie va avea loc sedinta de constituire a Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.
Ora si locul intalnirii le voi anunta in curand, insa am postat data din timp pentru reprezentantii cluburilor sportive din tara.

Mai multe nu stiu, dar am crezut ca e important sa stie lumea. :shock:
Stima!
8)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Iun 2008, 20:37

:lol: ce de insomnii o sa mai aiba unii ...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Iun 2008, 21:33

Ei bine, si eu anunt crearea pe 2 iulie a Federatiei Romane a Braconierilor Piscicoli Traditionalisti - vom regrupa Asociatia pescarilor cu plase, Asociatia celor ce folosesc pripoane, Societatea ostierilor si harponarilor si Grupul rastocitorilor (adica a celor ce deviaza albia raurilor). Sigla noastra infatiseaza o coada de peste iesind dintr-un sac negru si un cap cu cagula. Deviza - "Sa ne unim, sa mergem peste ei si sa-i potopim! Braconei din toate tarile, uniti-va!". Poitopitul se refera la pesti, nu la paznici sau pescari sportivi. Pe acestia ii ignoram cu seninatate!
Precizez ca am exclus posibiitatea sa adere la FRBPT acei braconieri cu carbid, dinamita, otravuri si curent, asa ca presupun ca isi vor face si ei o "federatie" paralela. Simbolul lor heraldic - o grenada si un peste pe fundal rosu! Deviza - "Toate lumea, toata lumea sare-acum cu mine!" Lumea = pestii, broastele, racii, serpii etc. :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Iun 2008, 23:55

ptiu drace!!!
stati sa vedeti acuma orgolii si balacareli :lol: :lol: :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 17 Iun 2008, 06:26

anunta aceeasi regrupare si
Asociatia Greblarilor din Romania (aia care grebleaza cu ancore artizanale apele)
Asociatia 280 si 360 de pescuit recreativ cu curent electric .
the angler is catching xxx, not by the lure

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Iun 2008, 06:50

:lol: glumim noi dar aici e treaba serioasa, e vorba de constituirea Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, federatie ce se va forma prin unirea cluburi sportive deja constituite ...

in rest toate federatiile propuse (a greblarilor, braconierilor, etc) le voi integra (nu in absolut) :lol: ci in FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT DE AGREMENT (infintata de ceva vreme deja :lol: )

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Iun 2008, 08:08

dar nu e deja constituita federatia asta? Care e singura acreditata, singura imputernicita, bla, bla, bla... apsalba parca se ocupa de destinele ei.
daca gresec cu ceva imi cer scuze anticipat :wink:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 17 Iun 2008, 08:54

Deja sunt cam multe foruri reprezentative a pescariror sportivi la nivel national

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 17 Iun 2008, 09:23

APSHD scrie:Deja sunt cam multe foruri reprezentative a pescariror sportivi la nivel national
Puteti va rog sa detaliati care ar fi aceste foruri reprezentative pentru pescuitul competitional?
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Iun 2008, 09:49

luci_t scrie:dar nu e deja constituita federatia asta? Care e singura acreditata, singura imputernicita, bla, bla, bla... apsalba parca se ocupa de destinele ei.
daca gresec cu ceva imi cer scuze anticipat :wink:
Federatia de la Alba e o federatie de asociatii.
Federatia ce se doreste a se infiinta va grupa cluburile de pescuit sportiv, cluburi recunoscute de Minsterul Sporturilor. Este vorba de pescuit ca sport de competitie ca disciplina sportiva nu de pescuitul de agrement denumit si sportiv (eronat zic eu).

Scrie răspuns