Vicecampion mondial la Spinning retras din competitie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PPT
junior
junior

Vicecampion mondial la Spinning retras din competitie

Mesaj de PPT » 10 Apr 2012, 14:45

“Cred c? trebuie m?rit? miza acestor concursuri, ?i anume premierea primilor trei clasa?i cu sume de bani importante, lucru care ar atrage ?i mai mul?i pescari în competi?ii ?i ar cre?te ?i interesul media asupra noastr?. Dac? nu se va face asta, interesul pentru concursurile acestea va sc?dea ?i se vor retrage tot mai mul?i pescari de valoare, din p?cate. Eu am propus conducerii LRS s? m?rim, pentru început, taxa de participare cu 100 de lei/concurent, pentru a avea un fond de premiere în bani ?i, din p?cate, nu s-a luat în considerare acest lucru, de aceea am decis s? m? retrag din divizia Master, din cauza lipsei premiilor serioase. Al?turi de mine s-au mai retras înc? trei colegi de club care aveau drept de participare la Master ?i asta ar trebui s? dea de gândit celor care conduc LRS. Cred c? e momentul s? trecem la un alt nivel ?i, dac? nu mergem înainte, atunci sigur mergem înapoi, pentru c? nu po?i s? stai pe loc în secolul vitezei”.

Laurentiu Andronic

Adi Spiac, Laurentiu Andronic, Sabin Buzatu, Eugen German, Petre German, Ion Dumitru, pe scurt cei sase campioni nationali din 2006 pana 2011, va raspund intrebarile:
1. Care crezi c? au fost atuurile tale în anul în care ai fost campion?
3. Cine crezi c? vor fi primii 5 în 2012?
2. Ce modificare ai face în regulamentul CNS?

Despre cum a luat fiinta fenomenul competitional, cum a decurs intre anii 1993-2011, si incotro se indreapta Campionatul National de Spinning poti citi in primul numar al revistei Pescuitul Pentru Toti.
Pescuitul Pentru Toti
www.pescuitulpentrutoti.com

apsalba
veteran
veteran

Re: Vicecampion mondial la Spinning retras din competitie

Mesaj de apsalba » 20 Apr 2012, 07:33

Interesant punct de vedere. Pare punctul de vedere al unui sportiv profesionist. Din p?cate pescuitul sportiv nu este sport profesionist, ci sport amator. Ce este ?i mai interesant este solu?ia propus? pentru m?rirea fondului de premiere, adic? m?rirea taxei de participare a concuren?ilor, cât ?i perspectiva activit??ii LRS. Având în vedere c? ?i a?a cheltuielile suportate de sportivi sunt destul de mari, solu?ia mai la îndemân? ar fi deschiderea unei Cutii a milei. A?a sportivii care doresc premii mari vor putea fi satisf?cu?i. Ce ar trebui s? ?tie Lauren?iu Andronic, este faptul c? de premierea sportivilor se ocup? cluburile, nu cooperativa lui ?tefan Dinu. A?a este în toate sporturile. Din p?cate cluburile de pescuit sportiv sunt cluburi sportive doar cu numele. Le doare în cot de sportivi. Asta e!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Apr 2012, 07:54

Oricine daca zicea ceva...mai intelegeam..
Dar taman domnia ta...
Dupa toate gogosile dezumflate..
N-ai desfiintat A.g.v.p.s.-UL,procesul cu craparii l-ai pierdut(stiu ,nu te mai obosi sa zici de recurs..o sa fie ca si cu a.j.v.p.s.-ul,pariu?),de afilierea la amatorii,de la f.i.p.s.-c.i.p.s....nici poveste...pina si Gerula s-a dezis de tine..
Da tu da-i 'nainte...cu tupeu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Apr 2012, 08:22

Având în vedere ora post?rii, se presupune c? activitatea în atelierul t?u de tâmpl?rie este în toi. Cred c? ?eful t?u ?i-a montat un calculator la circular, cu leg?tur? la internet. Adeline, dac? tot e?ti ?omer, scrie cu numele t?u, las?-l pe am?râtul ?la în pace.
PS Nu am dreptate în ce am spus?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Apr 2012, 09:03

Nea Fane, una din tezele matale pe care le tot propovaduiesti pe aici este ca cluburile care trebuie sa suporte cheltuielile sportivilor, premiile, etc. Si infierezi de zor sistemul actual, respectiv suportarea cheltuielilor unui concurs din taxele de participare.
Exista si acum sponsori, dar pare-se ca banii nu sunt suficienti.
E frumos ce zici tu, m-as duce si eu la concurs moca, dar cluburile astea sportive, care exista si acum de altfel, de unde mama naibii pot scoate bani pentru premii?
In alte sporturi cum ar fi fotbal, handbal, baschet sunt incasari serioase din vanzari de bilete, din drepturi de televiziune, iar sponsorizarile sunt mult mai consistente. E clar altceva, nu sufera comparatie.
Dar in pescuit? De unde bani? Care e sursa de finantare?
Te rog da-mi un raspuns la obiect, nu ma aburi...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Apr 2012, 09:19

Parerea mea este ca D-nul Stefan ar trebuii sa-si infinteze un Club de Pescuit Sportiv si sa se afilieze la Federatia unde este Presedinte si nu se mai supara nimeni .
Si apoi v-om vedea de ce este in stare sa rezolve ( vezi promisiuni etc. forumuri ).
:wink:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Apr 2012, 09:55

Club are de multa vreme. Nu-mi spune ca n-ai auzit de Clubul Cetate Albach, fondator de baza al Federatiei popesciene. Intreaba-l mai bine cate a realizat clubul respectiv pentru proprii membrii, cum i-a premiat, cum i-a sustinut in competitii.... Ca de ce propovaduieste popa ne-am saturat de mult, mai ales ca vedem zi de zi si ceea ce face.

Vrajeala ! :fluch
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Apr 2012, 09:57

Tavi scrie:Nea Fane, una din tezele matale pe care le tot propovaduiesti pe aici este ca cluburile care trebuie sa suporte cheltuielile sportivilor, premiile, etc. Si infierezi de zor sistemul actual, respectiv suportarea cheltuielilor unui concurs din taxele de participare.
Exista si acum sponsori, dar pare-se ca banii nu sunt suficienti.
E frumos ce zici tu, m-as duce si eu la concurs moca, dar cluburile astea sportive, care exista si acum de altfel, de unde mama naibii pot scoate bani pentru premii?
In alte sporturi cum ar fi fotbal, handbal, baschet sunt incasari serioase din vanzari de bilete, din drepturi de televiziune, iar sponsorizarile sunt mult mai consistente. E clar altceva, nu sufera comparatie.
Dar in pescuit? De unde bani? Care e sursa de finantare?
Te rog da-mi un raspuns la obiect, nu ma aburi...
Am mai spus-o, dar pentru tine o mai fac odat?. Cei care au decis s? constituie un club sportiv trebuie în primul rând s? aib? mai mult calit??i manageriale decât talent la pescuit sportiv. Una din posibilit??i ar fi s?-?i creeze propriile lor b?l?i pentru pescuit, dup? modelul pilot pe care federa?ia îl face la Or??tie. Cu veniturile din astfel de activit??i (perfect legale) se pot ob?ine suficiente venituri ca s? sus?ii activitatea competi?ional? f?r? nici o grij?. Dar asta presupune ca acel care conduce ?i administreaz? clubul s? îl duc? mintea la a?a ceva ?i s?-?i scoat? din cap faptul c? un club se conduce la f?r? frecven??. Alegerea pre?edin?ilor pe simpatii este o tâmpenie.
Ar mai fi posibilitatea (pe care eu nu o recomand) ca pescarii sportivi s? se legitimeze la cluburile de utilitate public? (de pe lâng? municipii, ora?e, etc.) care au sec?ii de pescuit sportiv ?i sunt finan?ate de la bugetele autorit??ilor publice.
Dar cum pentru orice trebuie un model, eu am început un proiect pentru reorganizarea pescuitului sportiv la nivel na?ional, pe alte principii decât pân? acum. Cine se opune acestui proiect? Unii care din asta tr?iesc. ?i sunt sus?inu?i tocmai de beneficiarii acestui proiect care în final vor fi ?i anume pescarii sportivi.
Nu mai adaug aici programele sportive finan?ate de ANST, Direc?iile jude?ene pentru sport ?i autorit??ile publice locale. Singurii care cer ?i iau bani f?r? s? fac? nimic sunt tot rinocerii de la AJVPS. A întrebat vreun pescar care au fost destina?iile banilor pe care i-au încasat de la autorit??i? AJVPS Alba de exemplu, a luat cam 300 milioane în fiecare an de la CJ pentru c? anumite persoane erau membri ai lor.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Apr 2012, 10:01

razvan m. scrie:Club are de multa vreme. Nu-mi spune ca n-ai auzit de Clubul Cetate Albach, fondator de baza al Federatiei popesciene. Intreaba-l mai bine cate a realizat clubul respectiv pentru proprii membrii, cum i-a premiat, cum i-a sustinut in competitii.... Ca de ce propovaduieste popa ne-am saturat de mult, mai ales ca vedem zi de zi si ceea ce face.

Vrajeala ! :fluch
Anul trecut clubul pl?tit cheltuielile sportivilor legitima?i la competi?iile la care au participat (deplasare, tax? de participare, nad?). Bineîn?eles c? organizatorii nu le-au dat factur? pentru cheltuielile f?cute. Întreab-o pe d.na Veronica Ispas de ce nu le-a dat factura pentru concursul de la Vâr?olt. Clubul are în lucru un lac pentru pescuit sportiv ?i a?teapt? autorizarea federa?iei pentru a? trimite sportivii la competi?iile oficiale organizate de federa?ie. Indiferent cât va dura.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Apr 2012, 10:04

Clubul Cetate Albach , nu a fost pe la nici un concurs de pescuit sportiv. Vrem sa vedem poze de la participarea membrilor Clubul Cetate Albach . :twisted: Dovada !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Scrie răspuns