apsalba scrie:Având în vedere ora postării, se presupune că activitatea în atelierul tău de tâmplărie este în toi. Cred că șeful tău ți-a montat un calculator la circular, cu legătură la internet. Adeline, dacă tot ești șomer, scrie cu numele tău, lasă-l pe amărâtul ăla în pace.
PS Nu am dreptate în ce am spus?
Fraiere,fiind propriul meu sef,afla ca imi fac programul cum doresc..rareori incep programul matinal...
Mai intii trebuie sa ma amuz,citind despre tragicomediile in care joci mereu rolul principal..
Pentru mine esti o sura de amuzament ,pe care doar Gerula o intrece..
Cit despre Adelin la ora postarii mele,era plecat de multisor din Arad.Motivul??
Stii, la Periprava,se desfasoara primul concurs in cadrul diviziei master,concurs ce are ca tinta stiuca.
Presupun ca in aceasta dimineata ,Adelin era prea ocupat cu imbarcarea,in desfasurare sau in asteptarea acesteia,ca sa iti acorde tie atentie.Caci Adelin este un excelent pescar de competitie,genul pe care ti-ai dori sa il ai pe arca ta..
Atita tot,ca Adelin este mult,mult prea destept sa urce pe o barca care nu va ajunge in veci la destinatie..

Federatia ta,pardon,federatiile tale,au reusit sa organizeze vreun concurs anul acesta??
Dar chitante si alte justificari ai in cazul fiasco-urilor de concursuri pe care le-ai organizat??
Nu cred ,asa ca nu mai da tu lectii pe acilea,caci scopul tau e clar...pui umarul serios la dezbinarea celor din L.R.S.
dU-TE SI MAI IA LECTII DE DREPT ,LA FARA FRECVENTA,CACI DUPA CE PRACTICA NE-AI DEMONSTRAT CA STII SA FACI IN DOMENIU,e clar ca esti total pe linga...