Turneul AVP:Cupa Thymallus-GIPO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Adica unii vor pescui in sectoarele 1, 3 si 4, iar altii in 2, 3 si 4? In felul asta se pescuieste pe piste diferite.nucus scrie:Vali, daca vor fi doar 2 grupe sectorul 3 va fi impartit in doua sectoare.In felul acesta nu vom intra in sectoarele 1 si2 decit in mansa aIIa.Sectoarele sint in realitate mult mai mari decit apar pe harta.
nr telefon
Doru Mironescu (la el este cazarea si masa) are urmatorul nr.de telefon:o744977910
-
- veteran
Radu, Nucu e plin de bune intentii si de aceea s-a gindit sa pescuim pe sectoarele 1si 2 seara pt. a prinde mai mult peste.
Sa lasam sa se incheie lista cu participati si apoi vom vedea cite grupe si in ce sectoare pescuim.Decit sa se nasca iarasi discutii mai bine lasam sortii sa aleaga unde si cind pescuim (parerea mea si asa ...neavizata
).
Sa lasam sa se incheie lista cu participati si apoi vom vedea cite grupe si in ce sectoare pescuim.Decit sa se nasca iarasi discutii mai bine lasam sortii sa aleaga unde si cind pescuim (parerea mea si asa ...neavizata

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Radu, Nucu e plin de bune intentii si de aceea s-a gindit sa pescuim pe sectoarele 1si 2 seara pt. a prinde mai mult peste.
).

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!