Turneul AVP:Cupa Thymallus-GIPO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Ne legam de amanunte.Eu am mai spus ca sectoarele 1 si 2 sint aprox.egale.Fiind sectoare de stiuca,in ele se va tine doar o mansa si anume aIIa in seara primei zile de concurs.Motivez cele hotarite de mine prin faptul ca in sectoarele 1 si 2 dimineata se prinde mult mai putin decit seara si astfel cei care prin tragerea la sorti vor cadea, in aceste sectoare, sa pescuiasca dimineata vor fi dezavantajati.De fapt punctajul se face pe sectoare si pina la concurs mai sint destule zile.
Mai am o rugaminte:
-cind va inscrieti la concurs ,va rog sa-mi comunicati daca sinteti sau nu membrii AGVPS.
Pentru a face antrenament pe lac,va rog sa achitati la Clubul PS Siret,daca nu sinteti membrii AGVPS,taxa de 15,0 lei/zi.Sediul Clubului PS SIRET se afla linga statia PETROM,in oras,pe E85.
Mai am o rugaminte:
-cind va inscrieti la concurs ,va rog sa-mi comunicati daca sinteti sau nu membrii AGVPS.
Pentru a face antrenament pe lac,va rog sa achitati la Clubul PS Siret,daca nu sinteti membrii AGVPS,taxa de 15,0 lei/zi.Sediul Clubului PS SIRET se afla linga statia PETROM,in oras,pe E85.
-
- veteran
Nucu,hotarirea de-a pescui seara pe sectoarele 1-2 e ok.,dar oricum 1 grupa cade sa pescuiasca in 1 sau 2 dimineata si grupa a 2-a in sectorul 3 ca doar ai 3 sectoare si posibl 2 grupe.
Daca vei avea doar 1 grupa ai la dispozitie doar o mansa de seara si atunci va pescuii toata lumea intrunul dintre cele doua si e ok sunt sanse egale pt. toata lumea.
Ca sa nu dai "apa la moara " in cazul in care ai doua grupe lasa sortii sa decida caci altfel te "maninca lupii"
Oricare va fi decizia ta ,eu o respect.
Daca vei avea doar 1 grupa ai la dispozitie doar o mansa de seara si atunci va pescuii toata lumea intrunul dintre cele doua si e ok sunt sanse egale pt. toata lumea.
Ca sa nu dai "apa la moara " in cazul in care ai doua grupe lasa sortii sa decida caci altfel te "maninca lupii"

Oricare va fi decizia ta ,eu o respect.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran