Trofeul AVP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Ian 2007, 09:24

O sa fie un an greu pentru bucuresteni:

5 concursuri se vor desfasura la peste 450 km: Ghioroc (Arad), Belis (Cluj), Alesd (Oradea), 3 Lacuri(Cluj), Rogojesti (Radauti) si 3 concursuri "acasa": Argova, Gostile, Sarulesti
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 15 Ian 2007, 09:31

ii felicit pe cei care s-au inhamat anul acesta la o treaba asa complicata cum e organizarea unui concurs.din pacate eu am ramas la stadiul de vorbe si imi cer scuze fata de cei care m-au luat in serios,in privinta organizarii unui concurs.cei care ma cunosc stiu ca nu a fost vina mea dar asta nu mai conteaza.nici anul asta oltenia nu va conta in circuitul competitional asa cum imi doream.aici e ff greu sa schimbi mentalitati.ii respect si ii admir pe cei care incearca si reusesc sa "faca ceva".

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Ian 2007, 10:28

Cu regretul ca Oltenia nu are in acest an o etapa sper ca tu Gabi sa nu renunti la idea de-a organiza o etapa in AVP macar in 2008.
Sper ca vei fi concurent constant in turneul din acest an. :wink:
Stefane ,usor nu va fi nimanui chiar daca bucurestenii au doar 3 piste anu asta la fel ca si clujenii ,cred ca bataia v-a fi dura pe tot parcursul turneului.Sa se deschida "balul'si vom afla cine se adapteaza mai usor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 15 Ian 2007, 10:33

aici e ff greu sa schimbi mentalitati
Nu trebuie sa schimbi mentalitati ca sa organizezi un concurs. Ajunge sa gasesti o mana de oameni dornici sa se implice. Vor exista tot timpul persoane care vor privi neincrezatoare de pe margine. Mentalitatile se schimba in timp si le schimba in general rezultatele. :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2007, 11:07

Gabi, chiar daca nu va intra in turneul pe 2007, poti incerca sa organizezi in acest an un concurs la voi. In felul asta ai vedea si cati pescari din zona sunt interesati de competitii, ar vedea si ei cum e un concurs, poate incepe sa le placa! :lol:

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 15 Ian 2007, 13:10

aici in oltenia, e f greu sa schimbi mentalitati am vrut sa spun.nu o sa renunt la idea de a organiza un concurs dar asta poate cu o alta asociatie.aici in craiova cind ne-am hotarit sa facem o asociatie ,90% din membrii fondatori au fost incintati de idee pt ca in felul acesta ei sperau sa luam o balta ca asociatie si sa plece ei cu sacul acasa.cind au vazut ca asta e un vis au lasat-o moarta.plus ca la noi in asociatie e amestecat spinningul cu baboiala.pescarii de spin sunt ffff putini aici.
si daca ati avea idee cita stiuca a fost anul asta aici:(

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 15 Ian 2007, 13:30

oricum mihai ideea ta e f buna si voi incerca macar un concurs zonal sa organizez.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Ian 2007, 14:03

udila gabriel scrie:aici in oltenia, e f greu sa schimbi mentalitati am vrut sa spun.nu o sa renunt la idea de a organiza un concurs dar asta poate cu o alta asociatie.aici in craiova cind ne-am hotarit sa facem o asociatie ,90% din membrii fondatori au fost incintati de idee pt ca in felul acesta ei sperau sa luam o balta ca asociatie si sa plece ei cu sacul acasa.cind au vazut ca asta e un vis au lasat-o moarta.plus ca la noi in asociatie e amestecat spinningul cu baboiala.pescarii de spin sunt ffff putini aici.
si daca ati avea idee cita stiuca a fost anul asta aici:(

frate daca sunt putini pescari de spinn acolo de ce nu face "importuri" de spinangii :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Ian 2007, 14:26

vijelie scrie:frate daca sunt putini pescari de spinn acolo de ce nu face "importuri" de spinangii :twisted:
Ca sunt exclusivişti ... :lol: :lol: :lol: sti cum e:
"Nu-i roman cum e olteanu`,
Nici oltean cum e doljeanu`"
:lol: :lol: :lol:
Oltenia e un fel de Tara Bascilor ... la Ştiinţa trebuie să joace numai olteni :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Ian 2007, 14:51

:lol: :twisted: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Scrie răspuns