Trofeul AVP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- senior
ii felicit pe cei care s-au inhamat anul acesta la o treaba asa complicata cum e organizarea unui concurs.din pacate eu am ramas la stadiul de vorbe si imi cer scuze fata de cei care m-au luat in serios,in privinta organizarii unui concurs.cei care ma cunosc stiu ca nu a fost vina mea dar asta nu mai conteaza.nici anul asta oltenia nu va conta in circuitul competitional asa cum imi doream.aici e ff greu sa schimbi mentalitati.ii respect si ii admir pe cei care incearca si reusesc sa "faca ceva".
-
- veteran
Cu regretul ca Oltenia nu are in acest an o etapa sper ca tu Gabi sa nu renunti la idea de-a organiza o etapa in AVP macar in 2008.
Sper ca vei fi concurent constant in turneul din acest an.
Stefane ,usor nu va fi nimanui chiar daca bucurestenii au doar 3 piste anu asta la fel ca si clujenii ,cred ca bataia v-a fi dura pe tot parcursul turneului.Sa se deschida "balul'si vom afla cine se adapteaza mai usor.
Sper ca vei fi concurent constant in turneul din acest an.

Stefane ,usor nu va fi nimanui chiar daca bucurestenii au doar 3 piste anu asta la fel ca si clujenii ,cred ca bataia v-a fi dura pe tot parcursul turneului.Sa se deschida "balul'si vom afla cine se adapteaza mai usor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- utilizator constant
Nu trebuie sa schimbi mentalitati ca sa organizezi un concurs. Ajunge sa gasesti o mana de oameni dornici sa se implice. Vor exista tot timpul persoane care vor privi neincrezatoare de pe margine. Mentalitatile se schimba in timp si le schimba in general rezultatele.aici e ff greu sa schimbi mentalitati

-
- senior
aici in oltenia, e f greu sa schimbi mentalitati am vrut sa spun.nu o sa renunt la idea de a organiza un concurs dar asta poate cu o alta asociatie.aici in craiova cind ne-am hotarit sa facem o asociatie ,90% din membrii fondatori au fost incintati de idee pt ca in felul acesta ei sperau sa luam o balta ca asociatie si sa plece ei cu sacul acasa.cind au vazut ca asta e un vis au lasat-o moarta.plus ca la noi in asociatie e amestecat spinningul cu baboiala.pescarii de spin sunt ffff putini aici.
si daca ati avea idee cita stiuca a fost anul asta aici:(
-
- senior
- vijelie
- veteran
udila gabriel scrie:aici in oltenia, e f greu sa schimbi mentalitati am vrut sa spun.nu o sa renunt la idea de a organiza un concurs dar asta poate cu o alta asociatie.aici in craiova cind ne-am hotarit sa facem o asociatie ,90% din membrii fondatori au fost incintati de idee pt ca in felul acesta ei sperau sa luam o balta ca asociatie si sa plece ei cu sacul acasa.cind au vazut ca asta e un vis au lasat-o moarta.plus ca la noi in asociatie e amestecat spinningul cu baboiala.pescarii de spin sunt ffff putini aici.
frate daca sunt putini pescari de spinn acolo de ce nu face "importuri" de spinangii

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- StefanDinu
- veteran