Trofeul AVP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Ian 2007, 22:15

oby 1 scrie:eu nu stiu ca "prieteni pescari" IASI sa fi fost invitati oficial la aceasta intilnire
asa cum se "cocheta"la Cupa Salmo asa am si fost invitati
daca ma insel imi cer scuze si felicit pe toti cei care s-au inhamat iar la aceasta placuta povara
fire intinse si sa va iasa toate concursurile cel putin ca si Cupa Salmo din 2006
cu stima
ovidiu parascanu
membru fondator prieteni pescari
Sa ma scuzi, nu vreau sa fiu rau sau cinic, dar ce intelegi prin invitatie oficiala? Nimeni nu a fost invitat oficial. S-a anuntat pe net de atata vreme, cei care au vrut sau au avut ceva de spus au spus. Te rog, inainte de a raspunde la acest mesaj, vorbeste cu Leba si intreaba-l care e situatia mai exacta si daca a tinut legatura cu Malin si ceilalti in ultima vreme.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 14 Ian 2007, 22:33

Nu-i momentul pentru carcoteli sau alte discutii aprinse. Sa ne
concentram totusi pe ce avem. Lucrurile merg in directia buna, de la 6 s-a ajuns la 8 piste,mult mai multi oameni implicati si interesati. Cu timpul se vor omogeniza lucrurile. Vor exista piste distribuite relativ uniform pe teritoriul tarii, piste care se vor cerne.
Fire intinse in 2007!

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 14 Ian 2007, 22:34

se stiu cumva si datele aproximative ? locatie ,ordine?
:shock:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 14 Ian 2007, 22:42

mai fratie ,Mihaiv,eu nu apartin PP dar vreau sa iti atrag atentia ca intr-o societate civilizata invitatia e la ordinea zilei.si eu am auzit ca in aprilie e un congres balcanic de Medicina Dentara dar daca nu primesc invitatie nu pot sa ma duc sa ma bag ca musca in lapte.invitatia si convocatorul sint lucruri necesare si absolut normale

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 14 Ian 2007, 22:51

Ne cam omoara statul pe tusa...si invitatiile oficiale. Daca PP ar fi avut chef sa se implice trebuiau sa spuna....si cu siguranta erau asculati. S-a vazut clar la sedinta o deschidere pentru toti noii organizatori...care de altfel au venit cu temele f bine facute. Sunt 2 noi piste extrem de promitatoare.

Ghioroc ( aprilie ), Marea Argovei (mai ), Gostile ( iunie ), Belis ( iulie ), Alesd ( august ), 3 Lacuri ( 7-8 septembrie ), Rogojesti ( 29-30 sept.), Sarulesti ( octombrie )- daca bine tin minte asta este ordinea; cu scuzele de rigoare nu stiu data fixa a fiecarui concurs.

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 14 Ian 2007, 23:37

valea argovei?e mare,,,,,,,,,,,, mai exact?sunt multe balti pe valea argovei. :)

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 14 Ian 2007, 23:54

[/quote]valea argovei?e mare,,,,,,,,,,,, mai exact?sunt multe balti pe valea argovei.

Ai putintica rabdare ca vor aparea si detaliile aferente fiecarei locatii.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2007, 07:53

jonah scrie:mai fratie ,Mihaiv,eu nu apartin PP dar vreau sa iti atrag atentia ca intr-o societate civilizata invitatia e la ordinea zilei.si eu am auzit ca in aprilie e un congres balcanic de Medicina Dentara dar daca nu primesc invitatie nu pot sa ma duc sa ma bag ca musca in lapte.invitatia si convocatorul sint lucruri necesare si absolut normale
Jonah, iti fac si tie aceeasi propunere: intreaba-l pe Leba, care a reprezentat PP la discutiile pentru trofeul AVP 2007, daca PP au fost sau nu invitati la intalnire. Ai sa afli ca au fost. Pe un alt topic chiar a zis ca pregatesc o etapa. Din pacate ideea nu s-a mai finalizat. In nici un caz nu este vina celorlalti. Este optiunea PP de a se limita in 2007 la Cupa Moldovei.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 15 Ian 2007, 08:47

Prieteni Pescari au fost invitati sa se alature turneului, a fost optiunea lor sa ramana pe margine.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Ian 2007, 08:58

pe scurt:
am dezbatut in mai multe sedinte ideea sustinerii unei etape in Alp.
iar la vot a iesit nu. si nu a ramas.
fara alte discutii care nu-si au rostul.

doresc mult succes organizatorilor si c...t pe bat concurentilor.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns