RETRAGERE ... cu regrete cei drept !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

sofoneamihai
senior
senior

RETRAGERE ... cu regrete cei drept !

Mesaj de sofoneamihai » 30 Mai 2006, 22:10

Tata trebuiau sa iasa si aici pana la urma ceva discutii ca prea a fost frumos si OK ( mai putin vremea ... traiasca GORE ) !
Din start tin sa precizez ca ne-am simtit super si a fost , din punctul meu de vedere , totul OK pina azi cand am vazut la sediul AVP clasamentul si baza sa de calcul ! In mansa I eu neavand punctat nici un peste desi am prins un clean de 21 cm urcand astfel pe locul 12 in final . Au fost cred un sir de scapari care au condus la acest fapt ! IN NICI o mansa nu mi-a dat nimeni sa semnez NICI o fisa de consemnare a capturii . Am aflat ulterior ca fratele meu ( care in prima mansa nu a punctat ) ar fi semnat o fisa in care nu apareau consemnate capturi el neprinzand nici un peste . Neavand o lista cu rezultate partiale dupa prima zi (cum ar fi fost normal ) si nici una la final cu rezultatele concursului si baza de calcul a clasamentului nu aveam cum sesiza eroarea ( Vali Stratonov a specificat la festivitatea de premiere ca lista completa cu rezultate va fi facuta publica de catre Sorin Dragoi pe forum-uri ) ! Regret ca s-a ajuns aici si sunt convins ca a fost o simpla greseala dar ma deranjat faptul ca se sustine nonsalant ca nu mai e nimic de facut !
Nu doresc sa starnesc polemici nici antipatii si sincer va zic tata nu regret ca am fost la Belis iar la anul sper sa fim mai atenti !

Leba
veteran
veteran

Re: RETRAGERE ... cu regrete cei drept !

Mesaj de Leba » 31 Mai 2006, 07:50

sofoneamihai scrie:Tata trebuiau sa iasa si aici pana la urma ceva discutii ca prea a fost frumos si OK ( mai putin vremea ... traiasca GORE ) !
Din start tin sa precizez ca ne-am simtit super si a fost , din punctul meu de vedere , totul OK pina azi cand am vazut la sediul AVP clasamentul si baza sa de calcul ! In mansa I eu neavand punctat nici un peste desi am prins un clean de 21 cm urcand astfel pe locul 12 in final . Au fost cred un sir de scapari care au condus la acest fapt ! IN NICI o mansa nu mi-a dat nimeni sa semnez NICI o fisa de consemnare a capturii . Am aflat ulterior ca fratele meu ( care in prima mansa nu a punctat ) ar fi semnat o fisa in care nu apareau consemnate capturi el neprinzand nici un peste . Neavand o lista cu rezultate partiale dupa prima zi (cum ar fi fost normal ) si nici una la final cu rezultatele concursului si baza de calcul a clasamentului nu aveam cum sesiza eroarea ( Vali Stratonov a specificat la festivitatea de premiere ca lista completa cu rezultate va fi facuta publica de catre Sorin Dragoi pe forum-uri ) ! Regret ca s-a ajuns aici si sunt convins ca a fost o simpla greseala dar ma deranjat faptul ca se sustine nonsalant ca nu mai e nimic de facut !
Nu doresc sa starnesc polemici nici antipatii si sincer va zic tata nu regret ca am fost la Belis iar la anul sper sa fim mai atenti !
stai putin. nu ti s-a masurat pestele in mansa I? nu asa era firesc? daca s-a masurat nu trebuia notat pe fisa? daca ai vazut ca n-ai semnat nimic de ce n-ai mers la arbitru in pauza, tata?
undeva e o scapare...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 31 Mai 2006, 07:56

orice eroare se poate indrepta
daca exista martori la masuratoarea ta trebuie luata in considerare si refacut clasamentul daca e cazul fara pb
numai cine nu face nu greseste

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Mai 2006, 08:34

Confirm ca ai avut peste.
Eu am semnat foaia de arbitraj chiar daca nu aveam pesti. Inca au venit dupa mine ca neaparat sa semnez.
In mansa a doua cand Dan V. a cerut sa semneze i s-a spus "Esti al doilea care vrea sa semneze. Restul n-au mai semnat!" (dintre cei cu pesti!)

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 31 Mai 2006, 09:53

Merci , Mihai ! Mare boer, mare caracter !
Oricum la cantarire am stat barca langa barca cu Paul Hanter ( chiar ii laudam barca ) , Sabin Buzatu si cred Vasile Berari . Chiar am insistat la sotia lui Vali ca sunt primul pe lista ! Imediat a venit si Renel la cantarire .
Asta e tata mai invatam din greseli ca de !!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 31 Mai 2006, 10:17

Mai intai si intai: Faza cu pastravi lu BUNICU e de kkt ... greseala arbitrilor nu a concurentului!!!!! Sa plateasca ei nu concurentul !!!!!!!

Apoi: Mihai SOFONEA a avut un clean de 21cm ... s-a masurat in fata mea ... s-a indepartat de mal si n-a mai ajuns sa semneze foia de arbitraj ... i s-a aruncat juvelnicul de pe mal! Deci confirm si eu spusele lui.

In mod normal intre manse ar trebui sa se faca publice rezultatele intermediare iar concurentii (si aici e vina lor) sa semneze foile de arbitraj indiferent de rezultate!

Azi am vazut rezultatele finale si complete ale concursului de la Belis.
Si m-au apucat dracii ... de ce?
N-o sa dau cu scandal in stanga si in dreapta ... dar trebuie sa intervina niste schimbari in trofeu !!!!

1. Arbitrii competenti (fara chestii de genul: unde e arbitru? de ce n-a semnat? de ce nu avem poza? ) - pregatiti ca lumea ... nu o prezentare a regulamentului de 5 minute si gata! Ei trebuie sa cunoasca perfect regulamentul! Si sa-l respecte !!!!!

2. Arbitrii intransigenti - ai calcat pe bec SALUT! ne vedem la anul!

3. Arbitrii independenti - fara prieteni, rude, sponsori ... concurenti is concuresti, organizatorii is organizatori. Fara conflicte de interese.

4. Arbitrii implicati - arbitrii fac totul ... supraveghere, masurare, inregistrare, clasamente. Nu sponsorul, organizatorul sau altcineva ...

In concluzie ne trebuie un REGULAMENT DE ARBITRAJ clar, concis, fara abureli !!!!!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Mai 2006, 10:25

Profesore, pana la urma foaia cu pestele tau s-a pierdut sau nu a fost validata fiindca nu ai semnat?

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 31 Mai 2006, 10:53

Parerea mea este ca din cauza ingramadelii si a agitatiei de la ponton, pestele nu a fost trecut pe foaie.
Chiar daca sunt de acord ca este un precedent periculos, chiar daca prin asta sunt unul dintre cei patru pescari direct afectati de modificarea clasamentului, chiar daca unii dintre voi m-ar putea acuza ca sar sa imi apar un prieten, cred ca - existand totusi atatia pescari care au fost martori la masurarea pestelui - greseala ar trebui reparata si clasamentul modificat in conformitate cu realitatea din concurs.
fir intins!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Mai 2006, 10:56

Si eu sunt pentru corectare! Nu se putea depune contestatie duminica fiindca nu s-a anuntat clasamentul.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 31 Mai 2006, 10:59

Tata , inteleg ca nu s-a pierdut ci ca foaia mea de consemnare a capturii
i-au dat-o lui fratimiu sa o semneze in alb ( asta nu a prins nici un peste in mansa I deci era oarecum normal sa nu i se para gresit ) . Eu am vazut ca sotia lui Vali a notat ceva(cred dimensiunea pestelui ) pe o foaie pe care erau toti concurentii ( eu specificandu-i ca eram primul pe lista ) . Oricum daca s-ar fi aratat rezultatele partiale sau macar la sfarsit baza de calcul a clasamentului era mai simplu de corectat

Scrie răspuns