RETRAGERE ... cu regrete cei drept !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Si poate ca trebuie sa fie si remunerati ... ca doar si ei indura capriciile vremii si nici macar nu se distreaza pescuind. Fiind platiti cred ca ar fi mai responsabili cu munca pe care o fac ... atunci cand se constata o greseala din vina unui arbitru acesta poate fi penalizat pecuniar sau in caz de "greseli" voite - exclus din arbitraj ...StefanDinu scrie: 1. Arbitrii competenti (fara chestii de genul: unde e arbitru? de ce n-a semnat? de ce nu avem poza? ) - pregatiti ca lumea ... nu o prezentare a regulamentului de 5 minute si gata! Ei trebuie sa cunoasca perfect regulamentul! Si sa-l respecte !!!!!
2. Arbitrii intransigenti - ai calcat pe bec SALUT! ne vedem la anul!
3. Arbitrii independenti - fara prieteni, rude, sponsori ... concurenti is concuresti, organizatorii is organizatori. Fara conflicte de interese.
4. Arbitrii implicati - arbitrii fac totul ... supraveghere, masurare, inregistrare, clasamente. Nu sponsorul, organizatorul sau altcineva ...
In concluzie ne trebuie un REGULAMENT DE ARBITRAJ clar, concis, fara abureli !!!!!!
S'altare și bunăstare !
Adi, eu din anuntul din dimineata de sambata am inteles ca pastravii trebuie sa se masoare pe apa si sa se elibereze, iar organizatorii vor face poze acestor pastravi. Deci am inteles ca organizatorii se angajeaza sa faca poze, nu ca pozele sunt obligatorii. Nu s-a anuntat ca pastravii fara poza sunt anulati. Asa ca unul din pastravii lui Cozma, care avea foaie de arbitraj in regula, cu doi arbitrii semnatari si cu semnatura lui Cozma, nu cred ca ar fi trebuit anulat.
Cu al doilea pastrav discutia e mai complicata, pentru ca acela avea foaie de arbitraj dar nu era semnata nici de arbitru si nici de Cozma, Cozma nu mai stia care arbitru i-a facut-o, iar la cateva ore dupa mansa Vali nu identificase acel arbitru.
Oricum, cred ca deciziile in ce priveste acesti pesti trebuiau luate acolo, la fata locului, de catre arbitrul sef.
In seara de sambata Vali zicea ca un pastrav e in regula, despre al doilea mai astepta sa gaseasca arbitrul care facuse foaia de arbitraj.
Cu al doilea pastrav discutia e mai complicata, pentru ca acela avea foaie de arbitraj dar nu era semnata nici de arbitru si nici de Cozma, Cozma nu mai stia care arbitru i-a facut-o, iar la cateva ore dupa mansa Vali nu identificase acel arbitru.
Oricum, cred ca deciziile in ce priveste acesti pesti trebuiau luate acolo, la fata locului, de catre arbitrul sef.
In seara de sambata Vali zicea ca un pastrav e in regula, despre al doilea mai astepta sa gaseasca arbitrul care facuse foaia de arbitraj.
sorin dragoi zicea pe celalalt forum ca si cu acel pastrav de 24cm, situatia clasamentului pe mansa respectiva ar fi fost aceeasi, deci implicit si clasamentul general.
nu erau obligatorii pozele. daca nu au avut aparat, trebuiau martori. daca acestia au fost sau nu, nu stiu.
nu erau obligatorii pozele. daca nu au avut aparat, trebuiau martori. daca acestia au fost sau nu, nu stiu.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- StefanDinu
- veteran
Era vorba despre martori si poze! Imi pare rau ca nu am stiut despre cleanul lui Mihai! Am fost si eu pe ponton la masuratoare, si, in calitate de organizator am sa fac pe dracu-n patru sa reparam eroarea! Din pacate nu am numarul lui Sorin dar am sa incerc sa dau de el! Din pacate, nici cu Vali nu se poate lua legatura, deoarece, azi a suferit o operatie de hernie destul de complicata si cred ca o perioada va fi indisponibil (sa-i dea D-zeu sanatate si sa se faca repede bine, caci numai noi stim cat s-a agitat ca toate sa iasa bine la Belis, si cred ca agravarea herniei s-a produs si din cauza acestui concurs in care s-a implicat din toata inima). Oricum o sa incerc sa vorbesc cu ceilalti organizatori si sa rezolvam problema cu pestele lui Mihai! Sper sa se si poata! Imi cer scuze inca o data pentru toate problemele aparute in timpul concursului de la Belis si vreau sa va asigur ca nici una dintre greselile noastre nu a fost intentionata (asta nu inseamna ca nu ne asumam aceste greseli - stim ca am gresit, probabil vom mai gresi, dar vom face eforturi ca aceste greseli sa fie cat mai rare)