PRIMA ETAPA OFICIALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT - S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Mai 2007, 19:11

Am pile la superBASE :lol: asa ca o sa-l rog sa puna de o lege care sa-i oblige pe toti sa-si cumpere de la mine PERMIS DE MERS PE JOS (mai da-o dreaqului de constitutie cu prevederile ei cu tot) ... si o sa-mi fac si federatie si aberatie si concursuri supernationale si extrainternationale de plimbarica si o sa particip eu cu secretara :lol: si o sa ne premiem pana nu mai putem ... ... ...

Grandomania salveaza Romania ... daca tot nu a fost mediatizat pe aici marele campionat de ce au tinut sa-si etaleze rezultatele :?:
Domnule Popescu, raspunsul pe care mi l-ati trimis pe privat este doar o incercare timida de a “o intoarce ca la Ploiesti”. Iar eu, ploiestean fiind, sunt cam greu de imbrobodit.
Ati postat un anunt pe un site PUBLIC, si va rog sa prezentati dovezile SCRISE pe care vi le-am cerut, care trebuie sa fie conform legii 69/2000, lege care pana la abrogare si inlocuire cu alta noua, care va trebui sa fie discutata cu societatea civila, amendata, propusa in Parlament, pusa pe agenda de lucru a Camerei Deputatilor, votata, aprobata, promulgata si publicata in Monitorul Oficial, ramane in vigoare.
Sau incercati sa eludati legea?
Domnule Trentea nu va mai chinuiti ... apsalbastrul nu va raspunde direct niciodata la o intrebare pusa clar si concis ... tot timpul evita raspunsurile si schimba subiectul incercand sa manipuleze ...

pacat de cei care au luat de bune toate sforariile lui ... sunt multi oameni de treaba printre ei.
S'altare și bunăstare !

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 26 Mai 2007, 20:56

Maine imi fac asociatie sau club si organizez al 3-lea campinat national de spinning... cine vrea sa-l "ia" p-al 4-lea? :D Vorbind serios, totul e noroi la ora actuala...da am si io o intrebare: de ce se numeste campinat national (asta ultimu') daca au dreptu numa vreo 30 insi????? La noi lucrurile in loc sa se simplifice, se diversifica pana devin clasificate.....pentru uni...... :wink:

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 27 Mai 2007, 18:38

Bah oameni buni, sunteti rautaciosi... m-am interesat eu ca m-am intalnit cu Gyorg la Gostilele si treaba sta cam asa...

Oamenii au trimis deja la FIPS o scrisoare prin care cer introducerea unei noi discipline in calendarul competitional, si anume...

"Campionatul ultraoficial si ultranational al celor 7 magnifici care se cred 22, dotati fiecare cu cate un cort cu 3 izoprene si 3 saci de dormit din partea casei, mari devoratori de folcloriste, slana si ceapa"

Bineinteles ca Gyorg mi-a destainuit acest lucru numai dupa ce mi-a dezvaluit frustrarile pe care le incearca pentru ca, din cauza unor probleme personale, in loc sa se antreneze la Capalna, pentru etapa a-2-a a campionatului mentionat, tre' sa ramana in bucuresti si sa se antreneze pentru amaratul de "Campionat national de pescuit cu momeli artificiale, din barca", cunoscut si sub pseudonimul de "Turneul Aventuri la pescuit", al celor vreo-suta si ceva de fraieri care n-au ce face pe-acasa.

Bah baieti, acum pe bune, sper ca macar cand v-ati dus la vot v-ati numarat klumea, ca va baga dreaq astia-n parnaie, si-i pacat, ca sunteti baieti simpatici...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Mai 2007, 19:10

Din pacate scrisoarea n-a putut fi analizata fiindca era scrisa in romana si traducatorul tocmai si-a dat demisia si s-a dus la capsuni, ca e sezon! :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 19:27

Baieti v-asi aminti un proverb care se potriveste perfect cu topicul:
-"boul oboseste de drum lung ,iar prostul moare de grija... altuia". :wink: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 27 Mai 2007, 19:54

valistrati scrie:Baieti v-asi aminti un proverb care se potriveste perfect cu topicul:
-"boul oboseste de drum lung ,iar prostul moare de grija... altuia". :wink: :wink:
Vali, adevarul e ca si eu ma gandeam ca ala care a lansat topicul a avut cam multa grija pentru cateva mii de useri pe care nu-i interesa absolut deloc subiectul... si ca - asa cum au mai spus cativa inaintea mea - rezultatele trebuiau postate tot acolo unde a fost anuntat concursul...

Iar tu... cred ca esti cam obosit de vorbesti asa de urat cu noi...
Somn usor!!! :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 20:46

Petre ,oi fi eu obosit dar caterinca facuta de tine la adresa "celor 7 magnifici" carora le plce slana,ceapa unde se incadreaza?Poate ca uni de pe la voi maninca numai icre de Manciuria si salata verde dar eu nu obisnuiesc sa ma uit la nimeni in gura si nici nu ma intereseaza ce maninca "capra vecinului" :wink:
Si apropo "folcloristele" se poarta prin zona Modovei (mai exact la P.NEAMT) nu pe meleagurile mele asa ca nu vad legatura. 8)

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 27 Mai 2007, 21:18

vali, erau doar niste glume... iar la glume se raspunde in general tot cu glume, nu cu marlanii... atata tot. :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 22:46

OK Petre ,daca glumele ar fi avut ceva"sare si piper" sigur raspundea-m cu iz de portocala nu de grapfruit .Dar cred ca au fost putin "nesarate" si nu prea pe gustul meu :wink: .
In rest numai de bine.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 28 Mai 2007, 10:14

Vali, cand faci o asa mare mitocanie... un concurs de 7 insi pe care-l prezinti ca prima etapa oficiala si paranationala si etc etc... aruncand astfel cu noroi in munca din ultimii doi ani a cel putin 100 de oameni care s-au inhamat la organizarea unui alt campionat, cu adevarat national... parerea mea e ca trebuie sa te astepti la tot felul de glume... sarate sau nu...

O oliviera din argint la masa dlui presedinte va rog! :D

Scrie răspuns