Grandomania salveaza Romania ... daca tot nu a fost mediatizat pe aici marele campionat de ce au tinut sa-si etaleze rezultatele

Domnule Popescu, raspunsul pe care mi l-ati trimis pe privat este doar o incercare timida de a “o intoarce ca la Ploiesti”. Iar eu, ploiestean fiind, sunt cam greu de imbrobodit.
Domnule Trentea nu va mai chinuiti ... apsalbastrul nu va raspunde direct niciodata la o intrebare pusa clar si concis ... tot timpul evita raspunsurile si schimba subiectul incercand sa manipuleze ...Ati postat un anunt pe un site PUBLIC, si va rog sa prezentati dovezile SCRISE pe care vi le-am cerut, care trebuie sa fie conform legii 69/2000, lege care pana la abrogare si inlocuire cu alta noua, care va trebui sa fie discutata cu societatea civila, amendata, propusa in Parlament, pusa pe agenda de lucru a Camerei Deputatilor, votata, aprobata, promulgata si publicata in Monitorul Oficial, ramane in vigoare.
Sau incercati sa eludati legea?
pacat de cei care au luat de bune toate sforariile lui ... sunt multi oameni de treaba printre ei.