PRIMA ETAPA OFICIALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT - S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 28 Mai 2007, 10:15

Vali, cand faci o asa mare mitocanie... un concurs de 7 insi pe care-l prezinti ca prima etapa oficiala si paranationala si etc etc... aruncand astfel cu noroi in munca din ultimii doi ani a cel putin 100 de oameni care s-au inhamat la organizarea unui alt campionat, cu adevarat national... parerea mea e ca trebuie sa te astepti la tot felul de glume... sarate sau nu...

O oliviera din argint la masa dlui presedinte va rog! :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Mai 2007, 11:24

Petre sunt de acord cu tine in ceea ce priveste nefericita postare si vom lua masuri sa nu se mai repete.
Nu stiu de ce numesti tu mitocanie organizarea unui concurs la care au participat 11 oameni dar au punctat doar 7.
S-au mai vazut concursuri in care s-a prins putin peste si f. multe gherle si nu s-a facut un capat de tara.
Nu cred ca arunca nimeni cu noroi in munca org. din turneul AVP ,din contra 2 din cele 8 etape sunt organizate de oameni profund implicati in fenomen chiar daca unora le place sau nu.
FNPSR are pe calendarul 2007 cite 3 etape pe fiecare disciplina (crap,stationar,fly,spinn.) si nu vad reactii atit de vehemente la adresa concursurilor decit din partea celor implicati in spinning .Oare de ce?
Sunt in spinning orgoliile sau interesele mai mari decit in celalalte sectiuni?
Poate DA poate NU ,timpul le va rezolva pe toate si vom afla.
Pina atunci toate bune.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2007, 11:37

valistrati scrie:Petre sunt de acord cu tine in ceea ce priveste nefericita postare si vom lua masuri sa nu se mai repete.
Am zis ca nu ma mai bag in discutia asta.
Totusi: sa inteleg ca pe viitor tot asa veti proceda? Adica veti promova cu aceeasi discretie acest campionat oficial national?

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Mai 2007, 12:10

valistrati scrie: FNPSR are pe calendarul 2007 cite 3 etape pe fiecare disciplina (crap,stationar,fly,spinn.) si nu vad reactii atit de vehemente la adresa concursurilor decit din partea celor implicati in spinning .Oare de ce?
Pina atunci toate bune.
Vali, daca organizai nu unul, ci sapte campionatele paralele si perpendiculare, nu era nici un bai. Problema fata de cei implicati in Turneul AVP este ca ceea ce tu, Gyorg et. Co. va chinuiti sa duceti la bun sfarsit - o sectiune din campionatul FNPS - se autodenumeste UNICUL CAMPIONAT NATIONAL DE SPINNING, singurul care are dreptul sa selecteze lotul national de spinning. Anul acesta merg in Laponia doua loturi paralele - unul FNPS si altul AVP. Debutul campionatului FNPS este doar continuarea acestei stari de fapte. La anul lotul AVP mai mult ca sigur va merge la mondiale. Sa inteleg ca sperati sa avem si acolo doua loturi paralele? Iti amintesc ca tocmai a fost anuntata oficial intelegerea organizatorilor de etape ale turneului open cu AGVPS de a obtine acreditare FIPS. Astfel turneul AVP devine campionat national de spinning, recunoscut de FIPS. Cum organizezi etape si intr-o parte si in alta este normal sa fie oameni care isi pun intrebarea daca este OK sa fie asa. Multi vad in asta conflict de interese. Cu voia sau fara voia ta esti implicat intr-o actiune care aduce intr-o pozitie conflictuala un campionat de spinning in plin avant si un campionat care ne promite ca in anul 3000 cei ce suntem azi copii...

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 28 Mai 2007, 12:17

Vali, eu n-am vorbit decat de prezentarea in mod vadit rau-intentionata ... chiar nu conteaza daca si cat peste s-a prins... asta chiar n-are nici o relevanta.
In mod cert prin titulaturile pompoase gen "singurul, unicul, national, oficial" s-a dorit iritarea unei anumite persoane... dar va asigur ca efectul a fost mult mai mare... ati reusit sa enervati pe toata lumea implicata in turneu... iar daca multi evita sa-si exprime parerea, eu am preferat sa mi-o exprim, chiar daca sub forma de gluma...

In ceea ce priveste promovarea sau nu, asta nu ma intereseaza, dar nu pot decat sa fiu de acord cu cei care au spus ca rezultatele trebuiau anuntate la fel cum a fost anuntat si concursul... pe la colturi si la telefoane :wink:

Faptul ca spinningul a fost singurul care a generat discutii este oarecum firesc, pentru ca este singura disciplina unde pana acum am tras (aproape) toti la aceeasi caruta. Chiar si baietii de la PP, desi nu organizeaza etapa, au incercat cat au putut (si dupa parerea mea au si reusit) sa tina aproape...

Ne vedem joi, ne vedem joi...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Mai 2007, 13:58

malin scrie:
valistrati scrie: FNPSR are pe calendarul 2007 cite 3 etape pe fiecare disciplina (crap,stationar,fly,spinn.) si nu vad reactii atit de vehemente la adresa concursurilor decit din partea celor implicati in spinning .Oare de ce?
Pina atunci toate bune.
Vali, daca organizai nu unul, ci sapte campionatele paralele si perpendiculare, nu era nici un bai. Problema fata de cei implicati in Turneul AVP este ca ceea ce tu, Gyorg et. Co. va chinuiti sa duceti la bun sfarsit - o sectiune din campionatul FNPS - se autodenumeste UNICUL CAMPIONAT NATIONAL DE SPINNING, singurul care are dreptul sa selecteze lotul national de spinning. Anul acesta merg in Laponia doua loturi paralele - unul FNPS si altul AVP. Debutul campionatului FNPS este doar continuarea acestei stari de fapte. La anul lotul AVP mai mult ca sigur va merge la mondiale. Sa inteleg ca sperati sa avem si acolo doua loturi paralele? Iti amintesc ca tocmai a fost anuntata oficial intelegerea organizatorilor de etape ale turneului open cu AGVPS de a obtine acreditare FIPS. Astfel turneul AVP devine campionat national de spinning, recunoscut de FIPS. Cum organizezi etape si intr-o parte si in alta este normal sa fie oameni care isi pun intrebarea daca este OK sa fie asa. Multi vad in asta conflict de interese. Cu voia sau fara voia ta esti implicat intr-o actiune care aduce intr-o pozitie conflictuala un campionat de spinning in plin avant si un campionat care ne promite ca in anul 3000 cei ce suntem azi copii...
Malin,in ceea ce priveste postarea cu nume pompos "unicul,nationalul ,oficialul" iti dau dreptate ca e o mare gresala pe care mi-o si asum desi nu eu am fost acela care am facut-o si nici nu sunt de acord cu ea.
Pt. a nu se mai intimpla asemenea lucruri care nu duc decit la frictiuni ,anunt ca azi presedintele executiv al FNPSR m-a insarcinat pe mine sa 'gestionez' partea de competitii a federatiei pe toate disciplinele.
Am sa am grija ca pe viitor asemenea probleme sa nu mai apara.
Despre treaba cu Laponia stii bine care a fost si a ramas parerea mea.
Daca spuneti sunt intr-o situatie de comflict de interese VA ROG sa supuneti atentiei comitetului de org. al AVP in regim de urgenta si daca se hotaraste ca eu sa nu mai organizez etapa de pe Alesd ,nu pot decit sa ma supun dar macar sa o spunti pe fata si fara ocolisuri..

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Mai 2007, 14:12

Petre cred ca am raspuns in postul pt. Malin.
Daca tot ai spus ca ai dorit sa-ti exprimi parerea te rog sa fi mai explicit cind afirmi ca "am tras (aproape)toti la aceeasi caruta".La cine te referi?
Cred ca ar trebui sa avem opinii pe care sa le spune-m barbateste in fata nu pe la colturi ca babele.
Chestia e valabila si pt. cei "enervati"si implicati in turneu care stau pe margine si se dau cu parerea pe telefoane. :wink:
Ne vedem vineri . :wink:

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 28 Mai 2007, 14:38

"aproape" toti inseamna exact aproape toti... adica mai putin (de ex.) ovidiu, masivu, vivi, PP. Intre timp unii au venit langa noi, altii nu, dar eu sper s-o faca la un moment dat.

referitor la "enervati", prefer sa ii las pe ei sa-si expuna frustrarile sau nervii, daca vor. eu pot sa ti-i spun intre patru ochi la o bere, vineri. oricum, n-a fost doar o vorba aruncata aiurea, am vb cu cel putin 10 oameni care n-au scris nimic pe-aici pe tema data, si toti erau deranjati de povestea asta. a fost si motivul pentru care eu m-am hotarat sa va scriu... pentru ca mi-am dat seama ca ne deranjeaza pe toti dar nimeni nu scrie nimic...

toate bune!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Mai 2007, 15:05

Mersi pt. raspuns Petre .Cit priveste numele celor cu care ai vorbit si s-au simtit deranjati chiar nu-s curios atita timp cit nu o spun public.
Din pacate mai sunt lucruri semnalate de mine si de altii care au ramas in aer ,fara vre-o opinie clar exprimata .Nu ma mira faptul ca e mai usor de vorbit de dupa colt decit sa-ti spui opinia deschis.
Tipic romanesc.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 28 Mai 2007, 15:37

Sa fii cu curu-n doua luntri, asta-i tipic romanesc, Vali. Intelegi?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Scrie răspuns