Lista inscrieri Cupa WSB Sarulesti 2008 - 12/13 aprilie 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Mar 2008, 19:28

Ionut the carp scrie:asa costica preseaza...poate se face loc si ptr noi, astia care ne trezim mai greu si prindem caras la jig :lol:
aham, deci sunteti mai multi :) ai bunici la sibiu? tre sa va ganditi la un club, Ionut.
la Saru puteti alege calea de atac: "noi de-aicea nu plecam/nu plecam acasa..."
da poate treaba aia cu "Rezervat organizatorilor" e luminita de la capatul tunelului... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Mar 2008, 19:36

leba scrie: la Saru puteti alege calea de atac: "noi de-aicea nu plecam/nu plecam acasa..."
se poate socoti ca un protest nefondat, plin de invidie si total aiurea al pescarilor ce se trezesc tarziu si prind caras la jig :lol: :lol:
din ce am vb si cu dan iercosan e ft posibil sa se mareasca sectoarele cu 200m...momentan doar lucruri teoretice :cry:

p.s. partea cu clubul...nexam...singur de capul meu :twisted: :lol:

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 27 Mar 2008, 08:47

PROTEST! IO NU SUNT DOMN'E DE ACORD CA COSTICA FISHING SA INTRE IN CONCURS! SUNT TOTAL IMPOTRIVA! NU-L LASATI FRATILOR PE ASTA SA VA FACA ASA PE FATA! DOMNULE FISHING SI CUM TE-O MAI CHEMA! DE CE NU TE-AI SCULAT DOMN'E CA NOI DIMINEATA LA ORA 05,00 ... SA TE DUCI FRUMOS LA BANCA SI SA STAI LA COADA PENTRU A PLATI TAXA DE CONCURS ? TE SCOLI CA BOIERU LA 12,00 SI AI PRETENTIA DE A PARTICIPA ? SICTIR :) SUNT SIGUR CA SI ALTI PESCARI IMI VOR VENI IN AJUTOR SI SE VOR SOLIDARIZA CU MINE! MIHAI, SORIN .. SI MULTI ALTII, VA BAGATI SA PROTESTATI SI VOI ? :) JOS CU AVOCATII ! UA ! :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Mar 2008, 09:02

hi,hi...mark twain, tu te-ai uitat pe lista? :)
...
65. Marian CONSTANTINESCU.
66. Sorin LAZEA, CS Pescari4ever Bucuresti
67. Costica COJOCARU, Bucuresti.
68. Ionel STANCU, Ploiesti.
69. Eugen COZMA, Cozma Fishing Club, Cluj.
...

cin sa fie dom' Cojocaru daca nu omu cu ratusca norocoasa? :D

da io cred ca in generozitatea lui avocateasca va ceda locul unuia din lista de asteptare :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 27 Mar 2008, 09:09

:) Cu siguranta va empatiza cu starea de nervozitate a lui Mihai Preda, prietenul lui cel bun, care este si primul pe lista de asteptare :). Asa sunt avocatii astia, isi trimit argatii la banca dimineata la prima ora si ei dorm pana la 12! auziti dle Fishing .... de ce nu ati facut plata si pentru prietenii dvs ?? :) Avocatii astia sunt o rasa aparte fratilor! :)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Mar 2008, 10:57

bai. voi chiar credeati ca vreau sa ii primeasca si pe altii? Incredibil!
Nu fratilor, doar eram in campanie electorala si ma gandeam ca da bine la electorat! Parerea mea! care este!

Hai mah, il lasati pe Mihaita sa se consume asa...in el? Mai ales dupa ce se vazuse pe lista, totul sa se destrame la filmarea cu incetinitorul a finishului procedurii de inscriere.....
Era un vis al lui de cand era copil. Numai asta visa.... Sa fie rezerva la un concurs de pescuit! :lol: :lol: :lol:
near the beer

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 27 Mar 2008, 11:06

:) si-a cumparat baiatul barca noua, motor, lansete si mulinete pt acest concurs, twistere cu sutele de culori si batai, a platit si antrenamentele, asteapta acest concurs de o viata . Un VIS devenit irealitate! lasa Costica ca te "imbolnavesti" tu si ii cedezi locul ca mostenire cu legat universal! EU ZIC CA NU L-AU TRECUT PE LISTA PT CA LE E FRICA DE EL - eu am platit pt el destul de devreme, dar au vrut astia sa-l dea la spate ! :) eu cel putin l-am vazut prinzand f mult salau!

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 27 Mar 2008, 11:06

am spus eu ca te trezesti la 12

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Mar 2008, 18:46

In curand se va publica componenta celor 3 grupe. Stati pe aproape !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Mar 2008, 19:09

razvan m. scrie:In curand se va publica componenta celor 3 grupe. Stati pe aproape !
si vor intra si cei care se trezesc mai tarziu si prind caras la jig, sau nu mai e nici o sansa? :cry:

Scrie răspuns