Lista inscrieri Cupa WSB Sarulesti 2008 - 12/13 aprilie 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
- costica_fishing
- veteran
In spiritul sarbatoresc al acestei manifestari sportive, daca si cei de pe lista suplimentara au achitat inainte de inchiderea oficiala a listei, fara sa fie constienti ca se ocupasera locurile (adica de buna-credinta
), si daca pista de concurs permite (
), adica nu e prea mica, io as opina ca sa se suplimenteze locurile corespunzator.
Asta daca nu e pe lista suplimentara mr. Terribil, ca atunci e clar ca va sari de pe lista suplimentara direct in vf ierarhiei, si atunci se vor dovedi intemeiate toate suspiciunile dumnealui cu privire la fraudarea alegerilor din 2004 incoace, ceea ce va produce haos si anarhie. Atat noua cat si generatiilor urmatoare.
Parerea mea!
Personal, ca om!
Acu' nu dati cu paru!

Asta daca nu e pe lista suplimentara mr. Terribil, ca atunci e clar ca va sari de pe lista suplimentara direct in vf ierarhiei, si atunci se vor dovedi intemeiate toate suspiciunile dumnealui cu privire la fraudarea alegerilor din 2004 incoace, ceea ce va produce haos si anarhie. Atat noua cat si generatiilor urmatoare.
Parerea mea!

Personal, ca om!
Acu' nu dati cu paru!

near the beer
he,he..daca si avocatii e oameni inseamna ca si obletii e pesti, nu?costica_fishing scrie:In spiritul sarbatoresc al acestei manifestari sportive, daca si cei de pe lista suplimentara au achitat inainte de inchiderea oficiala a listei, fara sa fie constienti ca se ocupasera locurile (adica de buna-credinta), si daca pista de concurs permite (
), adica nu e prea mica, io as opina ca sa se suplimenteze locurile corespunzator.
Parerea mea!![]()
Personal, ca om!
Acu' nu dati cu paru!

eu unul cred ca o sa fim peste suta.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran
pai nu?Tavi scrie: daca si obletii e pesti atunci si cel ce numa de-astia prinde e pescar, nu?
si putem extrapola la carasi, babusti, porcusori, fite

btw, primul meu peste anul trecut la sarulesti a fost o platica intepata in ochi.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran