LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
din toata treaba asta :
- LRS trebe sa inteleaga ca fix CIS-urile cluburilor componente sunt cuiul lui pepelea , lucrul palpabil de care poescu se poate lega de ei ...
lrs nu poate face decat competitii neoficiale , care sa se numeasca altfel decat campionat national si care sa dea orice alt lider dar nu campion national .....lotul trimis afara la competitai unei structuri private adica fips cips nu are nici o problema
In aceste conditii , popescu va urla la luna ...
da lrs nu e capabila sa realizeze treaba asta ....nici nu are cine de acolo
- popescu trebuie sa realizeze ca are o federatie recunsocuta ca structura sportiva dar careia ii lipseste sportul , pe care se bazeaza ea ca structura .... pescuitul nu e sport ....asa ca bate campii cu gratie ....si are toate sansele sa fie desfiintat . Batalia lui cu fips si cu loturile trimise acolo e o prostie si o ambitie aiuristica ....
- LRS trebe sa inteleaga ca fix CIS-urile cluburilor componente sunt cuiul lui pepelea , lucrul palpabil de care poescu se poate lega de ei ...
lrs nu poate face decat competitii neoficiale , care sa se numeasca altfel decat campionat national si care sa dea orice alt lider dar nu campion national .....lotul trimis afara la competitai unei structuri private adica fips cips nu are nici o problema
In aceste conditii , popescu va urla la luna ...
da lrs nu e capabila sa realizeze treaba asta ....nici nu are cine de acolo
- popescu trebuie sa realizeze ca are o federatie recunsocuta ca structura sportiva dar careia ii lipseste sportul , pe care se bazeaza ea ca structura .... pescuitul nu e sport ....asa ca bate campii cu gratie ....si are toate sansele sa fie desfiintat . Batalia lui cu fips si cu loturile trimise acolo e o prostie si o ambitie aiuristica ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- StefanDinu
- veteran
Asta este prostia pe care o tot vantura ESCU peste tot: ca doar el poate face campionate naționale. Si a spus-o de atât de multe ori încât am început și noi sa o credem.Sorin scrie:lrs nu poate face decat competitii neoficiale , care sa se numeasca altfel decat campionat national
Eu cred ca LRS sau orice alta entitate poate face si campionate nationale. Campionatul National LRS de exemplu, care nu va fi "oficial" in sensul dat de legea sportului. Nu cred ca Federatia are exclusivitate pe denumirea "campionat national.
Sau poate ne lamureste Presedintele care este fin cunoscator.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- StefanDinu
- veteran
E pe ma-sa, cunoscător ... cât despre fin ... ce sa îți mai spun!Tavi scrie:Sau poate ne lamureste Presedintele care este fin cunoscator.
Daca fac CN de Spinning nu are nimeni ce sa îmi facă. In lege scrie "competiții oficiale". Asa ca sa facă FRPS Campionatul National Oficial de Spinning. Ca asa e legea!
Este o asociatie care a populat (poluat??) riul Siret cu puiet de caras ! Si era si foarte mindra de ce a reusit sa faca ! Pozele din cartea lui Zoltan Kaszoni au fost facute prin anii '50 cind mai erau destui cei educati intre cele doua razboaie . Parerea mea e ca educatia are un rol extrem de important chiar daca efectele ei se vad treptat , incet dar cu efecte durabile in timp.
Metodele de populare ( icre embrionate si cutii Vibert , pesti de o vara crescuti in toplite , reproducatori sau combinatii dintre acestea) depind de situatia concreta din teren . Eu as prefera metoda cu reproducatori eliberati inainte de perioada de reproducere. Dar ,cum s-a spus ,fara paza efectele vor fii apropiate de zero.
Si sa va mai spun una : cu mult tam-tam (presa scrisa,invitatie catre ocoalele silvice din zona , primari etc) ,s-a facut o populare in zona Sucevita pe riul cu acelasi nume ,cu pastrav de un an dar in conditii total nefavorabile : seceta si apa foarte scazuta si poluata infernal prin scosul lemnului pe firul piraielor (apa era un terci din noroi ). Sigur a fost doar campanie facuta de un " politician" dar fara efect la alegeri
.
Metodele de populare ( icre embrionate si cutii Vibert , pesti de o vara crescuti in toplite , reproducatori sau combinatii dintre acestea) depind de situatia concreta din teren . Eu as prefera metoda cu reproducatori eliberati inainte de perioada de reproducere. Dar ,cum s-a spus ,fara paza efectele vor fii apropiate de zero.
Si sa va mai spun una : cu mult tam-tam (presa scrisa,invitatie catre ocoalele silvice din zona , primari etc) ,s-a facut o populare in zona Sucevita pe riul cu acelasi nume ,cu pastrav de un an dar in conditii total nefavorabile : seceta si apa foarte scazuta si poluata infernal prin scosul lemnului pe firul piraielor (apa era un terci din noroi ). Sigur a fost doar campanie facuta de un " politician" dar fara efect la alegeri

Păi întâi să lămurească domnul Dinu de ce l-a trimis MTS la plimbare când a cerut înscrierea LRS în Registru sportiv. Nu poate nega, întrucât cererea de recunoaștere ca structură sportivă a LRS este în dosarul de evidență al FRPS. De asta se dă rotund și zice că nu-l interesează federația, inducându-i în eroare și pe altii, pentru că are un uriaș bocanc în fese.Tavi scrie:Eu cred ca LRS sau orice alta entitate poate face si campionate nationale. Campionatul National LRS de exemplu, care nu va fi "oficial" in sensul dat de legea sportului. Nu cred ca Federatia are exclusivitate pe denumirea "campionat national.
Campionatele nationale, Cupa României și orice altă formă competițională organizată de federație, are caracter oficial. Și are exclusivitate asupra lor, prin Lege.
Stau și mă întreb, prin Liga asta nu se găsește nici o minte destupată care să analizeze la rece situația și să fie în stare să scoată ceva coerent pe masă? Începe să-mi fie milă de efortul depus de Dinu pentru a susține o cauză pierdută.
Sau măcar să-l susțină pe Dinu, că începe să semene cu Sfântul Ioan Botezătorul.
Nu e vorba de a crede ca nu e religieStefanDinu scrie:Asta este prostia pe care o tot vantura ESCU peste tot: ca doar el poate face campionate naționale. Si a spus-o de atât de multe ori încât am început și noi sa o credem.Sorin scrie:lrs nu poate face decat competitii neoficiale , care sa se numeasca altfel decat campionat national
Este logica din spatele motivatiei scrise exprimata de judecatorul care a decis castig de cauza lrs in fata lui popescu pe speta dizolvarii .....
daca nu esti structura sportiva nu poti face competitii oficiale .....iar ca sa fii structura sportiva , trebuei musai sa ai CIS ....
asa ca daca nu ai cis esti free of problems din partea popescului .....care deocamdata e recunoscut ca federatie sportiva
lrs nu e structura sportiva ,pt ca nu are CIS propriu dar e o asociatie de cluburi cu CIS ....

daca nu ai cis ....faci ce competitii doresti . le denumesti cum doresti ...pentru ca ele nu pot fi oficiale
e ca miuta de fotbal din spatele blocului
si-l lasi pe popescu sa faca ce vrea el oficial .....ca si asa nu e in stare sa faca nimic ...
se va numi : turneu , open , cupa ........etc si va da nu campion national ci ...pescarul anului ...cel mai sicusit lansetist ...etc ...
dar colhozul de votaci din lrs e mai preocupat de vendete si prostii decat de propriile probleme ......as always
insistati pe mai departe sa aveti CIS ca sa oferiti toarta perfecta de care sa va ia popescu la suturi ...
iar popescu bate campii , probabil ii va fi retrtasa calitatea de structura sportiva el neavand sportul pe care sa construiasca federatia...
si uite asa se va curata lumea de tampenii si esafodaje de structuri de kkt , fara rost
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
popica , nu mai bine te apuci de interpretarea bibliei si lesi pescuitu in pace , oricum , locu tau in caz ca nu dai ortu popii inainte ii intr-o celula , nu-ti fa iluzii , acolo ajungi .
vezi ca tocmai au facut cunostiinta cu zabrelele niste personaje care la fel ca tine se credeau peste restu muritorilor , chiar se purtau asa ca tine intr-un fel . aberatia asta a ta cu pescuitu sport s-ar putea sa te coste intr-o zi mai mult decat etalarea nesimtirii care o prezinti pe net , si baietii astia de au bilet la hotel tambal acuma , pozau in foarte siguri si falosi , acuma s-au mai calmat . sper ca daca vine momentu actualii colegi sa nu te uite si sa-ti vina in vizita

vezi ca tocmai au facut cunostiinta cu zabrelele niste personaje care la fel ca tine se credeau peste restu muritorilor , chiar se purtau asa ca tine intr-un fel . aberatia asta a ta cu pescuitu sport s-ar putea sa te coste intr-o zi mai mult decat etalarea nesimtirii care o prezinti pe net , si baietii astia de au bilet la hotel tambal acuma , pozau in foarte siguri si falosi , acuma s-au mai calmat . sper ca daca vine momentu actualii colegi sa nu te uite si sa-ti vina in vizita

Nu miza pe chestiile astea, Sorinel!
SF-ule, ia uie aici:
http://mts.ro/sport/federatii-sportive/ ... t-sportiv/
Ce zici? Oare ăștia sunt nebuni?
SF-ule, ia uie aici:
http://mts.ro/sport/federatii-sportive/ ... t-sportiv/
Ce zici? Oare ăștia sunt nebuni?
- StefanDinu
- veteran
Omuletul tau de la MTS este prost informat ... precum tine. Dar tu este doar simplu: prost! Eu am stiut ca LRS nu poate sa primească CIS cand tu incercai acelasi lucru pe care AGVPS-ul l-a încercat de curand: sa bagi FNPSR-ul in lege si sa obtii CIS. Stiu! Nu e vina ta! E vina unui avocat care te-a consiliat prost. Si asa ai ramas.apsalba scrie:Păi întâi să lămurească domnul Dinu de ce l-a trimis MTS la plimbare când a cerut înscrierea LRS în Registru sportiv. Nu poate nega, întrucât cererea de recunoaștere ca structură sportivă a LRS este în dosarul de evidență al FRPS. De asta se dă rotund și zice că nu-l interesează federația, inducându-i în eroare și pe altii, pentru că are un uriaș bocanc în fese.
Campionatele nationale, Cupa României și orice altă formă competițională organizată de federație, are caracter oficial. Și are exclusivitate asupra lor, prin Lege.
Stau și mă întreb, prin Liga asta nu se găsește nici o minte destupată care să analizeze la rece situația și să fie în stare să scoată ceva coerent pe masă? Începe să-mi fie milă de efortul depus de Dinu pentru a susține o cauză pierdută.
Sau măcar să-l susțină pe Dinu, că începe să semene cu Sfântul Ioan Botezătorul.
In ceea ce priveste caracterul competitiilor tale nu pot sa spun ca pana nu se vad pot avea orice caracter!
Si ca sa vedem cata exclusivitatea acorda legea: de ce ti-ai luat de la OSIM rezervare pentru FRPS cand legea prevede in mod clar ca FRPS este acordat exclusiv de MTS? Ti-e frica sa nu se invarta roata si sa te calce pe cap ?!?! Asa a facut si Țăruș!
Cat despre efortul meu in van sau nu, îți repet un lucru: dacă pierd lupta asta nu mor. Daca tu pierzi esti mor. De foame!