discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

pikeman scrie:Gigi, is cativa prin LRS care dau gaura pe natural

popularile alea au fost apa de ploaie pe langa anumite gauri

Ciudat,pe natural cica nu mai e peste.Daca vrei sa te simti pescar trebuie sa mergi pe incinte.Cum sa dea gaura ,daca pe natural nu prinzi nici cat sa incropesti un articol??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
SF
- veteran

semlecangheorghe scrie:
Si la final,ca sa dormi linistit,ghiavole...pentru cultura ta generala,in zona mea este extrem de putina stiuca,pe natural.In ciuda faptului am prins una de vreo 5 kile ,pe Mures,pe care am eliberat-o.Daca esti curios ,vezi poza pe facebook.
Ingerasule

, exact asa credeam si io , ca nu ai poze de-un articol cu stiuci pe natural, da ca de obicei , iti trebuie vreo 3-4 postari adiacente inainte de a recunoaste spasit

-
semlecangheorghe
- veteran

SF scrie:semlecangheorghe scrie:
Si la final,ca sa dormi linistit,ghiavole...pentru cultura ta generala,in zona mea este extrem de putina stiuca,pe natural.In ciuda faptului am prins una de vreo 5 kile ,pe Mures,pe care am eliberat-o.Daca esti curios ,vezi poza pe facebook.
Ingerasule

, exact asa credeam si io , ca nu ai poze de-un articol cu stiuci pe natural, da ca de obicei , iti trebuie vreo 3-4 postari adiacente inainte de a recunoaste spasit

Dihanie de morosan..

cum dreaq sa am daca la noi stiuca e rara avis..De ce nu m-ai intrebat de salai??Ori da somni??Mare bandit

..cica recunosc spasit...
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Arata-mi macar o asociatie care sa faca asa ceva,sau pe aproape..
.
-
Tavi
- veteran

In lipsa unui sponsor extrem de generos sau a lui Mos Craciun o asociatie nu cu ce sa faca reproducere artificiala sau pe aproape.
De altfel nici nu vad sensul pentru scobar si mreana de exemplu. De citit si comentariile de sub poze.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Adelin
- Moderator

semlecangheorghe scrie:SF scrie:semlecangheorghe scrie:
Ingerasule

Dihanie de morosan..

cum dreaq sa am daca la noi stiuca e rara avis..De ce nu m-ai intrebat de salai??Ori da somni??Mare bandit

..cica recunosc spasit...
Are si SF dreptatea lui, la stiuca se vad cel mai bine efectele genocitului din pescuitul rapitorului...urmeaza si salaul, avatul si somnul, sunt aproape sigur de asta.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
rcorbu
- veteran

Tavi scrie:In lipsa unui sponsor extrem de generos sau a lui Mos Craciun o asociatie nu cu ce sa faca reproducere artificiala sau pe aproape.
De altfel nici nu vad sensul pentru scobar si mreana de exemplu. De citit si comentariile de sub poze.
Scobarul este unul din pestii cei mai braconati, iar amandoua speciile ( scobar , mreana) sunt native si merita atentia noastra, chiar daca nu au o valoare comerciala prea mare.
Desigur mai sunt si alte specii gen caracuda, lin, e.t.c care au devenit din ce in ce mai rare.
-
StefanDinu
- veteran

-
rcorbu scrie:Scobarul este unul din pestii cei mai braconati, iar amandoua speciile ( scobar , mreana) sunt native si merita atentia noastra, chiar daca nu au o valoare comerciala prea mare.
Desigur mai sunt si alte specii gen caracuda, lin, e.t.c care au devenit din ce in ce mai rare.
Popularea cu alevini obținuți artificial este destul de mult. Insa o perioada de 2-3 ani de protecție (fără braconaj și pescuit sportiv cu reținere limitata sau deloc) va aduce stocurile la valori normale.
-
StefanDinu
- veteran

-
Tavi scrie:In lipsa unui sponsor extrem de generos sau a lui Mos Craciun o asociatie nu cu ce sa faca reproducere artificiala sau pe aproape.
Dacă vorbim de o asociație suficient de mare (dar care nu vinde permise a sa faca bani sa isi ia barci si motoare sa plece la pescuit dotati) sau una activa (nu o sa vina nimeni sa roage sa dea bani pentru populare dacă nu sunt cautați sponsorii iar asociatia nu este implicata activ si mai ales vizibil) popularea nu este un deziderat greu de atins.