Ia uite ce tupeu are ciumpalacul vesnic prezidentapsalba scrie:Bineinteles ca citesc. Si imi asum si responsabilitatea afirmatiilor.PS Normal, fiecare plateste pentru ceea ce face. Nu te contrazic.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
T.Adrian scrie:Este de-a dreptul amuzant cu cata eleganta se sustrag ambele parti de la subiectele "sensibile"![]()
![]()
Nu ma sustrag, dar ovidiu 14 probabil ca a incurcat-o prin cortul pe care i l-am facut cadou, impreuna cu sacii de dormit, saltelele si lampa de cort. Ce a uitat probabil este ca organizarea s-a facut de APS Alba, nu de federatie, iar suta de lei care a fost platită de participanti s-a tradus in gratare, pulpe de pui, bere care s-au consumat de participanti in cele trei zile de concurs. Vinul a fost din partea casei, ca si palinca.T.Adrian scrie:Este de-a dreptul amuzant cu cata eleganta se sustrag ambele parti de la subiectele "sensibile"![]()
![]()
nea faneeee anul acesta ai dat chitante pe as. APULUM 40 lei din care 30 lei -taxa permis de pescuit pe 2011 -10 lei cheltueli disrtibutie, iar pe permisele de pescuit la rubrica eliberat de: scrie ANPA Filiala Ardeal, DUMETA unde ai inregistrat cei 10 lei in contul donatiiapsalba scrie:. Ordinele si viramentele bancare sunt instrumente de plata, nu documente contabile. Pentru a incasa o suma de bani trebuie sa emiti un document contabil (factura), pentru ca cel care plateste sa stie ce se face cu banii lui. In ce cont contabil au fost inregistrati banii? Sunt convins ca la donatii. Asta ca sa nu platesti impozit, altfel orice venit se impoziteaza. Apropo, ai platit impozit pe ei?![]()
![]()
![]()
apsalba scrie:Nu ma sustrag, dar ovidiu 14 probabil ca a incurcat-o prin cortul pe care i l-am facut cadou, impreuna cu sacii de dormit, saltelele si lampa de cort. Ce a uitat probabil este ca organizarea s-a facut de APS Alba, nu de federatie, iar suta de lei care a fost platită de participanti s-a tradus in gratare, pulpe de pui, bere care s-au consumat de participanti in cele trei zile de concurs. Vinul a fost din partea casei, ca si palinca.T.Adrian scrie:Este de-a dreptul amuzant cu cata eleganta se sustrag ambele parti de la subiectele "sensibile"![]()
![]()
Din cate stiu, fiecare participant a plecat cu cate un cort echipat complet (saci de dormit - 2 buc., saltele, lampa de cort) care faceau mai mult decat amarata aia de suta de lei. Dar in lipsa de argumente logice privind competitiile neautorizate organizate de LRS, aplica si el metoda : Da cu cacao ca poate te crede cineva. Are profesori de calitate pe acest forum. Iar caracterul este demn de un academician. De la academia Catavencu.
Printre beneficiari: Ristivan Ovidiu, Lucian Constantin, Stefan Dinu, Dan Craciun,s.a. Ar putea sa confirme, daca sunt barbati.
s-a dormit in corturile de care vorbesti ...nu s-a plecat cu ele acasa amiceNu ma sustrag, dar ovidiu 14 probabil ca a incurcat-o prin cortul pe care i l-am facut cadou, impreuna cu sacii de dormit, saltelele si lampa de cort. Ce a uitat probabil este ca organizarea s-a facut de APS Alba, nu de federatie, iar suta de lei care a fost platită de participanti s-a tradus in gratare, pulpe de pui, bere care s-au consumat de participanti in cele trei zile de concurs. Vinul a fost din partea casei, ca si palinca. Din cate stiu, fiecare participant a plecat cu cate un cort echipat complet (saci de dormit - 2 buc., saltele, lampa de cort) care faceau mai mult decat amarata aia de suta de lei. Dar in lipsa de argumente logice privind competitiile neautorizate organizate de LRS, aplica si el metoda : Da cu cacao ca poate te crede cineva. Are profesori de calitate pe acest forum. Iar caracterul este demn de un academician. De la academia Catavencu.
Printre beneficiari: Ristivan Ovidiu, Lucian Constantin, Stefan Dinu, Dan Craciun,s.a. Ar putea sa confirme, daca sunt barbati.