discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Nu ride mah, ca aice e treburi serioase.....

Ce gindesti???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
kleniacul
- veteran

Ce dragut,APCR a preferat sa faca alianta cu AGVPS decit sa fie inscrisa in federatia popesciana,in felul asta a impacat si capra si varza,doar lupul deghizat in oaie a ramas cu buza umflata'(':D') Ce este mai prost e ca APCR a aratat si altora calea de a scapa de mezalianta,asa ca toate cluburile care vor sa organizeze competitii legal fara sa fie siciite de FNPSR stiu ce au de facut.
-
semlecangheorghe
- veteran

....Mda si pina acu,lupu deghizat in oaie o baunat la luna ca A.j.v.p.s.n-o facut competitie cum trebuie de 20 de ani incoace.Acuma ,cind cu aliantele astea(c.p.r.;l.r.s.),deci crapul si spinningul,behaie precum berbecul(a se vedea pirt.info), ca astia din urma s-au "inhamat"la caruta A.G.V.P.S.Nicicum nu-i bine,daca nu face ,nu-i bine ca nu face,daca face nu-i bine ca face.....

Tare as vrea sa vad un exemplu de competitie care depaseste actualele competiti de la noi din tara.Succes doritorilor...astia de se cred asi in domeniu...
.
-
apsalba
- veteran

Au uitat sa detalieze punctul intitulat diverse. Acolo unde se discuta de ce pe chitantele emise de APCR nu scrie taxa participare CN crap.
Cat priveste campionatul mondial de Crap, l-am rugat pe Tata Nitu sa formeze o echipa cu cei mai seriosi pescari de crap pentru a participa anul acesta la CM din Italia, in calitatea lui de antrenor federal pe sectiunea crap. Valabil si pentru Maty la stationar, Vali Stratonov pentru spinning si Adi Vlasiu pentru musca. Care este problema? O sa vedem cine trimite loturi la CM din 2011. Baietii cu nasul pe sus vor da socoteala in fata celor pe care inca ii mai aburesc cu competitiile amicale. Fiecare doarme cum isi asterne. Si daca unii inca mai viseaza, o fac pe socoteala lor. Se stiu ei care.
-
semlecangheorghe
- veteran

...........Macar un link ,puteai sa dai..ca pina nu citesc cu ochii mei nu cred nimic...
.
-
melculbeat
- veteran

sint curios daca maty se va cobori la nivelul tau. din cite il stiu, e om serios. sper ca nu e alta fumigena iesita din mintea ta bolnava

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
apsalba
- veteran

melculbeat scrie:sint curios daca maty se va cobori la nivelul tau. din cite il stiu, e om serios. sper ca nu e alta fumigena iesita din mintea ta bolnava

Da-i un telefon; 0722951173.
-
Tipar ranit
- utilizator constant

apsalba scrie:
Da. Am adus. Si aduc in continuare. Vrei si tu?
Minti in continuare cu nerusinare

nu ai adus nici un permis
Rog userii acestui site care locuiesc in Alba Iulia sa mearga la sediul APULUM, mag. lui Radu si a lui Marin (Bibi) sa se convinga, si sa confirme ca nea faneee nu a adus permise iar pescarii care au platit chitante la aceste CHIOSCURI incep sa faca scandal
PS. Da vreau si eu

Spune-mi unde sa vin sa-l ridic si promit ca daca ai permise ma fac membru in as.APULUM, club CETATE, FNPSR, FRPS unde vrei DUMETA si-ti fac si o sponsorizare sa poti plati premiile de la DORIPESCO
nea faneee ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
apsalba
- veteran

La sediu. Intre 8 si 16.
PS Si la noi sunt
baieti buni; au uitat sa ia un borderou. Miercuri sunt toate permisele la zi. Sa vii cu 2 poze 4/6 cm.

-
Tavi
- veteran

Se pune poza pe permisul de pescuit?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13