LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

-
kleniacul
- veteran

Ce dragut,APCR a preferat sa faca alianta cu AGVPS decit sa fie inscrisa in federatia popesciana,in felul asta a impacat si capra si varza,doar lupul deghizat in oaie a ramas cu buza umflata'(':D') Ce este mai prost e ca APCR a aratat si altora calea de a scapa de mezalianta,asa ca toate cluburile care vor sa organizeze competitii legal fara sa fie siciite de FNPSR stiu ce au de facut.
- semlecangheorghe
- veteran

....Mda si pina acu,lupu deghizat in oaie o baunat la luna ca A.j.v.p.s.n-o facut competitie cum trebuie de 20 de ani incoace.Acuma ,cind cu aliantele astea(c.p.r.;l.r.s.),deci crapul si spinningul,behaie precum berbecul(a se vedea pirt.info), ca astia din urma s-au "inhamat"la caruta A.G.V.P.S.Nicicum nu-i bine,daca nu face ,nu-i bine ca nu face,daca face nu-i bine ca face.....
Tare as vrea sa vad un exemplu de competitie care depaseste actualele competiti de la noi din tara.Succes doritorilor...astia de se cred asi in domeniu...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Au uitat sa detalieze punctul intitulat diverse. Acolo unde se discuta de ce pe chitantele emise de APCR nu scrie taxa participare CN crap.
Cat priveste campionatul mondial de Crap, l-am rugat pe Tata Nitu sa formeze o echipa cu cei mai seriosi pescari de crap pentru a participa anul acesta la CM din Italia, in calitatea lui de antrenor federal pe sectiunea crap. Valabil si pentru Maty la stationar, Vali Stratonov pentru spinning si Adi Vlasiu pentru musca. Care este problema? O sa vedem cine trimite loturi la CM din 2011. Baietii cu nasul pe sus vor da socoteala in fata celor pe care inca ii mai aburesc cu competitiile amicale. Fiecare doarme cum isi asterne. Si daca unii inca mai viseaza, o fac pe socoteala lor. Se stiu ei care.
- semlecangheorghe
- veteran

-
melculbeat
- veteran

-
Tipar ranit
- utilizator constant

Minti in continuare cu nerusinareapsalba scrie:Da. Am adus. Si aduc in continuare. Vrei si tu?Tipar ranit scrie:nea faneee ai adus permise![]()
![]()
![]()
ONOARE SI CURAJDAI INAINTE CU TUPEU
Rog userii acestui site care locuiesc in Alba Iulia sa mearga la sediul APULUM, mag. lui Radu si a lui Marin (Bibi) sa se convinga, si sa confirme ca nea faneee nu a adus permise iar pescarii care au platit chitante la aceste CHIOSCURI incep sa faca scandal
PS. Da vreau si eu
nea faneee ONOARE SI CURAJ
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!