LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Apr 2011, 19:02

Tipar ranit scrie:Nooo, maaa ce naivi sunteti :!: :twisted:
Voi credeti ca nea fanee dupa ce a bagat in faliment doua asociatii, APSAlba si APULUM si o federatie FNPSR ii este atat de greu sa mai falimenteze o federatie FRPS, ca doar el le-a facut, si de cat sa lase pe altul presedinte, sa fiti convinsi ca dupa ce mulge ceva banuti de la Ministerul Tineretului si Sportului, nu o sa lase pe NIMENI SA BENEFICIEZE DE MUNCA LUI iar daca simte ca nu va mai putea fi presedinte sigur o va baga in faliment :!: :twisted:
Apropo nea faneee ai adus permise, ca vin oamenii la chioscuri dupa ele (la mag. lu Radu, a lu Oaie din Aba si din Sebes) ca celelalte asociatii din Alba au adus deja doua ture de permise, sau le dai banii inapoi cu scuzele de rigoare :?: :twisted: , daca nu cumva vrei sa-i faci membrii destoinici in clubul Cetate si numai sa ii ANTRENEZI pe apele din Alba, dupa care sa-i trimiti la competitii ca oricum nu ai nici un pescar meserias in clubul Cetate :twisted: cunosc pescarii de valoare din Alba asa ca te rog da-mi un exemplu de pescar de competitii care s-a inscris in clubul Cetate :?: :!: :twisted:
nea faneee ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

Ii plin da pescari in clubul acela pentru ca userul Anakin, n-a mai gasit nici un loc sa se inscrie in competitiile organizate de proaspata structura federala..... :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Apr 2011, 12:34

.......citat;

''
de popescu stefan pe Aprilie 3rd, 2011, 7:30 am

Le vom formula in scris. In urma sedintei Comitetului executiv de ieri, s-a decis ca acestea sa fie transmise direct cluburilor sportive, intrucât structurile existente care se ocupa de organizarea competitiilor de pescuit sportiv nefiind autorizate de ANST, nu pot fi parteneri de dialog si nici nu au drept de organizare a competitiilor. Daca acestea continua sa organizeze competitiile ilicit, vom sesiza ANST asupra acestui aspect pentru a constata ilegalitatea desfasurarii lor pentru a aplica sanctiunile legale si instantele de judecata pentru dizolvarea acestora.popescu stefan
trecut prin multe

As dori ,daca nu cer prea mult ,un punct de vedere oficial al A.N.S.T.cu privire la organizareade competitii.Dar atentie,nu parerea ta personala,ca asta se stie deja..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Apr 2011, 12:52

Iata si parerea adevaratului popescu ! N-a reusit sa faca nimic ,in afara de a obtine niste aprobari sau avize (daca le-ar avea si pe alea) si vrea sa distruga tot ce e deja facut ... si sa puna in loc ce???? Mein Fuhrer ,nu ne dai voie sa folosim Walther-ul...doar onoarea e domeniul tau ca si dein Kampf pentru imperiul de 1000 de ani !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Apr 2011, 00:31

semlecangheorghe scrie:
Le vom formula in scris. In urma sedintei Comitetului executiv de ieri, s-a decis ca acestea sa fie transmise direct cluburilor sportive, intrucât structurile existente care se ocupa de organizarea competitiilor de pescuit sportiv nefiind autorizate de ANST, nu pot fi parteneri de dialog si nici nu au drept de organizare a competitiilor. Daca acestea continua sa organizeze competitiile ilicit, vom sesiza ANST asupra acestui aspect pentru a constata ilegalitatea desfasurarii lor pentru a aplica sanctiunile legale si instantele de judecata pentru dizolvarea acestora.popescu stefan
trecut prin multe .
Popescule , de ce nu intelegi , ti-am spus ca o sa dai FIPS/CIPS in judecata . Ce vrei sa faci , sa intre ANST contra AJVPS ! . Ti-am spus , cand o sa vada aia de la ANST ce personaj esti , picioru in fund si bye bye .

Oricum , esti de rasu curcilor :lol: :lol: , comitetu executiv rage si behaie , da sportivi , calendare , competii canci :lol: :lol:

Io cred ca scopu tau principal in viata ii sa dai pe cineva in judecata , tot al treilea cuvant care iese din gura aia a ta ii despre judecata , sentinte , termeni , tribunale !

De ce nu faci "Federatia de dat in judecata pe altii " , io choar ma mir cum de nu esti avocat :lol: :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Apr 2011, 05:46

dar si sa piarda toate procesele !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Apr 2011, 07:13

semlecangheorghe scrie:.......citat;

''
de popescu stefan pe Aprilie 3rd, 2011, 7:30 am

trecut prin multe

As dori ,daca nu cer prea mult ,un punct de vedere oficial al A.N.S.T.cu privire la organizareade competitii.Dar atentie,nu parerea ta personala,ca asta se stie deja..
Cere-l in scris. Sau suna la 021/307.64.53
Sa nu fiti suparati daca se adevereste ce spun eu. APCR a facut-o deja. Au si convocat o adunare generala pentru a lua o decizie. Aviz amatorilor.
:) :) :)

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 04 Apr 2011, 08:54

nea faneee ai adus permise :?: :oops: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Apr 2011, 09:19

Tipar ranit scrie:nea faneee ai adus permise :?: :oops: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Da. Am adus. Si aduc in continuare. Vrei si tu?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Apr 2011, 10:22

Pai cautind pe sit-ul craparilor am gasit asta;

De azi 16.03.2011, incep inscrierile la AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt 2011, organizat de APCR sub egida AGVPS din Romania.

Catre:
Toate Cluburile si Asociatiile care doresc sa inscrie lot la
AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt - 2011

De azi 16.03.2011, incep inscrierile la AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt 2011, organizat de APCR sub egida AGVPS din Romania.
Inscrierea lotului se face prin achitarea obligatorie a avansului de 400 euro/lot respectiv 1680 lei/lot, din suma totala de 1100 euro/lot, pana pe data de 06.04.2011. Diferenta de 700 euro/lot respectiv 2940 lei/lot se poate achita numai de cluburile si asociatiile care au achitat avansul, pana la cel tarziu 30.04.2011.
Avansul si diferenta se vor achita in lei catre ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA la
ALPHA BANK – D-NA GHICA in contul RO21BUCU1721300613009RON cu mentiunea c/v avans participare CN-2011, respectiv c/v diferenta total participare CN-2011.
Prezentarea loturilor (lista nominala de 12 componenti ai lotului) va fi transmisa APCR, de cluburile/asociatiile care achita avansul, intre 06.04.2011 si 30.04.2011, pe e-mail: presedinte.apcr@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza spre a fi postata pe site http://www.apcr.eu si http://www.crapmania.ro

Si iote ce am mai gasit la comunicate de presa.Clubul acela face cerere de aderare.Da culmea nu in federatia ta.De ce? Pentru ca legea zice ca esti liber sa te asociezi cu cine vrei.Nici urma de aberatile tale .De ce-mi dai mie un nr de telefon?Eu ti-am cerut un punct de vedere exprimat oficial ,pe hirtie sau in format electronic.Nu parerea ta sau a cuiva de la telefon.Aaaa,ca nu-l ai ste altceva...zii-i asa...Citeste mai jos:

Adunarea Generală Extraordinara a Membrilor pentru data de 09.04.2011, ora 14.00, in comuna RADOVAN, sat FANTANELE- JUD.DOLJ

ASOCIAŢIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMÂNIA
“ROMANIAN CARP FISHING ASSOCIATION”
CONVOCATOR - Nr.06 din 30.03.2011

Subsemnatul CONSTANTIN STĂNILĂ, în calitate de Secretar Executiv al ASOCIAŢIEI PESCARILOR DE CRAP DIN ROMÂNIA “ROMANIAN CARP FISHING ASSOCIATION”, cu sediul în Bucureşti, Calea Moşilor nr.128, et.1, sector 2, cod de înregistrare fiscală 16284499, în baza art.21 din Statutul Asociaţiei convoc Adunarea Generală Extraordinara a Membrilor pentru data de 09.04.2011, ora 14.00, in comuna RADOVAN, sat FANTANELE- JUD.DOLJ, cu următoarea ordine de zi:

1. Dobândirea calităţii de membru a ASOCIAŢIEI SPORTIVE DE PESCUIT “VISUL PESCARULUI” ce a depus cerere de aderare.

2. Campionatului Naţionatul la Crap 2011-organizare, desfasurare, regulament

3. Diverse

Membrii asociaţiei, persoane juridice, sunt rugaţi să se prezinte la Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei cu hotărârea membrilor săi în care să se indice numele persoanei/persoanelor împuternicite să-i reprezinte la Adunare, precum şi modul în care vor vota.

Hotărârea trebuie semnată şi ştampilată de toţi membrii persoanei juridice, înregistraţi la instanţă. Dacă statutul persoanei juridice prevede că hotărârea se ia cu votul unui anumit număr de membri, este suficient ca numai aceşti membri să semneze hotărârea, cu condiţia specificării cvorumului în hotărâre.

ATENŢIE

- în lipsa hotărârii mai sus menţionate, membrii persoane juridice nu pot vota;

- reprezentanţii persoanelor juridice trebuie să aibe ştampila asociaţiei asupra lor şi copie de pe cartea de identitate

- reprezentanţii persoanelor juridice ce urmează să devină membrii ai asociaţiei trebuie să prezinte şi următoarele în copie “conform cu originalul”, semnate si stampilate:

Si acuma zi-i ;te roade rau ,ca-i sub egida A.J.V.P.S.???

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Apr 2011, 10:27

:lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns