Pai cautind pe sit-ul craparilor am gasit asta;
De azi 16.03.2011, incep inscrierile la AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt 2011, organizat de APCR sub egida AGVPS din Romania.
Catre:
Toate Cluburile si Asociatiile care doresc sa inscrie lot la
AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt - 2011
De azi 16.03.2011, incep inscrierile la AGVPS-Campionatul National de Pescuit la Crap Neumarkt 2011, organizat de APCR sub egida AGVPS din Romania.
Inscrierea lotului se face prin achitarea obligatorie a avansului de 400 euro/lot respectiv 1680 lei/lot, din suma totala de 1100 euro/lot, pana pe data de 06.04.2011. Diferenta de 700 euro/lot respectiv 2940 lei/lot se poate achita numai de cluburile si asociatiile care au achitat avansul, pana la cel tarziu 30.04.2011.
Avansul si diferenta se vor achita in lei catre ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA la
ALPHA BANK – D-NA GHICA in contul RO21BUCU1721300613009RON cu mentiunea c/v avans participare CN-2011, respectiv c/v diferenta total participare CN-2011.
Prezentarea loturilor (lista nominala de 12 componenti ai lotului) va fi transmisa APCR, de cluburile/asociatiile care achita avansul, intre 06.04.2011 si 30.04.2011, pe e-mail:
presedinte.apcr@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza spre a fi postata pe site
http://www.apcr.eu si
http://www.crapmania.ro
Si iote ce am mai gasit la comunicate de presa.Clubul acela face cerere de aderare.Da culmea nu in federatia ta.De ce? Pentru ca legea zice ca esti liber sa te asociezi cu cine vrei.Nici urma de aberatile tale .De ce-mi dai mie un nr de telefon?Eu ti-am cerut un punct de vedere exprimat oficial ,pe hirtie sau in format electronic.Nu parerea ta sau a cuiva de la telefon.Aaaa,ca nu-l ai ste altceva...zii-i asa...Citeste mai jos:
Adunarea Generală Extraordinara a Membrilor pentru data de 09.04.2011, ora 14.00, in comuna RADOVAN, sat FANTANELE- JUD.DOLJ
ASOCIAŢIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMÂNIA
“ROMANIAN CARP FISHING ASSOCIATION”
CONVOCATOR - Nr.06 din 30.03.2011
Subsemnatul CONSTANTIN STĂNILĂ, în calitate de Secretar Executiv al ASOCIAŢIEI PESCARILOR DE CRAP DIN ROMÂNIA “ROMANIAN CARP FISHING ASSOCIATION”, cu sediul în Bucureşti, Calea Moşilor nr.128, et.1, sector 2, cod de înregistrare fiscală 16284499, în baza art.21 din Statutul Asociaţiei convoc Adunarea Generală Extraordinara a Membrilor pentru data de 09.04.2011, ora 14.00, in comuna RADOVAN, sat FANTANELE- JUD.DOLJ, cu următoarea ordine de zi:
1. Dobândirea calităţii de membru a ASOCIAŢIEI SPORTIVE DE PESCUIT “VISUL PESCARULUI” ce a depus cerere de aderare.
2. Campionatului Naţionatul la Crap 2011-organizare, desfasurare, regulament
3. Diverse
Membrii asociaţiei, persoane juridice, sunt rugaţi să se prezinte la Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei cu hotărârea membrilor săi în care să se indice numele persoanei/persoanelor împuternicite să-i reprezinte la Adunare, precum şi modul în care vor vota.
Hotărârea trebuie semnată şi ştampilată de toţi membrii persoanei juridice, înregistraţi la instanţă. Dacă statutul persoanei juridice prevede că hotărârea se ia cu votul unui anumit număr de membri, este suficient ca numai aceşti membri să semneze hotărârea, cu condiţia specificării cvorumului în hotărâre.
ATENŢIE
- în lipsa hotărârii mai sus menţionate, membrii persoane juridice nu pot vota;
- reprezentanţii persoanelor juridice trebuie să aibe ştampila asociaţiei asupra lor şi copie de pe cartea de identitate
- reprezentanţii persoanelor juridice ce urmează să devină membrii ai asociaţiei trebuie să prezinte şi următoarele în copie “conform cu originalul”, semnate si stampilate:
Si acuma zi-i ;te roade rau ,ca-i sub egida A.J.V.P.S.???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.