LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Mar 2011, 14:02

bre razvane, ia zai tu pe shleau ce ai cu Vali? Adik ce nu iti convine ca io nu percep anumite lucruri si poate le pun cap la cap cumva, mi-s asa curios ca vad ca il tot ataci voalat? Are legatura cu alianta cu Popescu? sunteti oameni maturi ce dreq, o fi ala paria dar de aci pana la treburi dastea mi se pare cale lunga. E un fel de daca eu tin cu Steaua toti Dinamovistii mi-s dusmani :lol: :lol: :lol: mi se pare paradox. Oricum la multi nu le-a convenit cand a fost ales Vali presedinte, de ce? probabil nu vom afla niciodata...cert e ca functia respectiva in afara de imagine nu poate aduce decat dureri de cap si bani cheltuiti din buzunar. Dar macazul a fost schimbat dupa alegeri, cand sa vazut opozitia cluburilor care au votat contra. Eu personal inainte de alegeri i-am zis clar, "te votez pentru ca iti doresti asta, daca ar fi dupa mine nu te-as vota pentru ca te bag in mormant" , din pacate am avut dreptate si scandalurile ce au urmat nu au facut decat sa confirme. Culmea cine ridica batzu in spate? oameni care nu fac decat sa astepte :roll: Daca is asa de tari in gura de ce nu participa ei la presedentia LRS? nuuuu, le place sa puna acolo pe cineva si apoi sa il considere un fel de "marioneta" ... trist

Speram ca anu asta sa fie mai bun cu un presedinte dorit te "opozitie" anul trecut, insa bunul simt ne cere sa il sustinem chiar daca nu l-am votat...sau putem apela la aceleasi marshavii si sa incercam betzele-n roata :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Mar 2011, 14:38

razvan m. scrie:Dupa consideratile sale nu te prea poti lua din nefericire.
Domnia sa nu era sigur ca exista nici LRS (al carui presedinte in exercitiu era). A trebuit sa ducem munca grea de lamurire cu el sa ii dovedim ca exista, caci Gerula il convinsese ca LRS nu s-a infiintat legal. :lol: :lol: :lol:
Razvanele fugi tata cu cercul ... :lol: :lol: :lol:

Mai bine zi-ne cum ti-a dat iarasi cursul de schimb yeni-ioani -roni de a ajuns o etapa organizata de tine :oops: :oops: la 95 euro, fara sa oferi macar o apa minerala???

Anul asta le-ai bagat mai adinc mina in buzunar pescarilor desi cursul de schimb leu-euro se inclina spre leu. :roll:

Esti super tare in taste aici pe net , dar cind a fost vorba sa faci ceva pt. LRS , te-ai dat lovit ca nu e speta ta , ca esti ocupat ,ca esti prea departe , bla , bla , bla.

Fi bun si vezi-ti de organizarea etapei la care esti director de concurs , de familie , nu te bata grija de mine ca nu-i cazul.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Mar 2011, 08:47

Gigi....mergi la Sarulesti??? fericitule :P

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Mar 2011, 14:10

Ce-i cu intrebarea asta prosteasca?! :oops: ...Corect era:"... Adeline, iti trimiti clona la Sarulesti?! " :lol: :lol: :lol: :lol:
Macar o sa vada si cei ce l-au crezut pe Paranoian Schizofreanu ca Gigi e viu si nu are nici o legatura cu subsemnatul. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2011, 15:09

..........Ma abtin.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Mar 2011, 15:14

Nu te cred
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Mar 2011, 15:55

semlecangheorghe scrie:..........Ma abtin.....
Tavi scrie:Nu te cred

:lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Mar 2011, 15:56

semlecangheorghe scrie:..........Ma abtin.....
Tocmai acum Gigi ? :lol: Hai nu tine in tine... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Mar 2011, 20:45

Hai ma nu mai stresati omul(clona) ca e primul lui cncurs, Gigi e un tip sensibil si emotiv(dupa cum se si vede din postarile lui), nu e corect sa puneti presiune pe umerii lui. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Mar 2011, 21:18

Gigi , pardon.. clona , e baiat de nota 20 . Dabia astept sa ciocanim o bere pe mal de Sarulesti .
Hmmm , daca stau bine sa ma gandesc , vor fi mai multe clone pe metru patrat decat pe forum . :lol: Cum sa vezi atatea clone una langa alta ?? N-are cum , ma impusc ! :crazy1:

Scrie răspuns