LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
giani
junior
junior

Mesaj de giani » 20 Mar 2011, 11:41

nucus scrie:Buna Giani ! Imi pare rau si ma bucur ! Rau, ca n-ai mers acolo unde era firesc sa mergi si unde ti-era locul (master) si bine,pentru ca o sa ne intilnim la Sarulesi si poate o sa schimbam citeva ginduri ! O duminica placuta!
Multumesc,
cu siguranta ne v-om intalni, oricum ma bucur sa te stiu bine si astept sa ne vedem. O duminica faina in continuare.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Mar 2011, 11:48

Giani, poti sa numesti barbateste vreo MINCIUNA de pare am spus-o eu pe aici? Si legat de calitatea oamenilor si a stiutului care cine este de fapt, eu am sa ma abtin la dat exemple sau spus anumite lucruri, cred ca si asta e deja o diferenta de clasa. Aprecierea ta asupra persoanelor se schimba peste noapte in functie de INTERESELE tale nu de realitate, azi maine, dupa tine, nimeni nu e suficient de bun. Nu cred ca participarea sau nu intr-o competitie e vreun etalon sau da dreptul cuiva de a spune sau a nu spune ceva in tara asta sau pe forumul asta. Problema de fond e ORICUM evitata si se coboara in satra la injurii si rahaturi. N-am sustinut ca stiu ceva, am pus niste intrebari la care NIMENI nu o raspuns pentru a nu leza INTERESELE altora nu ale mele, eu nu am nici un interes! Atentia e derutata in stil Basescu prin atacuri la persoana celui care indrazneste sa critice epoca de aur. Cred ca elegant era, daca aveai dreptate, sa spui parerea ta despre fenomen si sa discuti la subiect si sa imi atragi atentia daca gresesc, nu sa te scarbesti brusc si sa ataci o persoana, care da, te considera mai mult de atat, dar cred ca tu te chinui mult mai tare sa pozezi in ce nu esti... cand inchei subiectul Tristian poti sa discuti despre LRS, daca io spun prostii, poate ne spui tu ceva veridic. Nu cred ca mai e mult loc de "buna ziua" dupa cascadoria ta gratuita, imi pare rau, din nou. Cand o sa vezi ca nici macar nu am avut vreun interes si or sa vina alte vremuri, poate o sa mai putem discuta. Nu sunt suparat, sincer, doar dezamagit. Am incheiat.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 20 Mar 2011, 12:57

Cristi, in incercarea de a avea tu ultimul cuvant, nu faci atlceva decat, sa te faci in continuare de ras, pacat de tine. Cand ai sa accepti realitatea atunci da v-om putea sta de vorba. Eu inchei aici, o zi buna.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mar 2011, 13:26

giani scrie: Si in plus, manat de interese ajunge sa faca lobi pentru unul ca FANE si a lui inchipuita federatie ?
Asta e intradevar jenant, hai ca pe Fane il inteleg ca vrea sa shmenozeasca, pt ca are vocatie si e nascut sa faca asta, dar pe cei ce il sustin gratuit nu pot sa ii inteleg.
Cum naiba poate cineva sa se faca tovaras cu acest BerceaMondialul al pescuitului de competitie romanesc?!! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Mar 2011, 14:56

Adelin scrie:Cum naiba poate cineva sa se faca tovaras cu acest BerceaMondialul al pescuitului de competitie romanesc?!! :oops:
Te faci frate cu dracu' pana treci puntea . :lol:

Nu ma refer la Tristian , ci in general... cica si domnul Vali a fost pe lista teparilor a lui conu' escrocu' Fanica . Acum toate's bune si frumoase , pai nu ? :lol: :lol:

PS: vai de noi . In loc sa evoluam in randul lumii ,noi mai rau ne afundam in kkt. ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mar 2011, 21:36

.....Un calendar competitional ,ceva???>......Ar fi cazul.... :roll: :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mar 2011, 23:43

...
Da, cred ca ar arata cam asa:
Mai - tzeapa spinning seniori
Iunie - neacordare premii crap juniori
Iulie - tzeapa la muscari sectiunea handicapati
Agust - concediu!!! - luna asta nu se fura!...nu de alta dar nu are cine, pt ca sunt plecat din tzara
Septembrie - furtisag la premii - stationar fete
Octombrie - tzeapa la pescuit marin sectiunea veterani de razboi
Noiembrie - concediu odihna2 - plecat in Delta - se va fura din camera de hotel
Decembrie - pacaleala si neacordare premii si dipome la sectiunea copca...sau pe copca

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 21 Mar 2011, 16:36

stire :
23 mai 2044 contabilitatea a terminat calcularea taxelor catre stat pt premiile acordate la cupa baracuda

in scurt timp ele vor fi acordate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 21 Mar 2011, 17:53

Adelin, de ce ai inceput calendarul competitional cu luna mai si nu cu 1 aprilie ? Sau calendarul va fi dat publicitatii la calendele grecesti ?!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Mar 2011, 19:09

bre, da' mai potolitiva-ti , parca sunteti niste copchii mici, tat macaitzi aci, lasatii cu federatia lor , ce or face or face, nu reusiti sa treceti peste? :lol: :lol: :lol:

va facut careva un rau? raul a fost facut celor cu premiile care au investit timp si bani.

Acu tot faceti mijto si comentati pe niste fapte la nivel declarativ... nu sunteti departe de "acela" , actionati ca si el, numa ca pe voi trebe sa va puna cineva in priza, el se baga singur :lol: :lol: :lol:

parerea me ...

Scrie răspuns