Giani, poti sa numesti barbateste vreo MINCIUNA de pare am spus-o eu pe aici? Si legat de calitatea oamenilor si a stiutului care cine este de fapt, eu am sa ma abtin la dat exemple sau spus anumite lucruri, cred ca si asta e deja o diferenta de clasa. Aprecierea ta asupra persoanelor se schimba peste noapte in functie de INTERESELE tale nu de realitate, azi maine, dupa tine, nimeni nu e suficient de bun. Nu cred ca participarea sau nu intr-o competitie e vreun etalon sau da dreptul cuiva de a spune sau a nu spune ceva in tara asta sau pe forumul asta. Problema de fond e ORICUM evitata si se coboara in satra la injurii si rahaturi. N-am sustinut ca stiu ceva, am pus niste intrebari la care NIMENI nu o raspuns pentru a nu leza INTERESELE altora nu ale mele, eu nu am nici un interes! Atentia e derutata in stil Basescu prin atacuri la persoana celui care indrazneste sa critice epoca de aur. Cred ca elegant era, daca aveai dreptate, sa spui parerea ta despre fenomen si sa discuti la subiect si sa imi atragi atentia daca gresesc, nu sa te scarbesti brusc si sa ataci o persoana, care da, te considera mai mult de atat, dar cred ca tu te chinui mult mai tare sa pozezi in ce nu esti... cand inchei subiectul Tristian poti sa discuti despre LRS, daca io spun prostii, poate ne spui tu ceva veridic. Nu cred ca mai e mult loc de "buna ziua" dupa cascadoria ta gratuita, imi pare rau, din nou. Cand o sa vezi ca nici macar nu am avut vreun interes si or sa vina alte vremuri, poate o sa mai putem discuta. Nu sunt suparat, sincer, doar dezamagit. Am incheiat.