LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
LRS pur si simplu nu era inscrisa in RNONG. S-a remediat dupa ce am semnalat eu acest lucru. E cu totul si cu totul altceva.
Leba,
http://frpsc.ro/2011/03/01/act-constitutiv/
Acum ca este botezata si va obtine si CIS-ul in câteva zile, ce ai sa te faci? Tocmai intrasesi si tu in Master. Cand vine clubul tau sa te legitimeze? Sau ramai la competitii neoficiale.
Apropo, in curand o sa pun un anunt pentru selectie arbitrii. Corpul de elita va trebui format din cunoscatori de limba engleza. Sugestia am primit-o de un nume respectat in pescuitul sportiv. Chiar a conchis ca neamul lui Manivela trebuie sa dispara din pescuitul sportiv.
Leba,
Acum ca este botezata si va obtine si CIS-ul in câteva zile, ce ai sa te faci? Tocmai intrasesi si tu in Master. Cand vine clubul tau sa te legitimeze? Sau ramai la competitii neoficiale.
Apropo, in curand o sa pun un anunt pentru selectie arbitrii. Corpul de elita va trebui format din cunoscatori de limba engleza. Sugestia am primit-o de un nume respectat in pescuitul sportiv. Chiar a conchis ca neamul lui Manivela trebuie sa dispara din pescuitul sportiv.
Si eu am avut aceeasi "problema", dar pana la urma am gasit...Leba scrie:Tavi, sunt pur si simplu socat de cata rabdare ai.![]()
Impielitat muzcar.![]()
apsalba, unde exact putem citi membri fondatori ai organizatiei? un link mai precis, pe pagina frpsc.ro nu am reusit sa descopar...
apsalba scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.
Astept in continuare scuzele publice pentru calomnia facuta.
Astept in continuare cererea de adeziune emisa de clubul nostru la federatia pe care ziceti ca o conduceti
Si mai astept in continuare procesul verbal al federatiei cum ca clubul nostru a fost acceptat in federatia dvs
Pentru a sti cine a scris acest post Cristian Bunghez Presedinte,, Paco Spinning Team''
Iar pt Gerula sa faloseasca pistolul care-l vantura pe langa competitori la un concurs sa-l foloseasca in scopuri caritabile si sa ne scape de persoana lui
Legea nr.69/2000 – legea educatiei fizice si sportului
I. Prevederi legate de practicarea pescuitului ca sport si afiliere:
(2) Dreptul la libera asociere, in scopul constituirii unei structuri sportive, este un drept al persoanei fizice sau juridice
Asa ca d-ule Popescu este un drept constitutional pe care Clubul nostru il are sa aleaga daca doreste sau NU sa intre in federatia dvs.Va dau raspunsul inainte asa cum vi lam dat si la telefon NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!
I. Prevederi legate de practicarea pescuitului ca sport si afiliere:
(2) Dreptul la libera asociere, in scopul constituirii unei structuri sportive, este un drept al persoanei fizice sau juridice
Asa ca d-ule Popescu este un drept constitutional pe care Clubul nostru il are sa aleaga daca doreste sau NU sa intre in federatia dvs.Va dau raspunsul inainte asa cum vi lam dat si la telefon NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!
- semlecangheorghe
- veteran
...........Dom capitan ai fost prins cu minciuna...Pe sit-ul lui Gerula ar trebuii sa fii banat pentru ca induci in eroare prin informatii false,prezentate in asa fel incit nimic nu lasa sa se inteleaga ca ar fi o gluma...Ai un tupeu fantastic.Cam ce zici daca dam o raita printre forumuri si punem niste link-uri cu ultima ta isprava??Macar ai decenta si cere-ti scuze,si ,in loc sa iti consumi energia pe acilea ,mai bine du-te si pune la punct un program de campionat la toate categoriile ,cum trimbitai mai ceva ca o vuvuzea de aia de foootbal.Deh, este mai usor sa ii pui pe altii care se pricep la asta....ma intreb daca sint constienti ca dupa ce-l vor face ,singurul lucru cu care se vor alege va fi acelasi lucru pe care l-au primit primii 10 clasati la openul Baracuda,organizat de FEDERATIA,AL CAREI PRESDINTE ERAI ,la vremea respectiva..Ca acu vad ca o intorci ca la Ploiesti ,ca f.n.p.s.r.-ul este de vina.Da este ,ca te suporta drept presedinte...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Exact. Atat si nimic mai mult. De-aia ai tacut malc cand ai vazut ca aveau certificat fix ca cel cu care te lauzi azi ... si ca eroarea nu era a lor ci undeva pe traseul judecatorie - registru.apsalba scrie:LRS pur si simplu nu era inscrisa in RNONG. S-a remediat dupa ce am semnalat eu acest lucru. E cu totul si cu totul altceva.
Si l-ai lasat pe prietenul tau sa se abereze cu certificat de inscriere in RONG, ca liga e ilegala, ca actele sunt nule...nu-i frumos ce ai facut.
El saracu nu stia ca bate campii dar tu stiai f. bine. si l-ai lasat sa se faca de cacao...
Si azi a mai muscat odata momeala ta si a postat fix o hartie ca cea pe care o "desfiinta" acu ceva vreme.

Ma rog, prieteni si prieteni.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Nu e vorba aici de prietenie. Se foloseste si el de Gerula cum s-au folosit si altii inantea lui. De exemplu "superprietenii" sai de la Superpescar, care cand nu ai mai avut nevoie de el i-au dat un sut in dos.
Cam asa cum te folosesti de o curva. Te simti bine cu ea o vreme, dar nu ai lua-o acasa....

Cam asa cum te folosesti de o curva. Te simti bine cu ea o vreme, dar nu ai lua-o acasa....

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Domnul Fane,vad ca nu va ia nimeni in serios pe aici,asa ca va propun sa deschideti o filiala in Bucuresti,e un spatiu excelent pe Bd Obregia,ar fi foarte potrivit,are spatiu pt concursuri de casting ,antrenamente,pt comitete si comitii,este circulat,deci are vizibilitate,plus ca aveti acolo o gramada de cetateni care pot fi usor convinsi sa se inscrie in orice,mai ales daca nu-si iau pastilele la timp.Va astept ,daca va hotariti,nici de trimitere de la medicul de familie nu-i nevoie ,ca am pile,si nici camasa de forta nu o sa v-o stringa prea tare,ca-s oameni de treaba.apsalba scrie:LRS pur si simplu nu era inscrisa in RNONG. S-a remediat dupa ce am semnalat eu acest lucru. E cu totul si cu totul altceva.
Leba,
Acum ca este botezata si va obtine si CIS-ul in c�teva zile, ce ai sa te faci? Tocmai intrasesi si tu in Master. Cand vine clubul tau sa te legitimeze? Sau ramai la competitii neoficiale.