''- dezvoltarea bazei materiale '' ...personale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Statut PACO SPINNING CLUB
Capitolul II. Scopul si obiectivele clubului. Ramuri de sport
Art.9 Scopul CLUBULUI SPORTIV “PACO SPINNING TEAM” îl constituie desfăşurarea de activităţi sportive în ramura de sport pescuit sportiv, respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în acest domeniu, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora.
Art.10 Obiectivele Clubului sunt:
- organizarea şi desfăşuratea de activităţi de pescuit sportive sub toate formele (seniori, tineret, juniori şi copii) la toate nivelele interne şi internaţionale;
- promovează pescuitul sportiv in România;
- selecţionarea, iniţierea, pregătirea şi perfecţionarea de sportivi in acest domeniu;
- participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale;
- dezvoltarea legăturilor cu instituţiile publice de specialitate, federaţiei sportive de specialitate, cluburi de pescuit sportiv, asociaţiile sportive, pe plan intern şi internaţional;
- promovarea spiritului de “Fair-Play”, a tolerantei in activitatea sportiva şi prevenirea si combaterea violentei in sport;
- dezvoltarea bazei materiale ;
- sprijinirea activităţilor de promovare a pescuitului de competiţii in România;
- asigurarea cantonamentelor şi stagiilor de pregătire pentru sportivii şi tehnicienii proprii;
Art.11 Obiectivele Clubului decurg şi din reglementările federaţiei române de specialitate, precum şi ale federaţiei internaţionale de specialitate.
Prin realizarea scopului şi obiectivelor propuse, Clubul contribuie la dezvoltarea pescuitului sportiv din România.
Clubul işi propune să nu ia atitudini susceptibile să aducă prejudicii intereselor fundamentale ale fiecărui membru, să respecte legile ţării, reglementările Agenţiei Naţionale pentru Sport, statutul şi regulamentele federaţiei române şi internaţionale de specialitate.
vali stratonov scrie:Fane , cred ca glumele merg deja prea departe ....una e statutul clubului Paco si alta adeziunea clubului la Federatie .
Nu cred ca e normal ca in urma glumelor facute de tine pe net sa fiu eu sunat , "certat" si tras la raspundere pt. ceva ce nu am facut.
Cu ceea ce ai postat aici vis-a-vis de adeziunea clubului Paco nici nu te-ai consultat cu mine si nici nu sunt raspunzator de aceste afirmatii:
"Citesc si nu-mi vine sa cred. Clubul amintit, organizator al cupei JAXON, s-a inscris in federatie. A fost asa de subtil incat nici nu ne-am dat seama. Altfel nu se intelege cum a putut sa-si insereze in statut asemena afirmatii".
In loc sa ne vedem de treaba noastra si sa incercam cu toata convingerea sa adunam in jurul federatiei cluburi si oameni de valoare ca treaba sa inceapa sa se puna pe roate , ai tot felul de abordari cu care PERSONAL NU sunt de ACORD si cred ca nici Petrus.
Altfel vedeam eu constructia si dezvoltarea federatiei ....nu bazata pe glume nesarate , notificari si "atacuri" la adresa concurentilor si concursurilor existente .
Imi pare sincer rau dar nu cu o astfel de abordare va face Federatia sa functioneze , din contra.
si ce daca ?apsalba scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.
Bravo!apsalba scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.