LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Mar 2011, 08:05

Mi-a placut raspunsul, scurt si la obiect, exact cum ne-a obisnuit!!! :shock:

:lol: :lol: :lol: ...ce e foarte adevarat in ce zice, e urmatoarea afirmatie:
''- dezvoltarea bazei materiale '' ...personale.
:lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2011, 09:14

........Dom Popescu....esti rau in deriva :lol: :lol: :lol:
.........Ceea ce ai facut cred ca poate purta titlul"Prostia la federali ,2".
1 a fost cind ai ales sa-ti promovezi federatia pe sit-ul micinosului mincinosilor.
Mai ai un plan "B".La Gostilele ,este un dop care tine apa-n balta.Cauta-l ,si daca il gasesti il scoti repede si se duce....apa.Poate asa reusesti sa impiedici comcursul...Si cum sareai tot intr-un picior ca n-au decit 3 concurenti...Iaca acu au 46.Ajunge????
.........Si zi-i ,te inscrii la open??Sau daca nu,sa asisti la partea finala ,cind se dau premiile ,doara se prinde si de tine ..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Mar 2011, 13:16

apsalba scrie:Statut PACO SPINNING CLUB

Capitolul II. Scopul si obiectivele clubului. Ramuri de sport
Art.9 Scopul CLUBULUI SPORTIV “PACO SPINNING TEAM” îl constituie desfăşurarea de activităţi sportive în ramura de sport pescuit sportiv, respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în acest domeniu, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora.

Art.10 Obiectivele Clubului sunt:

- organizarea şi desfăşuratea de activităţi de pescuit sportive sub toate formele (seniori, tineret, juniori şi copii) la toate nivelele interne şi internaţionale;
- promovează pescuitul sportiv in România;

- selecţionarea, iniţierea, pregătirea şi perfecţionarea de sportivi in acest domeniu;
- participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale;

- dezvoltarea legăturilor cu instituţiile publice de specialitate, federaţiei sportive de specialitate, cluburi de pescuit sportiv, asociaţiile sportive, pe plan intern şi internaţional;
- promovarea spiritului de “Fair-Play”, a tolerantei in activitatea sportiva şi prevenirea si combaterea violentei in sport;
- dezvoltarea bazei materiale ;
- sprijinirea activităţilor de promovare a pescuitului de competiţii in România;
- asigurarea cantonamentelor şi stagiilor de pregătire pentru sportivii şi tehnicienii proprii;
Art.11 Obiectivele Clubului decurg şi din reglementările federaţiei române de specialitate, precum şi ale federaţiei internaţionale de specialitate.
Prin realizarea scopului şi obiectivelor propuse, Clubul contribuie la dezvoltarea pescuitului sportiv din România.
Clubul işi propune să nu ia atitudini susceptibile să aducă prejudicii intereselor fundamentale ale fiecărui membru, să respecte legile ţării, reglementările Agenţiei Naţionale pentru Sport, statutul şi regulamentele federaţiei române şi internaţionale de specialitate.

Sa vedeti si voi , oameni buni , cine doreste sa conduca federatia.... :lol: :lol:
Uitati ce-i raspunde vali stratonov domnului Fanica :
vali stratonov scrie:Fane , cred ca glumele merg deja prea departe ....una e statutul clubului Paco si alta adeziunea clubului la Federatie .

Nu cred ca e normal ca in urma glumelor facute de tine pe net sa fiu eu sunat , "certat" si tras la raspundere pt. ceva ce nu am facut.
Cu ceea ce ai postat aici vis-a-vis de adeziunea clubului Paco nici nu te-ai consultat cu mine si nici nu sunt raspunzator de aceste afirmatii:

"Citesc si nu-mi vine sa cred. Clubul amintit, organizator al cupei JAXON, s-a inscris in federatie. A fost asa de subtil incat nici nu ne-am dat seama. Altfel nu se intelege cum a putut sa-si insereze in statut asemena afirmatii".

In loc sa ne vedem de treaba noastra si sa incercam cu toata convingerea sa adunam in jurul federatiei cluburi si oameni de valoare ca treaba sa inceapa sa se puna pe roate , ai tot felul de abordari cu care PERSONAL NU sunt de ACORD si cred ca nici Petrus.

Altfel vedeam eu constructia si dezvoltarea federatiei ....nu bazata pe glume nesarate , notificari si "atacuri" la adresa concurentilor si concursurilor existente
.

Imi pare sincer rau dar nu cu o astfel de abordare va face Federatia sa functioneze , din contra.

Si asa si-a mai luat conu' Fanica inca o sula in coaste .... :lol: :lol: :lol:

Multe inainte coane Fanica ! Onoare si curaj ! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Mar 2011, 13:20

vali stratonov scrie:Imi pare sincer rau dar nu cu o astfel de abordare va face Federatia sa functioneze , din contra.

Domnule Vali , dumneavoastra chiar ati crezut vreo clipa ca o sa functioneze ceva unde este conu' Fanica ? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Mar 2011, 13:59

Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Mar 2011, 14:42

apsalba scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Fir întins.
si ce daca ?

PS
acum poti publica lista cu cluburile fondatoare ? ca sa vedem cati pescari sportivi au fiecare si la ce discipline, la ce categorii etc.
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Mar 2011, 15:02

Sunt publice demult pe www.frpsc.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2011, 16:45

apsalba scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi 15 MARTIE 2011, FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Fir întins.
Bravo!
Atata doar ca ala este certificatul de inscriere in Registrul federatiilor aflat la Tribunalul Alba, nu atesta ca a fost inscrisa in Registrul naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial. (denumirea corecta). Acolo se va inscrie ultoerior, din oficiu.
Si ar trebui sa va hotarati daca hartia aia e certificat sau nu, pentru ca aici:
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... 6-s40.html
domnul g, consiliat de tine, sustinea foarte sigur de el ca hartia aia nu e certificat...
Iar acum vad ca aplauda la aceeasi hartie obtinuta de FRPSC, cu acelasi format al numarului :!: etc
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... -s320.html
Ori afirmatiile astea nu pot fi simultan adevarate. :D . Una din ele este falsa, nu?
Hai ca-s curios cum e cu certificatu domle
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Mar 2011, 18:35

Tavi, sunt pur si simplu socat de cata rabdare ai. :)
Impielitat muzcar. :twisted:

apsalba, unde exact putem citi membri fondatori ai organizatiei? un link mai precis, pe pagina frpsc.ro nu am reusit sa descopar...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2011, 18:45

"Registri National ONG se creaza automat prin introducerea datelor de catre grefier in sistem on line. Asta e, nu poti sa ceri de unde nu-i.
PS RNONG nu elibereaza certificate"
Multumesc pt. raspuns nea Popescule, se accepta si pe alt forum daca aici e mai greu.
Acu explica-i domnului G si domnului Fan G care urlau dupa "certificatul de inscriere a LRS in RNONG" desi le-eam spus de "n" ori ca nu exista acel document...
si care sustineau cand au vazut un certificat fix ca al tau ca nu e bun...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns