LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Mar 2011, 11:14

apsalba scrie: Eu inchei aici discutiile. Ce veti face mai departe e treaba voastra. Eu am spus tot ce am avut de spus.
Succes.
Deci doar atat ai avut de spus?!...slab pe mine personal nu m-ai convins.Nu am nici un motiv sa-mi părăsesc colegii de concurs organizat de LRS.Poate mai auzim nişte păreri spuse in fata, ca aşa de citit sunt convins ca citeşte multă lume.Spune-ti băieţi e sau nu tentant sa migram la Popescu, măcar sa vadă omul in ce ape se scalda! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mar 2011, 11:37

Nici n-o sa tina vreodata cu adevarat cont de voi.Cind nu-i ve-ti mai fii de trebuinta,o sa va pasaporteze fara remuscari...Si nici n-o sa fiti primii dezgustati de tendintele dictatoriale ale ducelui de Alba.Uitati-va la Istvan,acestuia i s-a acrit de pescuitul competitional ,dupa "fructuoasa"colaborare cu Popescu..Unii invata din greselile lor ,iar altii din greselile altora......daca isi pun la timp "dopuri de cera "in urechi :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Mar 2011, 12:03

apsalba - Mie mi-ar fi jena sa vorbesc
pinochio tu chiar ai tupeu sa scrii asa ceva.
si mai zici pe undeva :
Cu ce lasa de dorit comportamentul meu?
:lol: :lol: :lol: cu nimic Pinochio, cu nimic ... esti imaculat :lol: :lol: :lol:
Vrei sa ne aducem aminte intamplarea cu autobuzul stricat atunci cand te laudai ca trimiti lotul la nu's ce competitie prin Europa ?

Ia mai bine dexul la studiat sa vezi definitiile unor cuvinte :
jena, onoare, curaj etc.

Cum dreaqu e desfintat AGVPS-ul cand in acest an 2011 autoritatile statului - ANPA - i-au dat 90% din apele Romaniei ? Atat de fraier e statul ca inca n-a aflat ca AGVPS-ul nu mai exista ?

Iar incepi sa vorbesti de cunoasterea legilor ? tu care ai pierdut actiunea de suspendare/anulare a ordinului de pescuit pentru vicii de procedura ... nu realizezi ca esti de rasul curcilor ?
S'altare și bunăstare !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mar 2011, 12:51

apsalba scrie: ...............................
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;

Faptul a fost constatat.
Bine bre, da io cand te intrebam de pescuit marin si copii persoane cu dizabilitati si femei und erai , ca dadeai pilde cu animale , nesimtitule !

Tu esti ala care se autodizolva , ti-am spus ca se vor prinde aia ca i-ai indus in eroare , pe unde o sa scoti camasa daca nu vei face toate loturile pe care statutul o sa ti le ceara !

Esti varza , or te linseaza lumea pe strada ori puscaria te paste !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Mar 2011, 13:06

ca doar nu asteptati sa primi un raspuns la cele expuse mai sus ... acum iar o sa dispara o perioada de pe aici si o sa reapara cu nu stiu ce alte minciuni evitand raspunsurile pe care le datoreaza ... dar sa fim seriosi, asa se face politica ... raspunzi si vorbesti ceea ce iti place ... omul te intreaba de mere si el iti spune ca geamurile lui sunt mai bune ...

onoare popescule ... si curaj ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 08 Mar 2011, 13:31

personal propun inchiderea acestui topic oricum nu mai are nici o legatura cu realitatea
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Mar 2011, 14:26

ovidiu14 scrie:personal propun inchiderea acestui topic oricum nu mai are nici o legatura cu realitatea
Am si eu rugamintea de-a inchide acest topic deschis de mine cu totul in alt scop.

Multumesc oricarui moderator care o poate face ....

Adeline te rog fa tu pe "lichidatorul" ... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mar 2011, 14:54

Ce convenabil...... :lol: :lol: bre ,nu-l puteti tine sub control sa nu se(va) faca in continuare de ris??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Mar 2011, 15:26

Pai topicul se numeste LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback asa ca orice postare a marelului Pinochio despre federatia avortata sau nascuta prin cezariana trebuia stearsa de la bun inceput.
Nu topicul trebuie inchis ... e unul Popescu Stefan care trebuie inchis pentru inselaciune si poate-l ajuta baietii de la stationar in cazul asta.
S'altare și bunăstare !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Mar 2011, 18:40

Si io sunt de acord, sa nu mai scrie Popescu si sa continuati voi mai departe cu Liga. Asa ar fi corect.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns