LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ti-am pus cateva intrebari
poti raspunde la ele ?
ps
a face prostii nu inseamna ca esti prost ...cu totii facem si prostii ...si eu am facut cand am crezut ca te vei comporta cu demnitate si ca demersurile tale nu vor avea decat demnitate si corectitudine in ele ....vrei controale de la autoritatea sportiva ?
asupra cui si in ce temei ?
LRS este un ong care conform legii are voie sa faca ce face astazi
nu-ti ia tie painea de la gura
e fiecare cu treaba lui asta nu intelegi
repet dovedeste ca esti mai bun si atunci se va cerne probabil lumea pescareasca
poti raspunde la ele ?
ps
a face prostii nu inseamna ca esti prost ...cu totii facem si prostii ...si eu am facut cand am crezut ca te vei comporta cu demnitate si ca demersurile tale nu vor avea decat demnitate si corectitudine in ele ....vrei controale de la autoritatea sportiva ?
asupra cui si in ce temei ?
LRS este un ong care conform legii are voie sa faca ce face astazi
nu-ti ia tie painea de la gura
e fiecare cu treaba lui asta nu intelegi
repet dovedeste ca esti mai bun si atunci se va cerne probabil lumea pescareasca
Ti-am acordat consultanta juridica gratuita si pe partea de sanctiuni a Legii sportului. Revezi ce am scris cu cateva pagini in urma.apsalba scrie:Cine a zis ca va da in judecata? Asta e o cale care nu ne intereseaza. Dar niste controale efectuate de autoritatea sportiva pot fi facute si sanctionate conform legii69/2000, care, spre deosebire de alte legi, are si un ncapitol cu sanctiuni. Atunci cauza iese din civil si intre in penal. Nu cred ca vreunul dintre conducatorii ligii vor sa dea cu subsemnatul.
Citesti dar nu pricepi.... Asta e defectul tau !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Bai magar batran , daca ceva in pescuitul de competitie nu se misca , asta va fi din cauza ta .apsalba scrie:Cine a zis ca va da in judecata? Asta e o cale care nu ne intereseaza. Dar niste controale efectuate de autoritatea sportiva pot fi facute si sanctionate conform legii69/2000, care, spre deosebire de alte legi, are si un ncapitol cu sanctiuni. Atunci cauza iese din civil si intre in penal. Nu cred ca vreunul dintre conducatorii ligii vor sa dea cu subsemnatul.
Eu cred ca n'are nimeni nimic cu federatia propriu-zisa , ci cu tine direct . Esti un tepar , un mincinos si pe langa asta pot enumera foarte multe "calitati".
Nu faci altceva decat sa bagi bete in roate si vrei cu orice pret sa detii monopol . Ei bine , fiecare nas isi are nasul . Vei afla si tu asta in viitor , cu siguranta.
Cand niste oameni au spus ca au luat un lac in administratie , ai sarit la gatul lor , ca un caine ce esti . Treaba ta era sa-i ajuti , sa-i sprijini in actiunile lor , nu sa le dai la gioale , Popesculeee.
Gunoiule de Alba , bucura-te cat poti , ca scurt iti va fi drumul.
Pot sa-ti raspund la intrebari decente si sper sa fiu si inteles corect.ovidiu14 scrie:....eu nu te-am jignit...am facut niste constatari
actiunile tale indreptate impotriva unora care de bine de rau fac ceva lasa de dorit
ai putea sa faci ce vrei si sa te comporti altfel fara sa umbli cu amenintari de genul celor facute de tine pana acum pe toate planurile
nu am proferat injurii si mascari
daca atat ai inteles sau asa le-ai catalogat ai scuzele de care aminteai
pentru mine actiunile tale raman asa cum le-am catalogat
nu se pot incadra altfel
ce te opreste sa faci ceva mai bun decat ceea ce exista si apoi sa astepti ca pescarii sa se indrepte spre tine daca e xazul ?
de ce nu o faci ca un gentelman cum vrei sa fii vazut ?
poti raspunde punctual ?
crezi ca modalitatea ta este cea mai potrivita avand in vedere ce invoci in fiecare postare ?
Cand am inceput discutiile privind infiintarea federatiei am avut discutii telefonice cu toate cluburile din liga (sau poate mai putin cu unul) inclusiv cu tine personal. V-am invitat sa perticipati la adunarea constitutiva si sa deveniti membri fondatori ai federatiei. Toti ati declinat invitatia pe motive care tin de hotararile adunarilor generale ale cluburilor, daca acestea au avut sau nu loc. Optiunea v-a apartinut si nu am contestat-o si am respectat-o.
Tot demersul de infiintare al federatiei este legal si nu poate fi contestat.
Cu ce lasa de dorit comportamentul meu? Faptul ca acum uzam de prerogativele pe care legea ni-le confera poate fi contestat de cineva? Unde am gresit si care au fost amenintarile? Nu ar strica daca LRS ar avea o AG de urgenta si ar formula un raspuns oficial. Ar fi o cale normala de a deschide niste discutii la subiect. Dar demersul nu va pleca de la FRPS, intrucat noi am facut acest pas inainte de constituire. Telefonul meu este public si pot fi sunat oricand. Si sti foarte bine ca sunt un om cu care se poate discuta.
toate postarile tale in care sustii sus si tare ca vei desfiinta LRS cu ce sa le aseman ?
cum poti sa faci notificari in care sa amintesti de o structura care inca nu a dobandit personalitate juridica ?
ai sustinut mereu ca vei desfiinta LRS ...nu poti sa negi iti stau marturie postarile
pemine asta ma deranjeaza ca nu esti corect ..... poti face o suta de federatii ...nu e pb mea
cat priveste clubul meu iti pot raspunde mebrii clubului ca am avut adunare in care s-a discutat propunerea ta si oamenii nu au fost deacord ...raspunde tu de ce ....
nu pune la indoiala ce nu cunosti e iarasi lipsa de ceva nu crezi ?
si mai spui ca te jignesc eu ...
un singur raspuns nu ai dat
de ce ti-e frica de concurenta ?( de fapt e impropriu din anumite puncte de vedere numita asa dar o luam putin fortat intelegand la ce ma refer)
de ce nu accepti sa faci federatie , sa lasi in pace pe cei ce nu sunt in stare decat de un LRS si apoi sa vorbeasca dorinta fiecarui pescar sportiv ....
asta era intrebarea la care asteptam raspuns
ce te tine sa nu faci federatie linistit si apoi sa vedem care dintre competitii dobandeste o valoare care sa-i justifice pretentiile
pana una alta noi ne intalnim pe malul apelor si facem asa cate un picnic de weekend in care mai si pescuim e vreo problema ?
1) de ce nu accepti sa faci federatie , sa lasi in pace pe cei ce nu sunt in stare decat de un LRS si apoi sa vorbeasca dorinta fiecarui pescar sportiv ....
2) ce te tine sa nu faci federatie linistit si apoi sa vedem care dintre competitii dobandeste o valoare care sa-i justifice pretentiile
ps
ce am discutat cu tine la telefon am expus membrilor clubului din care fac parte decizia le-a apartinut
cum poti sa faci notificari in care sa amintesti de o structura care inca nu a dobandit personalitate juridica ?
ai sustinut mereu ca vei desfiinta LRS ...nu poti sa negi iti stau marturie postarile
pemine asta ma deranjeaza ca nu esti corect ..... poti face o suta de federatii ...nu e pb mea
cat priveste clubul meu iti pot raspunde mebrii clubului ca am avut adunare in care s-a discutat propunerea ta si oamenii nu au fost deacord ...raspunde tu de ce ....
nu pune la indoiala ce nu cunosti e iarasi lipsa de ceva nu crezi ?
si mai spui ca te jignesc eu ...
un singur raspuns nu ai dat
de ce ti-e frica de concurenta ?( de fapt e impropriu din anumite puncte de vedere numita asa dar o luam putin fortat intelegand la ce ma refer)
de ce nu accepti sa faci federatie , sa lasi in pace pe cei ce nu sunt in stare decat de un LRS si apoi sa vorbeasca dorinta fiecarui pescar sportiv ....
asta era intrebarea la care asteptam raspuns
ce te tine sa nu faci federatie linistit si apoi sa vedem care dintre competitii dobandeste o valoare care sa-i justifice pretentiile
pana una alta noi ne intalnim pe malul apelor si facem asa cate un picnic de weekend in care mai si pescuim e vreo problema ?
1) de ce nu accepti sa faci federatie , sa lasi in pace pe cei ce nu sunt in stare decat de un LRS si apoi sa vorbeasca dorinta fiecarui pescar sportiv ....
2) ce te tine sa nu faci federatie linistit si apoi sa vedem care dintre competitii dobandeste o valoare care sa-i justifice pretentiile
ps
ce am discutat cu tine la telefon am expus membrilor clubului din care fac parte decizia le-a apartinut
Se pare ca vorbim limbi diferite. Eu vorbesc despre un cadru legal si tu spui ca azi e marti. Sorry.
Chiar nu intelegi ca LRS, daca nu are CIS, se pune in afara legii si nu poate organiza competitii sportive?
Eu inchei aici discutiile. Ce veti face mai departe e treaba voastra. Eu am spus tot ce am avut de spus.
Succes.
Chiar nu intelegi ca LRS, daca nu are CIS, se pune in afara legii si nu poate organiza competitii sportive?
Eu inchei aici discutiile. Ce veti face mai departe e treaba voastra. Eu am spus tot ce am avut de spus.
Succes.
de asta nu ne intelegem ...de asta nu colaboram Fane
ai dovada scrisa de tine insuti
te-am intrebat eu de cis sau de nu stiu ce altceva ?
numeste cum vrei concursurile facute de LRs ...nu conteaza
nu sunt sportive poftim sa zicem
care-i treaba ?
intrebarile mele erau altele
faptul ca refuzi sa raspunzi punctual la ele ce inseamna ? ca vrei sa-ti ascunzi reaua intentie care te mana mai departe pentru mine asta e explicatia
ce treaba ai tu cu cis-ul lrs ?
observi ? aici e buba ...te roade ce nu ar trebui si de asta refuzi si sa raspunzi corect la 2 intrebari simple
cum vrei tu sa colaborezi cu cineva cand refuzi sa porti un simplu dialog daramite sa faci ceva mai complex ?
pentru mine ce era de demonstrat s-a demonstrat , esti manat in "lupta" ta de interese meschine si deloc ortodoxe...timpul le va confirma cu siguranta si de data asta ....asa cum s-a mai intamplat in cazul tau
asta-i diferenta care nu are cum sa apropie doua parti cu interese diferite clar
sanatate!!
ai dovada scrisa de tine insuti
te-am intrebat eu de cis sau de nu stiu ce altceva ?
numeste cum vrei concursurile facute de LRs ...nu conteaza
nu sunt sportive poftim sa zicem
care-i treaba ?
intrebarile mele erau altele
faptul ca refuzi sa raspunzi punctual la ele ce inseamna ? ca vrei sa-ti ascunzi reaua intentie care te mana mai departe pentru mine asta e explicatia
ce treaba ai tu cu cis-ul lrs ?
observi ? aici e buba ...te roade ce nu ar trebui si de asta refuzi si sa raspunzi corect la 2 intrebari simple
cum vrei tu sa colaborezi cu cineva cand refuzi sa porti un simplu dialog daramite sa faci ceva mai complex ?
pentru mine ce era de demonstrat s-a demonstrat , esti manat in "lupta" ta de interese meschine si deloc ortodoxe...timpul le va confirma cu siguranta si de data asta ....asa cum s-a mai intamplat in cazul tau
asta-i diferenta care nu are cum sa apropie doua parti cu interese diferite clar
sanatate!!
Gunoiul de Alba scrie:Imi cer scuze pentru tacere, fiind ocupat cu demararea unui proiect al federatiei (pista de concurs). Banii se vor plati pana la ultimul cent. Contabilitatea lucreaza la acest lucru. Nu uitati ca este vorba de peste 500 milioane lei vechi care trebuie justificati la centima. FNPSR are prostul obicei sa lucreze legal. Banii vin din sponsorizari si nu se dau din caciula. Taxele catre stat sunt obligatia noastra, nu a concurentilor.
Hai varaaaaa....

-
- veteran
Sincer Fane , era cazul sa inchei odata discursurile de pe net, asa cum era stabilit din intilnirea avuta la Alba .apsalba scrie:Se pare ca vorbim limbi diferite. Eu vorbesc despre un cadru legal si tu spui ca azi e marti. Sorry.
Succes.
Sper ca de data asta sa fie asa cum ai declarat mai sus.
Ceea ce va trebui facut in continuare are sa se decida in urmatorul AG. al Federatiei cind va fi cu toate actele in regula ...
Cele discutate aici sunt inutile , nu folosesc nimanui cu atit mai putin fenomenului competitional .
Din pacate observ ca nu ti cont de acest aspect ...si e pacat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!