LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 07 Mar 2011, 20:42

Cum sa fie folodit pe post de greutate la stationar? E mult prea fin ,cu mult prea bun simt !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Mar 2011, 20:57

apsalba scrie:
greerevl scrie:daca nu poate trimite lot la mondiale cam ce poate face federatia :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
art. 37/ legea 69/2000.

d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
:lol: :lol:
Deci chiar daca nu trimit loturi niciunde , ei elaboreaza si pregatesc :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 08 Mar 2011, 07:16

Bineinteles ca obiectivul este inscrierea in CIPS/FIPS, chiar daca AGVPSR va trebui sa-si faca bagajele. Tu nu vezi ca suntem singurii din lume care avem asemenea struto-camila care reprezinta o tara? Parca stiu ca in Romania comunismul a fost condamnat de la cel mai inalt nivel. Nu este normal ca si mostenirea lui sa dispara?

PS Nu ti-a cerut nimeni bani pentru acest lucru. Si o voi face, ca voi nu ati avut acest curaj. Ba dimpotriva, ati facut sluj in fata lui Bentu si Selaru. Mie mi-ar fi jena sa vorbesc.
PPS Ce se intampla cu mastersul? Vad ca ati trecut la independenti. Maine, poimaine poate treceti la transferuri din strainatate. Asta nu va spune nimic?
sa-ti reamintesc ca una din hotararile ag ale FNPSR spunea la un moment dat ca sa incetezi lupta ta personala cu agvps si sa se dezvolte activitatea in real nu in forumuri a acestei federatii?
sa-ti amintesc ca unul din motivele pentru care te-am refuzat cand m-ai sunat sa intram in noua si frumoasa federatie a fost ca-ti vei concentra din nou activitatea pe distrugere si nu pe constructie (lupta cu agvps si cu lrs pe care era normal ca nu am cum s-o accept ...
in plus mie sa-mi fie jena ? de ce ? eu la concursurile organizate de club sau alti membrii lrs nu am vazut sa se cantareasca pestii in saci de gunoi si nici nu am apelat la activitati cu folcloriste spre a multumi unii concurenti de la care asteptam foloase in demersurile federatiei tale //...nici as nu ai jena ?
cat despre cerut bani ....hm...devii penibil...din taxele catre federatie si banii ce s-au strans s-au achitat notele de plata si pe la procese si deplasari fara rost pline de interesul personal al distrugerii de care esti manat
asa faci si acum ...nu esti in stare sa construiesti fara sa distrugi ceva sau macar sa incerci
ti-am zis si atunci iti spun si acum daca esti in stare ...creeaza ceva mai bun decat ceea ce exista , ofera pescarilor alternativa si nu te gandi ca nu sunt in stare sa discearna sunt minti cu mult mai luminate decat tine sau decat mine in pescuitul sportiv
fii mai bun ca agvps sau lrs si dupa aia asteapta rezultatele , nu improsca cu **** in stanga si in dreapta si apoi amintesti conceptul fair play ...esti dearte de el oricum
poti compara valoarea pescarilor tai cu cea a celor din liga de crap sau din lrs ?ma indoiesc ....
sunt curios daca toti membrii federatiei tale vor reusi sa acopere necesarul de personal pentru comitetele si comitiile pe care le afisezi.......vad ca deja ati inceput sa cumulati functii in struto camila voastra ...va bagati si concurenti in acelasi timp ?
ca parca functiile de management si bla bla nu aveau nici o legatura cu concurentii in acceptiunea ta
nu vrei se pare ca sa-ti vezi linistit de drum si nici sa-i lasi pe altii in pace si atunci pe cine mananca in c u r de ceilalti ?
de ce mori tu de grija lrs ? lasa-i frate in pace sa se distreze dac nu sunt competitii serioase acolo ...fa tu ceva mai bun ....si poate va intalniti in play off:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 08 Mar 2011, 07:20

apsalba scrie:
greerevl scrie:daca nu poate trimite lot la mondiale cam ce poate face federatia :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
art. 37/ legea 69/2000.

d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;

Unii daca nu ajung la struguri zic ca sunt acri. Zii si la avocatul lui peste prajit (zis si groparul LRS)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: in ce consta pregatirea ?
ceva de genul:" gigele invata dreacu odata sa pui viermele ala in carlig /sa legi voblerul "
cat despre participare :roll: :roll: :roll: pana acum nu cred ca a gresit cineva ghiseul fips pt taxa sau a ajuns pe alta apa :shock: :shock:

un exemplu imi puteti da ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mar 2011, 07:30

.............O sa aiba antrenori,brae..Si lotul national v-a fi ales de antenor.Cica,v-a fi Gerula.Care nu stie a minuii gripu extra-lung ,ar fi bine sa puna mina pe carte sa invete,ca-i proba eliminatorie.Si startul se v-a da cu pistolul.Evident, tot Gerula....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 08 Mar 2011, 07:50

chiar sunt curios de unde o sa apara antrenorii federali :shock: :shock: :shock: :shock: mai ales la stationar :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Mar 2011, 07:52

Hartia suporta multe... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mar 2011, 07:59

...........Io altceva is curios.Daca acuma nu se intelege cu sustinatorii asupra directiei de mers,ce-o sa fie .....mai incolo..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2011, 08:04

ovidiu14,
LRS este deja moarta. Ati omorat-o voi cu mana voastra. Citeste statutul Ligi (art. 6,7,8 si 40) si vezi ca am dreptate. De ce sustineti o cauza pierduta? Doar din vanitate? Stii foarte bine ca LRS nu poate obtine autorizatia de functionare si CIS-ul.
Doua lucruri se platesc pe lumea asta. Domnia si prostia. Nu vad de ce insistati.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Mar 2011, 08:04

greerevl scrie:chiar sunt curios de unde o sa apara antrenorii federali :shock: :shock: :shock: :shock: mai ales la stationar :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Referitor la nenumaratele comitete, comitii si alte forme fara fond, nu are rost sa va mai minunati. Statutul federatiei popesciene este copiat dupa cel al Federatiei Romane de Fotbal. Numerotarea si denumirea articolelor este identica. De acolo si numeroasele organe, functii etc etc.
Asta e reteta geniulului popescian: copy-paste :lol: :lol: :lol:

http://www.fnpsr.ro/index.php?option=co ... atut-frpsc
http://www.frf.ro/sectiune/articol/stat ... -de-fotbal (http://www.frf.ro/statut)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns