LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Mar 2011, 12:50

T.Adrian scrie:Cineva, un anume poet, spunea mai demult "din cauza copacilor nu vezi padurea". Sunt sigur ca foarte multi va regasiti 100% in vorba asta.
Voi chiar sunteti atat de naivi sa credeti ca o federatie, odata pusa in miscare, nu o sa mearga?
De mers o sa mearga; mai bine sau mai prost, mai repede sau mai incet, dar o sa mearga, si va ajunge la momentul in care toata lumea va realiza importanta ei. E o chestiune de moment pana cand veti trece peste orgoliile si fixatiile auto-impuse.
Omul cat traieste invata, sa nu uitati asta! Pentru unii, asta va fi o lectie destul de interesanta.

Sa luam un exemplu simplu, LPF. Aveti impresia ca daca pleaca Dragomir si vine altcineva o sa mearga cu mult mai bine sau cu mult mai prost? Nu, va merge in mare exact la fel. O sa va las pe voi sa realizati de ce.

PS: Cat despre LRS, eu chiar nu vad nici o problema in organizarea concursurilor private de pescuit, dar sper ca cei cu adevarat interesati de performanta sa ia decizia corecta cat mai repede pentru ca loturile nationale sa fie formate intr-adevar din sportivi de competitie si nu din amatori.

Puteti sa puneti bete in roate cat vreti federatiei, caci va veni momentul cand va veti fi dorit sa fi canalizat altfel frustrarile gratuite. :!:
Poti sa ne dai un exemplu de federatie nationala de pescuit sportiv care vinde permise , daca stii tu vreo tara unde se face asta ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Mar 2011, 12:54

apsalba scrie:Nu AGVPSR este membru fondator, ci Romania. Reprezentarea se face in conditiile legii.
Cat despre pierderea calitatii de membru, aveti textul din statutul CIPS:

1. The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1) by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;- nu este cazul
2) by expulsion:
....................................
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling or Casting;
Cum este in cazul de fata.
Ce nu este clar?
Ti-am mai spus ca o sa dai in judecata CIPS/FIPS :lol: :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Mar 2011, 13:22

pentru cine mai are dubii si aceasta federatie va fi o noua modalitate de lupta eterna cu AGVPS....
...pentru ca intrarea in FIPS CIPS presupune in primul rand disparitia AGVPS ..alti bani alta distractie ....
....neaga Fane ca nu te vei lupta sa-i dai afara de acolo :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Mar 2011, 13:29

Popescule, cred ca ar trebui sa arunci un ochi si asupra variantei Satutului CIPS redactata in limba franceza. S-ar putea sa intelegi mai bine sensul art.14 (cel cu pierderea calitatii de membru al CIPS, aplicabil si in cazul pierderii calitatii de membru FIPS):

1. La qualité de Membre de la C.I.P.S. se perd:
1) par démission volontaire communiquée par lettre recommandée, avec effet à l’expiration de l’année administrative;
2) par exclusion:
a) pour violation des principes, des Statuts ou des dispositions additionnelles qui les complètent;
b) si la Fédération ne possède plus, dans son Pays, la qualité d’association nationale de Pêche Sportive, ou du Casting;
c) si les cotisations dues à la C.I.P.S. ne sont pas payées par les Fédérations Nationales affiliés.

Deci inceteaza calitatea de membru CIPS/FIPS, daca un membru actual isi pierde calitatea de federatie/asociatie nationala de pescuit sportiv sau de casting.
Ce isi pierde AGVPS acum ca tu ai infiintat Federatia ? Nu va mai fi o asociatie nationala a pescarilor sportivi ? Evident ca va continua sa fie. Nu se va schimba nimis asa cum nu se va schimba nici la FNPSR.

Te-am mai intrebat o data si ai evitat raspunsul, aberand ca AGVPS s-a desfiintat deja in acte si ca e doar o asociatie a vanatorilor. Lucruri care se exclud reciproc dar, ma rog, logica Popesciana..... :lol:
Poate vii cu un raspuns mai realist acum. :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Mar 2011, 13:52

Sorin Dragoi scrie: apsalba
......
Sorin Dragoi, respecte
Foarte bine zis!
:lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Mar 2011, 16:25

mihuta tata,
Nu te mai face de cacao. Tu ca avocat poti sa-i incocletesti pe unii care nu stiu legea, nu pe mine. Am postat dovada ca AGVPSR a fost lichidata in 2008 de la RC. Pana si mintea ta inceata poate sa deceleze ca o persoana juridica nu poate fi inscrisa si la RC si in RAF decat incalcand legea. Din RAF va fi stearsa in curand, cu toate exceptiile invocate de Selaru, intrucat o persoana juridica de utilitate publica infiintata prin lege nu poate fi inscrisa in RAF unde se inscriu persoanele juridice infiintate de privati. Necompetenta judecatorului este nulitate absoluta si nu se prescrie. Citeste si tu CPP art. 105 si 108 si o sa-mi dai dreptate.
Dar nu inteleg un lucru; de ce plangeti de grija noastra? Chiar credeti ca nu stim ce avem de facut? Citeste si art. 94 din L.69/2000 si vezi ce intelegi din el. De aia spun eu ca AGVPSR este o amintire trista. Cu toti bastanii care au supt-o si inainte si dupa revolutie.
Nu va mai raciti gura de pomana, in speranta ca doar, doar veti convige cluburile sa nu adere la federatie. Nu uitati o vorba veche: nimeni nu este de neinlocuit.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Mar 2011, 16:30

ovidiu14 scrie:pentru cine mai are dubii si aceasta federatie va fi o noua modalitate de lupta eterna cu AGVPS....
...pentru ca intrarea in FIPS CIPS presupune in primul rand disparitia AGVPS ..alti bani alta distractie ....
....neaga Fane ca nu te vei lupta sa-i dai afara de acolo :)
Bineinteles ca obiectivul este inscrierea in CIPS/FIPS, chiar daca AGVPSR va trebui sa-si faca bagajele. Tu nu vezi ca suntem singurii din lume care avem asemenea struto-camila care reprezinta o tara? Parca stiu ca in Romania comunismul a fost condamnat de la cel mai inalt nivel. Nu este normal ca si mostenirea lui sa dispara?

PS Nu ti-a cerut nimeni bani pentru acest lucru. Si o voi face, ca voi nu ati avut acest curaj. Ba dimpotriva, ati facut sluj in fata lui Bentu si Selaru. Mie mi-ar fi jena sa vorbesc.
PPS Ce se intampla cu mastersul? Vad ca ati trecut la independenti. Maine, poimaine poate treceti la transferuri din strainatate. Asta nu va spune nimic?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Mar 2011, 16:39

Exact asa ai facut si data trecuta. Cand nu ai mai avut argumente, ai pus placa cu AGVPS-ul care s-a desfiintat. Cu totii insa vadem ca el e viu si umbla liber pe strada. :lol:
Si iarasi o bagi pe aia ca noi nu mai putem de grija voastra ? Cand voi sunteti aceia care amenintati LRS cu desfiintarea si incercati sa intimidati cluburile si oamenii doar, doar se vor baga la voi ca membri cotizanti si sa va faca competitiile pentru care nu aveti concurenti.

Cluburile existente ar fi venit, fii sigur, daca aveai decenta sa faci un pas in spate, avand in vedere trecutul tau glorios. Sau macar daca ti-ai fi rezolvat intre timp macar o partedin problemele de imagine.
Si poate ar fi venit chiar si daca nu aveai decenta de a face un pas in spate, dar macar sa le fi dovedit ca impreuna cu tine vor avea un viitor. Insa viitorul se arata unul sumbru, cu promisiuni neonorate, cu tendinte dictatoriale, cu noi si noi procese la orizont, doar Popescu are pe multi de popit : Ministerul Agriculturii, AGVPS, LRS, cluburi, fosti colaboratori, concurenti pagubiti in competitiile FNPSR etc etc.
Mai mult, te tii de micniuni in continuare. Acuma ca s-a infiintat Federatia cica nu mai poate face nimenini concursuri decat in cadrul reglementat de aceasta. Cum naiba mai poti sustine asa ceva cand ti s-a demonstrat negru pe alb ca lucrurile stau alfel ???
La fel si cu reprezentarea internationala. Mai intai rezolva-ti problema de afiliere la FIPS/CIPS si apoi lauda-te cu ea !!! Deocamdata nu ai facut altceva decat sa aduni niste hartii la un loc ! :arrow:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Mar 2011, 16:47

Monument de inteligenta,

Citeste art. 6 si 40 din statutul LRS si vezi ca tu ai desfiinta-o, nu eu. Chiar atat de ingramadit esti?

Si ca sa argumentez, te intreb direct: De ce nu organizeaza AGVPSr campionatul si va paseaza voua raspunderea? Hai avocatule, da-mi argumente.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Mar 2011, 16:50

Te las ca esti obositor. Hai pa !!! :arrow:

Scrie răspuns