LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Mar 2011, 09:40

Nea Fane nu-ti fa matale griji de bulversarea pescarilor.
Daca federatia va fi in stare sa organizeze concursuri care vor fi atractive pentru pescari fii sigur ca vor da navala.
Asta inseamna organizare buna, premii(platite!), piste de concurs cu pesti in apa si altele de genul asta, NU discutii aiurea pe forumuri, amenintari, procese si promisiuni nerespectate. Astea te vor duce la o federatie de carton, care chiar daca va avea toate avizele nu va avea ...concurenti. Mai citeste odata bancu ala cu bordelul, poate pricepi ceva.
Inca nu e tarziu sa schimbi macazul...
Dar nu cred ca o vei face, nu esti in stare sa inveti nici din propriile greseli, din pacate.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2011, 09:45

Federatia va fi in stare sa isi atinga scopul si obiectivele. Ar fi bine din partea voastra (ma refer la cei din Sibiu) sa nu mai aburiti muscarii cu iluzia ca voi veti infiinta Federatia Romana de Pescuit Sportiv la Musca Artificiala. Puneti oamenii pe drumuri degeaba si le cheltuiti banii de pomana.
Ar fi un gest intelept si responsabil. Aceeasi tentativa a avut-o si LRS si APCR si au fost repinse.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Mar 2011, 10:07

Nea Fane, imi pare rau dar esti prost informat.
Multumim pentru interesul pe care vad ca-l manifesti din ce in ce mai des pentru cei din Sibiu. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 06 Mar 2011, 10:20

apsalba scrie:Comparatia pescarilor sportivi cu o turma de oi mi se pare nepotrivita. Nu uitati (si presedintii de cluburi pot sa confirme) ca grupul de initiativa a invitat toate cluburile sa existente la constituirea federatiei si sa obtina calitatea de membri fondatori.
Se pare (si nu este de mirare) ca nu se intelege scopul si rolul federatiei in organizarea si administrarea pescuitului sportiv. De asemenea nu se intelege ca orice alta structura neautorizata nu poate organiza activitati sportive. Mai mult, intra sub incidenta art. 14 din OG 26/2000.
Nu am intervenit pe acest topic pentru a face polemici, dar am considerat necesar sa fac aceste precizari pentru a nu mai bulversa pescarii sportivi. Si ca sa nu mai existe dubii asupra infiintarii federatiei cititi solutia instantei:

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwMzg3OTc*
Domnul Fane,poate nu intelegeti ca la 99% din pescari li se filfiie de competitii de pescuit si de reprezentare nationala,internationala,etc.Majoritatea ies la pescuit de placere,cind vor,pe unde pot,cu cine vor.Sint convins ca multi au barca,sonar,scule bune si mai ales au priceperea de a pescui in conditii dificile,lucru dobindit pe riuri si in d elta,deci in conditii mai dificile decit pe pistele de concurs,dar nu-i intereseaza sa iasa la concursuri.Poate cind vom avea premii mai mari,credibilitatea organizatorilor si a concurentilor poate sa fie concurenti multi si buni in concurs.Vedeti cum faceti sa imbunatatiti lucrurile la credibilitate si la premii,ca noi avem rabdare si ne pregatim continuu pina vom avea concursurile pe care ni le dorim.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 06 Mar 2011, 11:54

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV ALBA IULIA .... pai astia din Alba Iulia sunt grozavi... o sa aiba o gramada de concursuri si activitati ... super ... :twisted: :twisted:
Da ce treaba are Fane asta cu pescuitul in Romania?
Ca tot am citit si nu m-am prins pana acum. Ce atatea amenintari la adresa LRS?
Trebuie avut grija ca asta ne da imediat in judecata pe cei ce vom participa la concursurile organizate de LRS.
Ma simt cu sabia deasupra capului...sa mai particip..sa ma las???

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Mar 2011, 12:33

Popescu , pin la urma cate campionate o sa faci , ca ai vreo 35-45 de loturi de facut , la toate disciplinele alea pe care multe nici nu sti cu ce sa mananca si nici nu detii in Romania oameni practicanti ?

Daca nu le faci pe toate se cheama ca ai facut federatia degeaba , o sa fie nasol and o sa-si dea seama aia din sport ca i-ai indus in eroare ,la jumatate din disciplinele care le-ai bagat acolo nu ai practicanti , pur si simplu nu , unele din disciplinele pe care le are pe hartie federatia ta nu exista in lumea reala , sa vezi durere :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2011, 13:13

Cainele moare de drumul lung si altii de grija altuia. Vom trai si vom vedea. Nu-ti face griji. Asa sperati si ca federatia nu se va infiinta.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Mar 2011, 14:06

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 06 Mar 2011, 14:07

Poate vrem sa ne amintim ca dumneata te-ai legat de LRS si concursurile care se vor tine in ilegalitate, in loc sa ne oferi alte concursuri sub tutela Federatiei , cu taxe mai mici, conditii mai bune si unde se vor plati premiile.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Mar 2011, 15:12

apsalba scrie:Comparatia pescarilor sportivi cu o turma de oi mi se pare nepotrivita. Nu uitati (si presedintii de cluburi pot sa confirme) ca grupul de initiativa a invitat toate cluburile sa existente la constituirea federatiei si sa obtina calitatea de membri fondatori.
Se pare (si nu este de mirare) ca nu se intelege scopul si rolul federatiei in organizarea si administrarea pescuitului sportiv. De asemenea nu se intelege ca orice alta structura neautorizata nu poate organiza activitati sportive. Mai mult, intra sub incidenta art. 14 din OG 26/2000.
Nu am intervenit pe acest topic pentru a face polemici, dar am considerat necesar sa fac aceste precizari pentru a nu mai bulversa pescarii sportivi. Si ca sa nu mai existe dubii asupra infiintarii federatiei cititi solutia instantei:

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwMzg3OTc*

Aici nea Fane ,iar dezinformezi la maximum.Nu este adevarat ca orice alta structura nu poate organiza act.sportive.Fals.Nu poate organiza act.sportive cu caracter oficial.Alea va revin voua.In rest act. sportive cu caracter privat,poate.Fii corect si spune tot adevarul.Asadar ,fa matale competitii oficiale si lasa pe alea private in pace...A ,ca nu esti in stare sa faci nimic ca n-ai sportivi....imi pare rau ,da nimeni nu ti-a facut faima pe care o ai, decit domnia ta...

Cum comentezi faptul ca in F.I.P.S.C.I.P.S.,daca un membru nu face competitie un an de zile risca sa fie exclus??Pai daca nu face competitie unul care vrea sa adere,crezi ca va fi primit???Eu unul ma indoiesc ......Asa ca nu mai da sperante false alora de te cred....Ai 10-12 cluburi??Nu poti oragniza un campionat?Oare de ce?Iti spun eu ,pentru ca cluburile alea is pe hirtie.Adevaratii pescari is pe apa,iar aia de carton ,...la birou....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns