discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
melculbeat
- veteran

nu tu, gigi? pe sefu' l-am citat...
apropos...vii la open la sarulesti?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
Chief
- veteran

-
@melculbeat: mie mi se pare ca nici la liga nu se baga nimeni cand era vorba de facut ceva si de aia... nu s-a facut mare lucru. Organizarea cat de cat a mers pentru ca arbitrii si alte chestii erau o necesitate, dar cam atat. E normal sa organizeze o etapa un club? Adica etapa a 3-a o da Borcea si a 4-a Gigi? Io vorbeam de o stare de normalitate. Cine "MUNCEA" pe rupte pt liga?Deci e exact ca in bancul meu. Deci Melcu': cine? Ca aici, ca acolo, ca dincolo. Pescarii nu sunt "de meserie", sunt oameni cu bussinessuri, multi abia reuseau sa ajunga la etape... etc... pescarii isi vad de pescuit. Ca face Popescu, sau ca facea Stefan Dinu, sau Stratonov, sau Cluburile din liga... tot aia era. Organigrama era la fel. Intrebarea era cine? Nu vreau sa dau nimanui apa la moara dar e o realitate. Asta trebe discutat. Nu ca Popescu-n sus si Popescu-n jos. Omu sa-si rezolve problemele. Bun, am facut io federatia, te bagi melcule in comisia de organizare a competitiilor?
@Gigi: poti sa te bagi linistit ca anul asta nu cred ca vede federatia vreu buget deci e VOLUNTARIAT, n-are cine sa te pacaleasca

. Trebe numa muncit.
-
semlecangheorghe
- veteran

Care va sa zica io sa muncesc si Popescu" sa faca poze??"No mersi,....De ce sa nu munceasca Popescu,de exemplu??Ca dingura oricine poate vorbi,si la asta-i maestru ...Sa-l vad cum organizeaza concursuri ca pina acu au organizat unii ca Diaconita,el,Popescu,numai din gura,si dupa aia a zis in public ,pe forumul de stationar ca Diaconita ii de vina pentru premiile care nu s-au dat..Pt asta sa muncesc???No mersi..nu sint sado-masochist...Pacat de oamenii bine intentionati ca si d-l Stratonov,sper sa fie pe faza cind capitanu o ia catre stinci.Si dupa cum se vede cam intr-acolo trage...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Chief
- veteran

-
Pai io aia zic ca n-ai sa-l vezi cum organizeaza concursuri. Cum nu organiza nici Vali cand era la Liga si cum nu organizeaza nici Base fraudarea alegerilor, ma rog, nu direct. Trebuie oameni care sa se ocupe de comisii si de celelalte aparate din federatie si da, sa aiba grija sa nu se ia catre stanci. de aia zic. Nu poate Popescu sa vina pe malu apei sa zica: bei, faceti asa. Si daca n-o sa se dea premii federatia o sa fie de vina si conducerea schimbata probabil. Si pana nu isi vor da acordul comisiile nu se vor putea omologa piste si asa mai departe. Pai daca io o sa fiu sef de comisie si zic ca (dau un exemplu) faragau nu are peste, atunci nu intra in cicuit, indiferent ce zice Popescu sau Georgescu sau altii. Intelegi? Si ma duc la administrator sa vad actele de populari, si ma duc sa vad daca are regim c&r, si ma duc sa vad daca respecta prohibitia, si facem cateva zile de pescuit intens si vedem. Nu dupa ochi. Si daca nu prindem nimic si nu respecta nimic din ce-am zis acolo si ultima populare o fost in 89' ce sa-i faci? Bineinteles, sa corespunda ca suprafata... etc. Deci eu de lucruri dinastea vorbesc. Ce-o sa faca Popescu? O sa semneze eventual pe actele intocmite de staffu federatiei, ca n-o sa aiba incotro. Dar uite, nevoie de munca. Ceva de genul asta. Vorbesc la general dar sigur lui Vali de exemplu n-o sa-i spuna nimeni cum sa-si faca treaba. Si io pot sa bag mana in foc de pe-acuma ca si-o va face bine si in interesul sportului asta si a pescarilor de competitie, cum a facut si pana acum. Si daca n-o sa fie lasat o sa plece n-o sa pape kk. Si eu as face la fel. Dar trebuie sa ai si cu cine sa lucrezi s.a.m.d.
-
melculbeat
- veteran

@chief
daca faci tu federatie, promit ca ma bag la munca.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
toni f
- veteran

si io , parol d'honeur ...
-
ovidiu14
- veteran

-
...nu am comentat pana acum dar prea e strigator la cer ca sa nu amintesc ceva
si Vali stratonov poate confirma
acum ceva ani cand APR s-a retras din FNPSR s-a intamplat din ecat aceleasi motive pe care astazi le discuta Diaconita si Vali Statonov vizavi de discutarea si luarea unor hotarari in AG si nerespectarea lor
pe vremea aceea in AG Popescu Stefan a promis si s-a luat in AG hotararea sa inceteze cu postarile pe forum , cu polemicile de 2 lei si sa-si vada de "constructia" respectiva
evident nu s-a intamplat asa ceva si s-a continuat cu dezideratul nr 1 al lui razboiul cu AGVPS
astazi continua un razboi cu LRS
desi in AG, asa cum spun membrii ai staffului federatiei ,se discuta si se hotareste altfel
Nu ma priveste ce face astazi Popescu , am crezut candva ca se poate face treaba impreuna cu el , mie personal nu mi-a dovedit asta si din acest motiv nu suntem pe acelasi drum
Este o tara libera si fiecare e liber sa faca ce vrea
dar nu oricum
personal nu incep sub nici o forma o polemica cu federatia ce se va constitui sau cu oamenii ce inca mai au incredere de pierdut,,, e problema lor
sfatuiesc Presdintele federatiei respective sa isi vada de ce are de facut sa faca ,ce vrea el si cum vrea el cu cine poate dar sa lase in pace LRS
Compara Presidente ce ai facut pe FNPSR ca sa vezi ce vei face si pe competitii
asa cum te-au lasat in pace altii cu FNPSR lasa si tu LRS sa-si vada de treaba lor fara doar si poate ca nu ai nici un drept sa iti bati joc de munca lor
nu folosim saci menajeri Vileda si nici ..."folcloriste" Fane !!!!
...sunt convins ca stii la ce ma refer
nu insir datoriile morale pe care le ai fata de anumiti oameni pentru ca nu are rost
fac apel la bunul simt al tau sau la ramasitele lui , foloseste-le
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14