LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mar 2011, 22:06

.....Ai uitat campionatul pt.persoane cu dizabilitati...Tre sa zici tot,pina la capat.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Mar 2011, 06:52

La ala cu dezabilitati participa conducere federatiei ? Sau sint obligati sa participe!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Mar 2011, 08:07

La un bordel. Vine unu’… la intrare o secretara:
- Cu ce putem sa va servim?
- Cu o fetita daca se poate.
- Nici o problema, cum doriti sa fie: blonda, bruneta, roscata?
- Sa fie blonda.
- Ok, mergeti la camera 14.
La camera 14 alta secretara:
- Sunteti aici pentru o fetita blonda, ok. Cum doriti sa fie: cu ochi albastii, verzi sau caprui?
- Sa fie verzi.
- Ok, mergeti la camera 14A.
La 14A alta secretara.
- Sunteti aici pentru o blonda cu ochi verzi, ok. Cum doriti sa aiba sânii: mari, medii, mici?
- Domne’… sa fie medii.
- Ok, mergeti la 14B.
La 14B alta secretara:
- Sunteti aici pt. o blonda cu ochi verzi si sâni medii, ok. Cum doriti sa fie: inalta, potrivita, scunda?
Asta in fierbere:
- Eu imi bag p*** in bordelul vostru, am venit aici sa f** nu sa fiu plimbat.
- Domnule, va rugam sa va calmati. Stiti noi suntem un bordel nou infintat, curve nu avem, dar organizarea va place???
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2011, 08:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2011, 11:40

..........Deruta mare in tabara "federala""Dom Popescu ,poi voi nu va intelegeti de la bun inceput???Numa ce a-ti primit avizu,si primu pas ii sa incepeti cu ...amenintari gen A.N.A.F.??? :lol: :lol: :lol: In loc sa stabiliti o strategie de dezvoltare ,voi incepeti cu genunchi in .c....e??Nah poate asa o sa-si deschida unii ochii si o sa realizeze ce utile ar fi fost neste dopuri de ceara.Ca atunci cind unii le-au oferit ,ailalti au crezut ca astia primii le ofera ca sa le fure auzul ..........nu ca sa le pazeasca mintea... :lol: :lol: :lol:

Dom capitan,daca ieri am zis "fe-li-ci-ta-ri"acu zic"RU-SI-NI-CA"da stai sa vezi cind intra si banul(ochiul dracului),in joc... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Mar 2011, 13:29

gigi , mai bine te inscrii repede la un club, is sanse sa intri direct in Master (la LRS ma refer) :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Mar 2011, 14:54

Gigi, strategii or exista, e nevoie de mana de lucru, te bagi? Sarcini, deplasari, discutii. Nici Popescu, nici Basescu, nici Iliescu nu pot face multe fara un staff. Directii de actiune, obligatii, sarcini, obiective, ca o platforma program pana la urma. Cine sa munceasca? Daca stam toti aici si aratam cu degetu... nu se face, cum nu s-o facut nici in alte parti mare lucru tocmai din motivele astea, sau ma rog, unele din motivele astea. Unii stau si la pishcat ceva probabil, unii vor sa "le iasa ceva", n-ai vazut? ca la ANAF, ca tot ziceai de ei. Da cineva o sa trebuiasca si sa lucre. Cine-s aia? Ca-n bancu ala: pe vremea lui Ceau', politicienii faceau politica, muncitorii si taranii munceau si tiganii furau. Acuma politicienii fura, muncitorii si taranii fac politica si toti vor sa munceasca tiganu'... Nu se poate.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 03 Mar 2011, 16:51

Chief scrie: Acuma politicienii fura, muncitorii si taranii fac politica si toti vor sa munceasca tiganu'... Nu se poate.
:lol: :lol: Uoai JDM-eu , intelept mai esti , belituleee !!!
Din viata scapa cine poate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2011, 17:51

pikeman scrie:gigi , mai bine te inscrii repede la un club, is sanse sa intri direct in Master (la LRS ma refer) :lol: :lol: :lol:
Nu mah,nu bag...am trac...
plus probleme personale...

@ Chief ,din punctul meu de vedere,nu m-as pune linga domn capitan nici sa citesc ziaru...Unii s-au pus de au facut ecologizari,adicatelea au umplut saci de gunoaie si el a facut poza si a plecat, nici camionul nu l-a mai trimis la baietii aceia bine intentionati....de aia s-a ajuns sa faca muncitorii politica...nu de altele...Dar tu,esti in stare sa te bagi sub palaria lu dom capitan???

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Mar 2011, 18:07

Chief scrie:Gigi, strategii or exista, e nevoie de mana de lucru, te bagi? Sarcini, deplasari, discutii. Nici Popescu, nici Basescu, nici Iliescu nu pot face multe fara un staff. Directii de actiune, obligatii, sarcini, obiective, ca o platforma program pana la urma. Cine sa munceasca? Daca stam toti aici si aratam cu degetu... nu se face, cum nu s-o facut nici in alte parti mare lucru tocmai din motivele astea, sau ma rog, unele din motivele astea. Unii stau si la pishcat ceva probabil, unii vor sa "le iasa ceva", n-ai vazut? ca la ANAF, ca tot ziceai de ei. Da cineva o sa trebuiasca si sa lucre. Cine-s aia? Ca-n bancu ala: pe vremea lui Ceau', politicienii faceau politica, muncitorii si taranii munceau si tiganii furau. Acuma politicienii fura, muncitorii si taranii fac politica si toti vor sa munceasca tiganu'... Nu se poate.
tu te bagi? sau doar vrei sa le dai apa la moara? din ce am vazut eu, au ditamai organigrama si cam niciunul nu are vreo treaba cu pescuitul. tu te-ai baga in asa o cloaca? sincer! :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns