Bafta!!!! pescarule
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In primul rand ,nu am participat !Motivele....Insa...in al doilea rand, eu am crezut ca acest concurs (de fapt o cred si acum!) este o chestie benefica, relaxanta, in natura, unde , nu-i asa, e chiar indicat sa-ti inviti sotia ,insarcinata , sa participe... Daca nu este asa (desi nu cred!) ma felicit ca nu am participat la acest turneu si ma jur ca nu o sa particip niciodata!v-ati lua nevasta gravida la un eveniment care ne-a impins pina si pe noi barbatii la limita suportabilului?
de ce sa nu as duce familia la un concurs de pescuit? E vb de o iesire in aer liber, in natura.udila gabriel scrie: vizavi de imaginea socanta care poate afecta o gravida va intreb pe voi cei f grijulii cu familia voastra:v-ati lua nevasta gravida la un eveniment care ne-a impins pina si pe noi barbatii la limita suportabilului?
De ce Johann?....imbecilul si redusul ala trebuia luat atunci pe loc si "strans de....."
.....jalnic...eu credeam ca monumentele se afla pe strada lui udila....dar daca tu insisti ca s-ar afla pe olt....catalin petrescu scrie:Nu sunt din Craiova, dar sunt oltean. Asa ca-ti spun Musculoiule ca monumentele alea erau pe la tine prin SNC. In rest, mult noroc pe balta si la peste!musKloiu scrie:Unde erau monumentele alea ale prostiei? la voi sau la Caracal?
Bafta!!!! pescarule