petre - BerTi scrie:Gyorg, nici tu nu ai o pozitie corecta.
Cand te-am intrebat in seara aia daca e cazul sa facem ceva ai spus ca nu, ca o sa rezolvi tu de luni incolo, ca sa nu facem mare tam-tam. Acum vii si lovesti in cine apuci, ca tu esti singurul... ca organizatorii, ca etc...
Din punctul meu de vedere te comporti exact ca un adolescent care se preface ca se sinucide ca sa-si impresioneze iubita... si chiar e pacat de atitudinea ta de atunci...
Petre, am asteptat ca cel care v-a atras atentia ti-a raspuns:
ovidiu14 scrie:Petre te inflamezi degeaba , intreaba-l si pe Eugen si pe Misu care au fost raspunsurile lor in seara cu pricina .
nimeni nu le-a cerut sa faca ceva cu patronii baltii sau sa ii ia de gat cum s-a sugerat spre a se face dreptate .
A fost doar ideea de a lua atitudine si atat .Nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva iar discutia s-a purtat la modul . prietenesc fara acuze fata de nici un organizator .
Organizatorii au facut eforturi pt desfasurarea acestei etape si nu trebuiesc uitate , aprecieri si respect pt cat au reusit.
hai sa nu incercam sa ne ascudem ca n-am stiut.
ceeace ti-am zis ca se va rezolva luni era chiar sesizarea catre politie.
Misu,
fi corect pana la capat si spune ca la cina cea de taina eu nu am stat "umar la umar" la masa cu nici unul dintre proprietari , ulterior a aparut respectivul cu "apropoul" adresat direct catre noi, cum ca unul dintre participanti a sunat la paznicul de vanatoare ... am recunoscut direct ca eu am sunat (mai ales ca era cu bataie lunga ) pentru ca nu imi este frica de nimeni si de nimic, decat de Dumnezeu.
nu incerca sa sugerezi ca oarecare complicitate cu acesta participare , cei care au fost prezenti (Stefan Dinu , Mihaela Dinu, Rosu Razvan) pot confirma ca Liviu a venit de doua ori la noi sa ne ia pe sus . Respectul pentru el m-a indemnat dar
la masa nu era nici unul dintre proprietari , nici macar nu l-am cunoscut pana in aceea seara !
cum adica "care ti-a adus politia in casa" , pai daca iti casapea tie vre-un animal si sesizai la politie evenimentul , cum se cheama asta tata ? praduiala ?
Pana sa apara acest post (nedeschis de catre v-reunul dintre noi ) am astept zile intregi ca cei care au fost implicati , cei care au scris articolul de pe pescarul.com , sa zica ceva despre incident , sa condamne invre-un fel ceece s-a intamplat

, sa se dezica de eveniment .... nimic
nu dorim decat sa intelega toata lumea ca un loc (nici numele nu vreau sa-l mai pronunt) nu mai trebuie frecventat sau organizat vre-un concurs.
Tu spui ca decizia de a organiza vre-un concurs pe aceea balta va apartine ,......,ok este treaba voastra dar tinand cont de ceece s-a intamplat si lipsa de reactie nu face decat sa confirme ca ignorati , automat acceptati crima petrecuta.
intradevar revista AVP saraca a fost paralela - prinsa la gramada- tinand cont ca este o revista numai de pescuit (si nu are nici o treaba cu vanatoarea) , la un eveniment la care participa nici macar nu trebuie sa-i intereseze ca o caprioara a fost omorata , posteaza un articol dupa cateva zile si tace chitic . Mai mult decat atat , vine un reprezentant aici si da din top : "acei patroni care au bani sa cumpere si o zebra" , pai insemna ca stiu ei ceva ...... dar ramane de vazut articolul lor ...(ca oricum nu ramane asa)