..........Adriane ,pentru a avea curatenie pe maluri,depinde de noi ,cei care umblam pe acolo.Inafara de pescari ,malurile apelor mai sint bintuite si de amatorii de gratare ,si distractie la iarba verde.Acestia lasa cu nonsalanta toate ambalajele ce rezulta in urma "desfatarii"lor in mijlocul naturii.Pentru acestia sint niste legi,si un minister care ar trebuii sa urmareasca aplicarea lor.Eu ,personal,imi adun fiecare farima de gunoi si-l duc la primul container...N-am nevoie de "militian",in spate...Insa multi au....Cu ce ar ajuta mareata federatie la schimbarea acestei stari de lucruri...???Tin sa-ti amintesc ca "el presidente"-le ,care cu atita mindrie te reprezinta are o experienta bogata in acest sens:a organizat odata o actiune ecologica cu niste entuziasti care au crezut in "schimbare",au adunat bietii oameni gunoiul in saci,a venit el presidente,a facut poza si dus a fost.......N-a mai venit nimeni dupa saci...nici un camion ,nimic...Asata-i presedintele ce te reprezinta ca si pescar????Pe mine nu.
In privinta apelor curate si populate,acestea nu se vor reface prin populari,ci mai degraba s-ar reface prin diminuarea activitatii balastierelor care distrug locurile naturale de reproducere,si schimba cursul riurilor.Si prin combaterea braconajului cu tot felul de mijloace.Ori in contextul in care ,la nivel mondial ,se anunta criza de alimente,de ce crezi ca federatia popesciana,va tine lucrurile sub control???Vor fi tot mai multi oameni care pescuiesc pentru mincare...Este o realitate,pe care nu federatia lui Popescu o va schimba in bine.O va schimba in folosul propriu,al lui si a celor care-l sustin..
...........De fapt a asi inceput odata cu exloatarile de balastru pe care domnia sa le detine..
........Repet ,pe mine nu ma reprezinta Popescu,si consider comparatia ta cu Presedintele tarii fortata,deoarece in domeniul pescuitului,legea imi da dreptul la libera asociere,si nu este un fapt in fata caruia nu poti sa faci nimic ,ca si in cazul alegerii presedintelui...
...........Si daca tot e dezbatere publica pe tema federatiei,eu unul as propune ca nimeni din conducerea federatiei sa nu fi fost urmarit penal..Tu ce parere ai??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.