finalisti spinng de pe zonele Ardeal si Moldova

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Vizitator

finalisti spinng de pe zonele Ardeal si Moldova

Mesaj de Vizitator » 02 Noi 2005, 00:23

In urma desfasurarii a cate trei concursuri de spinning pe zonele Ardeal si Moldova va pot prezenta primii 10 respectiv 5 clasati pe aceste zone, precum si pe cei ce s-au calificat in finala ce se va desfasura pe 12-13 noe.2005, tot pe lacul Caldarusani, cunoscut de anul trecut de 4 din cei 8 finalisti de pe cele 2 zone.
Repet sistemul de punctaj acordat penru fiecare etapa prin a carui aditionare a rezultat punctajul final: locurile 1-10 primesc cate 50 puncte + punctele realizate din peste, locurile 11-pana la ultimul primesc cate 25 puncte, iar bonusurile pentru podium sunt locul I=100pct,locul II=60 pct, locul III=30pct.
Iata primii clasati pe Ardeal:
1) Pascu Renel 281pct
2) Stratonov Valentin 214pct
3) Cozma Eugen 195pct
4) Popa Ersilian 192pct
5) Pal Mihai Deak 154pct
6) Campeanu Dan 131pct
7) Palfi Sandor 128pct
8) Moga Petre 124pct
9) Bota Lucian 107pct
10) Fulea Florin 106pct
Tinand cont de faptul ca numarul total de concurenti de pe Ardeal a fost de 143 (BRAVO !) pe cele 3 concursuri, in finala se califica 3+2 = 5 concurenti,in ordinea clasarii. Felicitari !
Pe Moldova primii clasati sunt:
1) Buculei Sorin 435pct
2) Gabor Gabriel 216pct
3) Gavril Andrei 135pct
4) Ionita Adrian 115pct
5) Stoica Stefan 81pct
Primii trei sunt calificati pentru finala.Felicitari si lor.
Dupa etapa de sambata 05.noe.,de pe Caldarusani, (sper in mai multi participanti) voi fi in masura sa comunic si finalistii de pe zonele Muntenia si Bucuresti.
Taxa de concurs la finala va fi de 700.000 lei, la care se adauga costurile de cazare, adica 150.000lei patul/noapte. Se poate veni mai devreme pentru antrenament.
Rog pe toti finalistii sa ma contacteze urgent.
Va fi prezenta la finala si firma ENERGOFISH, care va asigura premiile. De altfel Energofish este singura firma care s-a implicat in Campionatul de spinning, oferind premii si la alte 5 concursuri din acest al doilea an competitional. Multumiri .

Viorel Teleianu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Noi 2005, 07:55

Fara suparare si fara intentia de a jigni: stie cineva daca mai e vreo finala nationala care sa aiba taxa de participare? Intreb fiindca nu stiu, poate ca este, sunt si eu curios. Nu mi se pare normal sa fie taxa, dar daca mai e si la alte stiluri inseamna ca asa o fi obiceiul la AGVPS.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Noi 2005, 08:03

Mihai poate ar trebui sa te gandesti ca etapele cat si finala de ex pe zona muntenia se tin pe balti concesionate ...asta ca sa poti prinde ceva in concurs :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Noi 2005, 08:04

ovidiu14 scrie:Mihai poate ar trebui sa te gandesti ca etapele cat si finala de ex pe zona muntenia se tin pe balti concesionate ...asta ca sa poti prinde ceva in concurs :D
Asa este... probabil peste tot aceeasi problema.
La noi, la fel.. am "inchiriat" pentru doua zile o balta concesionata, unde intr-adevar se prinde ceva. La rapitor la ma refer.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Noi 2005, 10:05

Am intrebat fiindca stiu ca la alte finale AGVPS suporta deplasarea si cazarea, deci exista un buget asigurat de AGVPS. Oare nu s-ar putea obtine ceva bani si pentru spinning? Nu contribuie si pescarii de spinning, la fel ca si ceilalti, la bugetul asociatiei?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Noi 2005, 10:45

Pt domnul Teleianu:
Parerea mea este ca neluarea in considerare a rezultatelor celor care au facut multe sute de kilometri pentru a participa la concursuri din alta zona decat cea de domiciliu este o politica gresita. Pescarii respectivi au fost acolo, au participat, si-au prins cinstit pestii si tot cinstit ar trebui sa-si primeasca punctele. Inaintea desfasurarii concursurilor nu i-a anuntat nimeni sa nu mearga fiindca merg degeaba. Nu cred ca regreta ca au mers, fiindca s-au simtit bine si si-au facut prieteni noi, dar cred ca aceasta politica va face ca in anii viitori concursurile sa aiba mai putini competitori.
Din cate am vazut mai multi pescari s-au suparat ca se fac schimbari de regulament pe parcurs.

Ca o propunere pentru anul viitor: s-ar putea face un clasament in care fiecare pescar sa puncteze cu cele mai bune n rezultate (de exemplu 5). In felul asta nici nu se vede obligat sa mearga peste tot, la toate concursurile, dar nici nu ar fi desconsiderate performantele obtinute cu munca, pasiune si cheltuiala.

Sper sa nu va suparati ca mi-am spus parerea si mi-am permis sa va dau unele sfaturi.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 02 Noi 2005, 10:48

ovidiu14 scrie:Mihai poate ar trebui sa te gandesti ca etapele cat si finala de ex pe zona muntenia se tin pe balti concesionate ...asta ca sa poti prinde ceva in concurs :D
Se poate "prinde ceva in concurs" si daca s-ar tine pe ape naturale aflate in administrarea AJVPS-urilor. Ba chiar pe unele ar exista conditii 99% identice pentru toti participantii (sa nu fie mai mult de 50 :wink: )

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 02 Noi 2005, 18:01

Ma simt cel putin revoltat de acest anunt al d-lui Teleianu. Nu doresc sa fie interpretat ceea ce voi spune ca un atac impotriva d-lui Teleianu, dar nici nu cred ca aceste regulamente trebuie sa ne fie bagate pe gat la finalul unui an competitional. Asa ca am cateva intrebari:
1) De ce la sugestia pescarilor din Cluj nu ati publicat un regulament unitar al concursurilor de spinning si al punctajului la finalul anului....aceasta propunere a fost facuta inainte de inceperea anului competitional? Oare pt a se permite ajustarile de ultim moment....si sa poata sa se inscrie in finala si cei prezenti doar la un concurs la final...prietenii inteleg la ce ma refer!
2) Cum de nu luati in seama punctajele obtinute de concurentii din Transilvania la concursurile din Moldova....si invers???? Aici intra si punctajele celor din Muntania care au participat la concursuri in restul tarii. Acest lucru este cel putin aberant si jignitor pt cei care ne-am deplasat sute de km, iar la momentul respectiv, desi nu ati foat acolo, erati deosebit de incantat. Plus ca anumite concursuri desfasurate la Rogojesti nu s-ar fi putut tine fara prezenta clujenilor....toata stima pt prietenii nostri din Moldova!!!
3) Cum de exista o astfel de impartire pe regiuni???? Poate ne trezim la anu' si cu Tinutul Secuiesc....daca merg treburile tot asa...in pescuit si politica. D-le Teleianu, m-am aratat revoltat de aceasta viziune a d-vostra inca de la Cupa Celor 3 Lacuri, cand ne-ati numit " Voi astia din Ardeal". Noi nu v-am numit " tu ala din sud ". Si va reamintesc ca la 1 Decembrie sarbatorim ceva...Unirea!
4) Cum ati numarat d-voastra cei 143 de concurenti din Ardeal??? Ati cerut buletine????...Nu i-ati inclus si pe cei din Moldova si Muntenia??
5) In intentia de a organiza finala pe Caldarusani...nu aveti cumva in vedere avantajarea anumitor concurenti?? Asa se pare...de aici din Ardeal!

Acestea fiind spuse, cred ca:
- daca veti continua cu aceasta politica daunatoare pescuitului sportiv si competiilor de spinning...la anu' nu vor mai fi atatia concurenti la concursuri;
- ar fi cazul sa publicati din timp un regulament unitar valabil si stabi;l pana la finalul anului, indiferent de modificarile din clasament;
- sa va consultati cu cei cu mai mare experienta in organizarea si gestionarea unor campionate de pescuit...vezi cel de musca;
- sa consulati pescarii din toata tara...si sa mai si tineti seama de parerile noastre...daca chiar va numiti un reprezentant al pescuitului la spinning;
- sa ne prezentati la final si o csituatie a contributiei APS-ului la organizarea acestor concursuri....nu numai faptul ca pe alocuri au pus apele la dispozitie. Bani cheltuiti - bani incasati ( din aceste concrsuri )...pt ca majoritatea stim jecmaneala care se practica de catre acesti reprezentanti...vezi cazul Moraru la Cluj.

In final, nu stiu cati dintre concurentii din Cluj se vor prezenta la Marea Finala.....dintre finalisti stiu ca 3 nu vin.

Sa nu mi-o luati in nume de rau....daca m-am cam aprins!

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 03 Noi 2005, 08:16

Am si eu o nedumerire!? Pescarii din Oltenia,Banat si Dobrogea in cadrul carui tinut (zona,regiune)concureaza?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 03 Noi 2005, 08:22

dan craciun scrie:Am si eu o nedumerire!? Pescarii din Oltenia,Banat si Dobrogea in cadrul carui tinut (zona,regiune)concureaza?
Probabil "aia mai din sud" sau vest? :)
(just kidding)

Scrie răspuns