finalisti spinng de pe zonele Ardeal si Moldova

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 03 Noi 2005, 14:20

se pare ca nu ies calculele....d-le!!!! :P ...sau nu ies cum trebuie! :D

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Noi 2005, 23:52

aia din tinutul Secuiesc? Astia unde sunt inclusi? Sau ceilalti ce nu sunt din vest/moldova/bucuresti isi fac campionatul lor? Ce sisteme de punctare sunt astea? Ce sisteme de clasare sunt astea? Unde s-a mai vazut asa ceva intr-o tara un astfel de gen de concurs tinut in astfel de maniere?

Sincer, mie mi se pare o mare bulibaseala tata finala de spinning....

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2005, 13:37

Sa il rugam pe domnul Teleianu sa mai faca un efort si sa raspunda celorlalte intrebari. Am si eu aceeasi nedumerire ca si Dan Craciun, daca sunt din Valcea am voie sa concurez, pentru ca dupa cum suna "extraordinarul" sistem actual mi se pare ca trebuie sa ne facem o competitie proprie.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Dec 2005, 14:55

vanatoruldepesti scrie:Sa il rugam pe domnul Teleianu sa mai faca un efort si sa raspunda celorlalte intrebari. Am si eu aceeasi nedumerire ca si Dan Craciun, daca sunt din Valcea am voie sa concurez, pentru ca dupa cum suna "extraordinarul" sistem actual mi se pare ca trebuie sa ne facem o competitie proprie.
Sa nu-mi zici ca ai crezut ca Oltenia e in Romania! :lol:

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 11 Dec 2005, 15:39

Chestia asta miroase urat de tot si ma face sa ma simt aiurea. :( Daca si aici discutam de criterii etnice o dau draq de treaba si nu mai intru pe site. Am crezut ca pescarii, mai ales spinnerii, nu au frontiere. :evil:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 11 Dec 2005, 18:22

:lol: Nu e vorba de nici o frontiera,campionatul de spinning fiind la inceputurile lui a avut o tentativa de regulament,care se aplica relativ atunci.Nu s-a mers pe ideea de separari etnice,etc,ci mai degraba pe centrele existente de spinning.Acum fiindca totul are o amploare mult mai mare,uite ca ne chinuim cu totii,din toate zonele sa facem un regulament sa ne convina.Va dura 4-5 ani :lol: :lol: dar cine se mai uita la asta. :twisted: :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2005, 21:30

Eu astept sa raspunda cine este in drept la intrebarile de mai sus! :evil:

Scrie răspuns