Si ce kkt mai cauți tu aici, Impotent Furios !!!apsalba scrie:La chestii de astea, boii ar trebui să se abțină. Nu-i așa mihută?![]()
![]()
![]()
Federatie - AGVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran

Re: Federatie - AGVPS
-
Mister Fisherman
- veteran

E semn ca l-au abandonat "discipolii" de are voie sa scrie iar pe forum
Si-au dat seama ca la CIPS FIPS infama cooperativa nu are sanse , cum nici la ANPA n-a avut , iar dupa 3 aprilie urmeaza MAREA DIZOLVARE

Si-au dat seama ca la CIPS FIPS infama cooperativa nu are sanse , cum nici la ANPA n-a avut , iar dupa 3 aprilie urmeaza MAREA DIZOLVARE
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Popica draga, sunt foarte curios sa vad ce aberatii juridice ai mai produs.apsalba scrie: La chestii de astea, boii ar trebui să se abțină. Nu-i așa mihută?![]()
![]()
![]()
![]()
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- StefanDinu
- veteran

Răzvane eu zic sa aduni toate perlele Impotentului Furios și sa îți dai doctoratul cu ele.
Propun de asemenea sa ne adresam familiei pentru a fi decăzut din drepturi pentru incapacitate de exercițiu deplină și sa fie pus sub protecția unei curatele!
Propun de asemenea sa ne adresam familiei pentru a fi decăzut din drepturi pentru incapacitate de exercițiu deplină și sa fie pus sub protecția unei curatele!
- StefanDinu
- veteran

Da! Eram sigur!apsalba scrie:azi am depus crererea de emitere a ordonanței președentiale pentru a interzice participarea la toate competițiile internaționale împotriva AGVPSR si LRS.

Cred că cererea este destul de serios motivată, având in vedere că este făcută se un sef de barou de avocați și că există și o cerere de dizolvare a AGVPSR. Probabil că am omis că cererea este impotriva AGVPSR si LRS. Oricum, tu ști cum se face și poți să reprezinți LRS. Te bagi ?razvan m. scrie:Popica draga, sunt foarte curios sa vad ce aberatii juridice ai mai produs.apsalba scrie: La chestii de astea, boii ar trebui să se abțină. Nu-i așa mihută?![]()
![]()
![]()
![]()
Acum, eu totuși cred că nu esti bun de gură doar pe forum. Arată ce poți in instantă. Acolo poți să convingi un judecător, nu niște fraieri.
Mare-i gradina Ta Doamne !
Oare nu se trezeste nimeni ! Deocamdata l-au lucrat bine ! Urmeaza si stingerea !
Oare nu se trezeste nimeni ! Deocamdata l-au lucrat bine ! Urmeaza si stingerea !
nucus,
nu te mai strofoca. Mai bine vezi ce face fiul cu autorizația aia care nu a fost dată de MTS. Mai este sef la LRS sau poimâine se dă la o parte? Și așa nu s-a afirmat prin ceva deosebit. Nu crezi?
nu te mai strofoca. Mai bine vezi ce face fiul cu autorizația aia care nu a fost dată de MTS. Mai este sef la LRS sau poimâine se dă la o parte? Și așa nu s-a afirmat prin ceva deosebit. Nu crezi?
- StefanDinu
- veteran

Impotent Isteric,apsalba scrie:... autorizația aia care nu a fost dată de MTS.
Sti cam cat conteaza o institutie care a facut disparuti 1 mil de euro si are un fost ministru condamnat pentru o gaura de 100.000 de euro. Putin! Foarte putin!
Nu vi maine la sedinta AGVPS? Sau n-ai curaj ... ca balls stim ca nu ai!
- StefanDinu
- veteran

A suna maica-ta ca ti-ai uitat ceva acasă ... acum 20 de ani!