Ce faci Fanele? Dupa ce l-ai injurat si l-ai luat la misto pe Razvan acum il perii? Pai asa barbat esti tu? Ori, ori ... hotarastete!apsalba scrie:F? o cerere in baza Legii 544/2001 ?i prime?ti tot dosarul. Nu este nimic de ascuns. Nu te mai îmb?ta cu ap? chioar?! Cât despre implicarea politic?, f? publice datele pe care zici c? le de?ii. Altfel, e?ti un mincinos ordinar sau cum spunea altcineva, un îmbârlig?tor. P?rerea mea despre tine s-a conturat deja. ?i nu o s? te mai bag în seam?. Este pierdere de vreme!
PS Nu te îmb?ta cu ap? chioar? nici tu nici Dinu. Schimbarea unei instan?e nu modific? fondul. De asta s? v? preg?ti?i.
Oricum, m? bucur c? am putut s? stau de vorb? cu r?zvan mihu??. Cred c? ?i el este de acord cu ce am scris aici! ?i fondul este serios! De asta depinde pe mai departe viitoarea voastr? participare la competi?iile interna?ionale!
Problema este ca tu nu mai bagi pe nimeni in seama! Ala e prost, ala e dobitoc, de ala te-ai convis, de celalalt ti-ai conturat deja o parere. Dar de tine, de tine nu ti-e sila? La cate minciuni ai bagat in ultimii 3-4 ani?
Ai spus ca ai 12 sportivi in club si ca faci selectie interna! Acum care e problema? Sunt 12 sportivi dar nu stiu sa pescuiasca si n-au scule ?