Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Citat:
Popescu Stefan
(...) Pot să vă asigur că dețin documentele legale pentru toate proiectele și sponsorizările făcute. Chiar săptămâna trecută an negociat un contract de 200.000 eur pentru un carpodrom în județul Hunedoara cu constructorul autostrăzii Deva Sibiu. (...)
Domnule Popescu,
Acum 5 minute am avut o discutie cu un reprezentat al societatii care construieste autostrada Deva-Sibiu. Au fost niste discutii despre un carpodrom bla bla bla, dar nu s-a concretizat nimic... nu s-a semnat nimic... au fost intradevar niste discutii... si mai mult nu... doriti si un comunicat al societatii care sa ateste ca vorbiti aiurea si ne dezinformati cu privire la acel carpodrom? Asa interpretati si treaba cu C.I.S-ul? Si cu C.I.P.S?
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov
de vali136 pe Noiembrie 27th, 2011, 1:59 pm
Cite incalcari ale regulamentelor mai poate propune dinu fara ca cineva , in speta AG. a LRS sa-i bata obrazul sau de ce nu sa-l destituie?
Fac precizare inca odata daca mai este nevoie , am partea mea de vina in cele intimplate la Siriu si regret nespus cele intimplate , DAR de acolo pina a sta cu miinile in sin sa vad cum unii isi permit prin prisma pozitiei ocupate (sper ca pt. nu mult timp) sa-si vrese frustrarile si ura pe mine e cale lunga ....
Nu reactionez la tot ce face dinu-moldovan pt. ca doresc sa partcip neaparat la viitoarele concursuri organizate de LRS , ci pt. simplu fapt de-a nu se crea precedente periculoase pe viitor .
Ma bazez pe inteligenta si buna credinta a majoritatii presedintilor din Liga care sper ca nu vor da credit unor interese josnice ce-i mina pe unii care doresc ca odata cu acest eveniment nefericit si nedeorit sa-si verse frustrarile.
................................................................................................................................................................................................................ Asta scriam eu cu citeva luni in urma .
Iata ca sperantele mele in ceea ce-i priveste pe presedintii sau reprezentantii cluburilor s-au dovedit a fi desarte....
Se pare ca in urma insistentelor frustratilor dinu si vasilescu(umilul servitor al presedintelui) sa reusit in urma unui vot de 7contra 4 (neoficial inca) sa fiu exclus pe o perioada de 5 ani din competitiile lrs, incalcindu-se astfel toate regulamentele si statutul lrs cu buna stiinta.
Daca aceasta este democratia pe care o propovaduieste lrs eu unul ma bucur nespus ca nu imi voi mai asocia numele cu o astfel de entitate.
Eventualii doritori de asociere cu lrs ar trebui sa se gindeasca de 2 ori inainte de-a avea de-a face cu asemenea specimene, nu de alta dar nu se stie niciodata cind le va veni rindul pt ca precedentul periculos tocmai sa petrecut.
Le urez celor ce mi-au dorit "binele" fix acelasi lucru.
vali136 trecut prin multe Mesaje: 222Membru din: Ianuarie 28th, 2009, 5:49 pm
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
de popescu stefan pe Noiembrie 27th, 2011, 3:54 pm
Cu ce te derajază? Campionatul de anul trecut a fost ultimul organizat de ALRS.
Auzi brae unde era prezicatorul....Te pomnesti ca esti la curent cu ce se va intimpla in viitor..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ma rog! Da` cum vrei sa-l organizezi? La fel de ilegal precum ai facut totul pana acum sau sa-i strici imaginea ca mai putin conteaza atata timp cat CIPS-ul organizeaza competitii pentru pescarii sportivi de agrement?apsalba scrie:Vrea s-o organizeze, nu să o saboteze. Și o s-o facă. Și nu e Cupa Mondială, e Campionatul Mondial.
semlecangheorghe scrie:
de vali136 pe Noiembrie 27th, 2011, 1:59 pm
Cite incalcari ale regulamentelor mai poate propune dinu fara ca cineva , in speta AG. a LRS sa-i bata obrazul sau de ce nu sa-l destituie?
Fac precizare inca odata daca mai este nevoie , am partea mea de vina in cele intimplate la Siriu si regret nespus cele intimplate , DAR de acolo pina a sta cu miinile in sin sa vad cum unii isi permit prin prisma pozitiei ocupate (sper ca pt. nu mult timp) sa-si vrese frustrarile si ura pe mine e cale lunga ....
Nu reactionez la tot ce face dinu-moldovan pt. ca doresc sa partcip neaparat la viitoarele concursuri organizate de LRS , ci pt. simplu fapt de-a nu se crea precedente periculoase pe viitor .
Ma bazez pe inteligenta si buna credinta a majoritatii presedintilor din Liga care sper ca nu vor da credit unor interese josnice ce-i mina pe unii care doresc ca odata cu acest eveniment nefericit si nedeorit sa-si verse frustrarile.
................................................................................................................................................................................................................ Asta scriam eu cu citeva luni in urma .
Iata ca sperantele mele in ceea ce-i priveste pe presedintii sau reprezentantii cluburilor s-au dovedit a fi desarte....
Se pare ca in urma insistentelor frustratilor dinu si vasilescu(umilul servitor al presedintelui) sa reusit in urma unui vot de 7contra 4 (neoficial inca) sa fiu exclus pe o perioada de 5 ani din competitiile lrs, incalcindu-se astfel toate regulamentele si statutul lrs cu buna stiinta.
Daca aceasta este democratia pe care o propovaduieste lrs eu unul ma bucur nespus ca nu imi voi mai asocia numele cu o astfel de entitate.
Eventualii doritori de asociere cu lrs ar trebui sa se gindeasca de 2 ori inainte de-a avea de-a face cu asemenea specimene, nu de alta dar nu se stie niciodata cind le va veni rindul pt ca precedentul periculos tocmai sa petrecut.
Le urez celor ce mi-au dorit "binele" fix acelasi lucru.
vali136 trecut prin multe Mesaje: 222Membru din: Ianuarie 28th, 2009, 5:49 pm
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
de popescu stefan pe Noiembrie 27th, 2011, 3:54 pm
Cu ce te derajază? Campionatul de anul trecut a fost ultimul organizat de ALRS.
Auzi brae unde era prezicatorul....Te pomnesti ca esti la curent cu ce se va intimpla in viitor..![]()
Cum naiba sa mai poti deschide gura cand tu ,facand parte din multime A , te inscrii in B pe pozitia de vicepresedinte , iar multimea B o da pe A in judecata cu scopu de a o lasa fara obiectu muncii , si sa te mai plangi ca aia nu te vor in A !
Culmea nesimtirii totusi poate fi atinsa !
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran