discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Iaca ,mucosu ala cu accese subtile din sindromul Tourette,si-a dat drumul
Domnule Popescu,
V-am spus de atatea ori ca nu alegeti cea mai buna cale de comunicare.
Nu mesajul e gresit ci modul in care il transmiteti.
Eu unul am inteles demult avantajele unei Federatii Sportive.Trebuie sa o faca si altii.
Acum nu va asteptati ca toata lumea sa aiba acelasi coeficient de inteligenta.
DAR, subliniez din nou, terminati odata pentru totdeauna cu modul aceasta stupid de a expune problemele si de a supune la modul imperativ orice probabilitate viitoare.
Mai pe romaneste.... Fane, termina dracu odata cu modul asta tampit de a pune problema.Esti ca o moara stricata care repeta la nesfarsit ceea ce deja toata lumea stie.
Tu chiar nu realizezi ca lumea nici nu mai citeste pana la capat mesajul ci sare peste cuvinte pentru ca stie ce urmeaza
Iauzi ce limbaj de maidanez d-ala care face „greva„ prin benzinarii,platind cash cu monezi de automat de cafea
Marele campion...
Si ca sa vezi comedie,fane pune punctul pe „i„
În primul rând încearcă să ieși din poziția de copil întârziat.
Moaaama, asa ii zici marelui campion care trebuia sa duca destinele fly-ului,sub flamurile federale...??/
Si unu si altul sinteti de...cascadorii risului

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Dialogul continua intr-o maniera delicioasa
popescu stefan scrie:
În primul rând încearcă să ieși din poziția de copil întârziat.
În al doilea rând, nu mă interesează să comunic cu nimeni. Din poziția de președinte al FRPS am anunțat o situație de fapt la care nu aștept comentarii. Ce era de înțeles (pentru cine este interesat de pescuitul sportiv de performanță - proba muscă artificială) este faptul că în urma afilierii FRPS la CIPS, dreptul de a selecționa lotul național aparține federației, nu altor structuri neautorizate.
A
Si cine o sa vina sa faca selectia desteptule ? Tu sau Udrea ?
Pe baza caror criterii ? Lungimea... ?
Tu esti un fel de Mircea Geoana 2.
Nu esti tu un om rau, dar n-ai nici o viziune de concretizare a lucrurilor.
Hai sa iti spun eu cum va fi de acum in cateva luni.
Noi o sa mergem la Mondialele din Slovenia, pe banii nostrii, asa cum stim noi, cu selectia noastra si tu o sa te agiti pe forumuri cum ai facut-o si pana acum.
12 luni de zile ai facut asta ,n-ai obtinut nimic.
Mai mult toti cei care te-au sustinut, printre care si eu, au inteles ca n-ai ce face cu nebunu.
Numa imi caut de lucru aiurea.
Toate sansele care le-ai primit , ti-ai batut joc de oamenii care te-au sustinut.
Pai pana cand frate ?
Asa ma duc maine si imi fac eu singur federatia pacii si ne batem in declaratii si comunicate..
Nu mai bine mi se rupe si ma duc la f..t?!
Carevasazica ,chiar si suporterii lui de baza ,il lasa balta.Mareata realizare...popesciana..

.
-
semlecangheorghe
- veteran

Domnu presedinte,chiar asa a-ti ajuns???Da-o-ncolo..
In primul rand, mos intarziat care esti, nu exista juniori pentru cea de'a treia competitie.
Intre meciul din A.G.V.P.S. F.R.P.S.C...BOA..TENG...BOA...TENG...TENG..BOA....Goooooll....pardon ....autogoluri in cascada ,executate impecabil de ...atacantul...Popescu...
.
-
nucus
- veteran

Miky,jos palaria! Din calitatea lui de presedinte de federatie(fara CIS,nercunoscuta si nerespectata nici de sustinatori,dar totusi cu multilpe sanse ce tind spre 0 absolut sa fie de anul viitor membra a CIPS-ed si FIPS)...i-a mai ramas datoria de barbat de onoare (si curaj) sa-si puna streangul de git, ca groapa si-o sapa cu perseverenta de ceva anisori :fo'7 daca nu ma insel.
-
miyagi
- veteran

Mai oameni buni! N-ati inteles mesajul meu. Trebuie sa demonstram ca Fane a infiintat o federatie cu care a facut anumite chestii. In mod sigur are si abateri de la legi si ilegalitati. De el si de intocsicarile lui sunt satul pana peste cap. Dar si de chat pe fiecare topic. Ideea e sa analizam matur aspectele astea ca s-ar putea ca Fane chiar sa ne surprinda neplacut la un moment dat cu chestii la care nici nu ne asteptam. "Sustinatorii" lui s-ar putea sa fie destul de buni incat sa rasuceasca cutitu`n rana si nu ma refer la cei ce i s-au raliat ci la cei ce-l folosesc de trompeta.
Asa ca va rog inc-o data FARA CHAT AICI.
-
miyagi
- veteran

Luati ca drept exemplu concursurile organizate de catre federatie fara a avea C.I.S.. Asta presupune desfasurarea de activitati in mod ilicit sau ilegal, dupa propriile lui spuse si altele.
Cate concursuri a organizat Fane? Unde? In ce conditii? Cu ce mize?
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Poate e doar o mica cearta intre iubiti !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
nucus
- veteran

@miyagi :federatia n-a organizat niciun concurs de pescuit in 2011.N-a avut nici macar un calendar competitional . Inainte de 2011 federatia nu a existat !
-
pikeman
- veteran

-
nucus scrie:@miyagi :federatia n-a organizat niciun concurs de pescuit in 2011.N-a avut nici macar un calendar competitional . Inainte de 2011 federatia nu a existat !
Dar in 2011 a existat?