Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2012, 11:16

Si pescuitul asta sportiv,ce este ,in fond??
Cine il face??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2012, 11:21

semlecangheorghe scrie:Si pescuitul asta sportiv,ce este ,in fond??
Cine il face??
Pescuitul sportiv este o ramură sportivă. Cine îl face? Cine dorește.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Feb 2012, 11:22

apsalba scrie:Nu pricepi un lucru; eu am calitate de oficial sportiv, ca și cei care sunt în staff-ul federației. Tu ești un simplu cetățean. Ce vrei să discut cu tine? Și vorbesc în numele pescuitului sportiv, nu al pescarilor sportivi. Dacă doriți să fiți reprezentați, făceți-vă un sindicat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oooo ... ma scuzati mare oficial sportiv autoproclamat ... am indraznit sa pun o intrebare unuia care face parte din staff-ul "federatei" ... uuuu, cum de am putut, deja intru in pamant de rusine ... FUCK OFF!!!

mai, dupa cum de mai multe ori ai dovedit, tu reprezinti doar pierdere de vreme ... eu o voi pierde in alta parte nu discutand cu peretii (mari oficiali) ...

ps : si totusi, de ce e gol forumul "federatiei" ... unde sunt toate cluburile care alcatuiesc "federatia", unde e prea-slavitul staff ... ????? ... le este rusine sau exista la fel ca duhul din lampa?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 08 Feb 2012, 11:29

Escrocule iar ai inceput sa aberezi ? Si ca sa-ti intre bine in cap cine esti , iti spun eu acum : Esti un NIMENI
Eu nu te recunosc ca in calitate de nimic , si ca mine sunt sute de mii de pescari .
Si ai grija ce-ti doresti cu "sindicatul", sa nu vina peste tine si sa nu ai pe unde sa te ascunzi :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 08 Feb 2012, 11:33

Sa sti ca cei care nu te cunosc te barfesc si te apostrofeaza in toate felurile......dar eu care te cunosc personal si te stiu ce borfas esti...eu ce sa mai zic...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 08 Feb 2012, 11:35

DAR, sa trecem pe forumul federatiei si sa discutam serios despre ce avem de facut impreuna.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Feb 2012, 11:49

apsalba scrie:Pescuitul sportiv este o ramură sportivă. Cine îl face? Cine dorește.
Din 1953 sau din 2002? :D
Nea Fane, de ce nu raspunzi la intrebari?
Le repet:
1. 1953 sau 2002?
2. actul normativ si citatul din actul normativ in care scrie ca pescuitul este recunoscut ca ramura sportiva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 08 Feb 2012, 12:43

Nea Fane zice :
Nu sunt pescar sportiv legitimat la niciun club sportiv! Cred că este un motiv suficient.

Nea Fane atunci cine-i presedintele da la CS Cetate Alba :?: Eu eram convins ca esti matale :roll:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2012, 13:16

ticairlandezu scrie:Nea Fane zice :
Nu sunt pescar sportiv legitimat la niciun club sportiv! Cred că este un motiv suficient.

Nea Fane atunci cine-i presedintele da la CS Cetate Alba :?: Eu eram convins ca esti matale :roll:
Dan Valentin Dănilă.
PS Nu confunda calitatea de pescar sportiv cu calitatea de membru asociat. Mulți fac această greșeală.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 08 Feb 2012, 17:18

A. daaaa....am si uitat de el ca mai exista!!!!...atarnache,marioneta, cum i spuneam noi...atunci nu-i de mirare!!!,da tu pe unde l-ai gasit...de fapt, cine se aseamana se aduna.Mersi de raspuns.

Scrie răspuns