Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
oooo ... ma scuzati mare oficial sportiv autoproclamat ... am indraznit sa pun o intrebare unuia care face parte din staff-ul "federatei" ... uuuu, cum de am putut, deja intru in pamant de rusine ... FUCK OFF!!!apsalba scrie:Nu pricepi un lucru; eu am calitate de oficial sportiv, ca și cei care sunt în staff-ul federației. Tu ești un simplu cetățean. Ce vrei să discut cu tine? Și vorbesc în numele pescuitului sportiv, nu al pescarilor sportivi. Dacă doriți să fiți reprezentați, făceți-vă un sindicat!![]()
![]()
![]()
![]()
mai, dupa cum de mai multe ori ai dovedit, tu reprezinti doar pierdere de vreme ... eu o voi pierde in alta parte nu discutand cu peretii (mari oficiali) ...
ps : si totusi, de ce e gol forumul "federatiei" ... unde sunt toate cluburile care alcatuiesc "federatia", unde e prea-slavitul staff ... ????? ... le este rusine sau exista la fel ca duhul din lampa?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Bass Assassin
- senior
Din 1953 sau din 2002?apsalba scrie:Pescuitul sportiv este o ramură sportivă. Cine îl face? Cine dorește.

Nea Fane, de ce nu raspunzi la intrebari?
Le repet:
1. 1953 sau 2002?
2. actul normativ si citatul din actul normativ in care scrie ca pescuitul este recunoscut ca ramura sportiva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Dan Valentin Dănilă.ticairlandezu scrie:Nea Fane zice :
Nu sunt pescar sportiv legitimat la niciun club sportiv! Cred că este un motiv suficient.
Nea Fane atunci cine-i presedintele da la CS Cetate AlbaEu eram convins ca esti matale
PS Nu confunda calitatea de pescar sportiv cu calitatea de membru asociat. Mulți fac această greșeală.
-
- veteran