Nimeni nu deține adevărul absolut. Dar soluția este una simplă; toată lumea să se așeze la aceeași masă și să se meargă în aceeași direcție. Spun asta de multă vreme. Dar se pare că în România pasiunea depășeste rațiunea. Păcat. Este contraproductiv.semlecangheorghe scrie:Ok.Noi stim ca nu esti om rau..atita ca pescuitul este afltfel decit ti-l imaginezi domnia ta...
Daca s-ar aplica in practica viziunea domniei tale asupra pescuitului,eu unul cred ca asa renunta la ceea ce s-ar intelege in acel moment prin 'pescuit'O spun fara intentia sa te atac..
Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
Eu am inteles prea multe ,ti-am si scris, vad ca tu nu intelegi ca nu te vrea nimeni . Degeaba te tot agiti pe aici si la crapari , nu impresionezi pe nimeni , si mai rau ,iti faci o gramada de dusmani
Daca erai baiat destept , si nu un infatuat mitoman si avid de bani, ai fi stiut sa strecori in statutul federatiei urmatoarea propozitie : " FRPS... se adreseaza exclusiv pescuitului competitional " si altfel stateau lucrurile . Nu cum ai venit tu cu tupeu de escroc sa dai ultimatum la pescari . Cine crezi ca te mai inghite pe tine ? Ai reusit sa pervertesti insasi ideea de federatie , multora le repugna numai cand aud acest cuvand pentru ca il asociaza cu tine .
Asta pentru ca esti lipsit de tact si ai un caracter pervers si toxic . Si nu te-ai multumit numai cu pescuitul de competitional , vrei neaparat si pescuitul recreativ , ca nu poti dormi de grija banilor...Ehee , filmul asta n-ai sa-l vezi niciodata ! Ai sa ramai si fara federatia asta cat de curand
Daca erai baiat destept , si nu un infatuat mitoman si avid de bani, ai fi stiut sa strecori in statutul federatiei urmatoarea propozitie : " FRPS... se adreseaza exclusiv pescuitului competitional " si altfel stateau lucrurile . Nu cum ai venit tu cu tupeu de escroc sa dai ultimatum la pescari . Cine crezi ca te mai inghite pe tine ? Ai reusit sa pervertesti insasi ideea de federatie , multora le repugna numai cand aud acest cuvand pentru ca il asociaza cu tine .
Asta pentru ca esti lipsit de tact si ai un caracter pervers si toxic . Si nu te-ai multumit numai cu pescuitul de competitional , vrei neaparat si pescuitul recreativ , ca nu poti dormi de grija banilor...Ehee , filmul asta n-ai sa-l vezi niciodata ! Ai sa ramai si fara federatia asta cat de curand

Neînțelesule,
De când vorbești tu în numele tuturor? Eu știu că am fost ales prin vot, culmea, în unanimitate. Nu o să mai încerc să te lămuresc, că văd că nu pricepi. S-a făcut recent un sondaj privind practicarea pescuitului sportiv de către IMAS. Ai să rămâi surprins de rezultate. 6% din intervievați au mers cel putin o data la pescuit în anul 2011 (aprox. 1 milion de oameni).
Circa 230.000 de pescari au achiziționat în anul 2011 permise de pescuit sportiv. Pe limba ta, merg de regulă la pescuit. Te-au delegat pe tine să vorbești în numele lor? Ai avea această pretenție când prin acțiunile tale ai dovedi că faci ceva pentru ei. Dimpotrivă, esti chiar toxic prin ceea ce debitezi. Noapte bună!
De când vorbești tu în numele tuturor? Eu știu că am fost ales prin vot, culmea, în unanimitate. Nu o să mai încerc să te lămuresc, că văd că nu pricepi. S-a făcut recent un sondaj privind practicarea pescuitului sportiv de către IMAS. Ai să rămâi surprins de rezultate. 6% din intervievați au mers cel putin o data la pescuit în anul 2011 (aprox. 1 milion de oameni).
Circa 230.000 de pescari au achiziționat în anul 2011 permise de pescuit sportiv. Pe limba ta, merg de regulă la pescuit. Te-au delegat pe tine să vorbești în numele lor? Ai avea această pretenție când prin acțiunile tale ai dovedi că faci ceva pentru ei. Dimpotrivă, esti chiar toxic prin ceea ce debitezi. Noapte bună!
- semlecangheorghe
- veteran
Acuma ,nea Fane,da pe domnia ta cine te-a pus faci manevre in pescuitul...nici nu stiu cum sa-i zic,sportiv,competitional..??
Aia care te-au ales...Perfect,da nastere la niste habitate,ca ai potenta necesara,si acolo impreuna cu cei care te-au ales ,faceti un mic paradis al pescarilor.De competitie,sportivi,de care vreti voi..Si daca merge,atunci da,sa-l extindeti nu va fi decit o ....formalitate
Aia care te-au ales...Perfect,da nastere la niste habitate,ca ai potenta necesara,si acolo impreuna cu cei care te-au ales ,faceti un mic paradis al pescarilor.De competitie,sportivi,de care vreti voi..Si daca merge,atunci da,sa-l extindeti nu va fi decit o ....formalitate

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
fane, tu ai vrea toata lumea sa se aseze la aceeasi masa avandu-te pe tine in frunte ... ceea ce, dupa cum ai vazut, cu exceptia catorva persoane (pe care nu stiu cum ai reusit sa le prostesti) nimeni nu este de acord ...apsalba scrie:Nimeni nu deține adevărul absolut. Dar soluția este una simplă; toată lumea să se așeze la aceeași masă și să se meargă în aceeași direcție. Spun asta de multă vreme. Dar se pare că în România pasiunea depășeste rațiunea. Păcat. Este contraproductiv.semlecangheorghe scrie:Ok.Noi stim ca nu esti om rau..atita ca pescuitul este afltfel decit ti-l imaginezi domnia ta...
Daca s-ar aplica in practica viziunea domniei tale asupra pescuitului,eu unul cred ca asa renunta la ceea ce s-ar intelege in acel moment prin 'pescuit'O spun fara intentia sa te atac..
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Bass Assassin
- senior
Este evident ca nu stii cum sa mai "dregi busuiocul " esti disperat ca iti scapa pleasca printre degete .

Ti-ai si facut socoteala cat iti ramane la permise , nu ? In fond asta te intereseaza , ce sa mai discutam . Dar o sa ai o mica mare problema !Circa 230.000 de pescari au achiziționat în anul 2011 permise de pescuit sportiv

dar totusi, pe tine cine te-a imputernicit cu puterea de a lua decizii in numele tuturor celor pomeniti mai sus ... ca ai fost ales prin vot unanim de o mana de oameni pe care i-ai racolat a iti fi aproape nu spune absolut nimic ...apsalba scrie:Neînțelesule,
in ochii majoritatii esti un mincinos care incearca sa isi umple buzunarele pe spatele fraierilor care sunt nevoiti sa plateasca taxa aia pentru a pescui in niste ape braconate intr-un hal in care eu inca ma mai minunez cum de mai exista pesti ...
anem,
De dragul adevărului, trec peste mojiciile tale și am să-ți răspund motivat.
Ia și citește:
Legea 69/2000:
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
Activitățile și competițiile sunt 2 lucruri diferite.
PS Nu mă interesează părerea unor indivizi care nu m-au văzut în viața lor. Mă interesează părerea celor care au consimțit să facă parte din federație. Atât și nimic mai mult.
De dragul adevărului, trec peste mojiciile tale și am să-ți răspund motivat.
Ia și citește:
Legea 69/2000:
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
Activitățile și competițiile sunt 2 lucruri diferite.
PS Nu mă interesează părerea unor indivizi care nu m-au văzut în viața lor. Mă interesează părerea celor care au consimțit să facă parte din federație. Atât și nimic mai mult.
si totusi nu mi-ai raspuns ... ca de obicei as completa asa ca nu insist asupra acestui fapt, eram totusi curios cine te-a imputernicit sa vorbesti in numele pescarilor ... cele X (a se citi 2-3) maini stangi pe care le ai alaturi?apsalba scrie: ..... bla ... bla ... bla ... beee ... beee ... beee ....
cat despre parerile care te intereseaza si care nu te intereseaza nu iti pot spune decat BULLSHIT!!! ... daca nu te interesa nu scriai aici ca inecatul mii de mesaje prin care incercai sa prostesti lumea, citate spicuite dupa bunul plac din anumite legi si interpretate atat cat te duce mintea si alte gramezi de mincinui ... iti vedeai de treburile tale si punct ... dar tu in schimb ai poluat tot forumul cu minciunile tale (sa nu imi zici ca nu

ps : de ce forumul site-ului federatiei e gol? pe bune? unde iti sunt oamenii de incredere si multimea de cluburi pe care le ai in subordine? de ce nu scrie nimeni acolo? ... le este rusine sa nu se faca de cacao sau