Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 08:42

Citat

Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

de Gerula pe Decembrie 14th, 2011, 10:24 pm

Si, din mostra de gandire abisala a unui avocat din Arad , va prezentam urmatoarea zicere a iudei mihuta

razvan m. scrie:daca legea nu interzice ceva, atunci acel ceva este permis

Serios? Mihuta, idiot fara scapare, esti asa de amabil sa-mi spui unde interzice vreo lege din Romania in mod explicit ca eu sa te scot in suturi de la un targ de pescuit, de exemplu? Ma refer strict la actiunea de a-ti cara suturi in *** .
Legea nu interzice in mod explicit asta, dar gestul, daca este evident ostil si violent, poate fi incadrat, de pilda, la "lovire si alte violente", la "ultraj" samd, in functie de cum apreciaza judecatorul fapta.

La fel si cu organizarea unui Campionat National neoficial . Nimeni n-a simtit nevoia sa introduca in textul de lege ceva gen "un ONG de apartament, fara CIS, nu poate organiza un Capionat National neoficial" dar legea prevede clar cine si in ce conditii poate organiza competitii de orice fel.

Din nou iti spun, nu mai demonstra ca esti o iuda nenorocita si raspunde clar la urmatoarea intrebare

Gerula scrie: Sincer, abia astept sa obtina Stefan Popescu CIS-ul Federatiei si apoi sa dea in judecata LRS exact pe speta asta a organizarii Campionatului National. Ce zici mai mihuta, jigodie penala ce esti, te bagi sa aperi LRS in speta asta, sau esti bun numai la mancat **** in cotetul lui Rasulescu?

Hai, zi repede da sau nu, fara vrajeala, pana nu incep sa te rada si clonele Adelinei

Hai, ca daca esti asa de sigur ca un ONG care nici macar nu e structura sportiva are dreptul legal sa organizeze un Campionat National, procesul asta ar trebui sa fie floare la ureche pentru un "avocat" ca tine
GerulaSite Admin Mesaje: 9023Membru din: Octombrie 22nd, 2008, 12:26 pmLocaţie: Bucuresti

Sus

--------------------------------------------------------------------------------

Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

de popescu stefan pe Decembrie 15th, 2011, 8:08 am

I-am dat eu răspunsul în coteț. Cu textele de lege care interzic organizarea concursurilor lui mihuță.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mah ,io nu le am cu legile...da ,asa interpretare aiuristico-fantastica nu am citit ...in viata mea...Daca ar fi sa ne luam dupa ea,legea nu interzice nici fluturarea pisthtolului prin fata oamenilor,ce naiba...Sau a unui tun sau,de ce nu, al unui aruncator de flacari...Mai da cum v-ati gasit,Popesci si gerula,cascadorii...plinsului... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 08:55

E clar ca omul este retardat , nu stiu de ce va mai bateti capul explicatii ...
Federatia lui este un nimic , ca si el dealtfel , v-am dat exemple concrete ( ACR afiliata FIA si FCPR afiliata FCI ) care organizeaza campionate nationale . Ii doare-n ula pe aia de federatiile sportive ... la fel sta treaba si cu AGVPS care este afiliata FIPS CIS si organizeaza CN , ce sa le suga popescu si toata federatia lui ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 08:57

Ce??? :lol: Nu-i voie sa scriem aici,ce... :lol: :lol: :lol:

Va dati seama cum ar arata legile daca Popescu sau unul ca el ar avea puterea sa le manipuleze cum vrea???

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Dec 2011, 09:55

Nivelul la care coboara Magarul Castrat discutia este atat de scazut incat nici nu are sens sa mai continui.

PS In privinta picioarelor in fund, ia mai consulta putin Codul penal jurnaliste fara de jurnal. Ah, am uitat, tie nu ti se aplica pentru ca esti iresponsabil pentru faptele tale. In castelul din BCA, cu peretii rotunjiti, in care esti internat nu se aplica decat legile edictate de Stapanu-to :)))
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 10:10

Am o intrebare :

De ce tot mananca unii ca.cat ca LRS organizeaza CN ilegal , nu este CN organizat sub tutela AGVPS ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 10:39

Pai tocmai asta ii doare de mor...A.J.V.P.S.,este membru fondator in F.I.P.S.,statut pe care federatia de carton nu-l poate shimba...Bine...Popescu viseaza,Gerula la fel...si cu atit ramin..Cîinii latra ..ursul trece :lol: si tot asa...

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 11:27

Este cat se poate de limpede ca logica unor asemenea specimene nu se ridica mai sus decat aceea a unui excrement . Si atunci ,ce pretentii sa ai de la un asemenea individ bolnav sa inteleaga ca este rupt de realitate ?
Astia nu viseaza , asa se manisfesta starea lor patologica .

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2011, 12:29

Bass Assassin scrie:Am o intrebare :

De ce tot mananca unii ca.cat ca LRS organizeaza CN ilegal , nu este CN organizat sub tutela AGVPS ?
http://www.rapitoriii.info/forum/download ... &mode=view

De aia!!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 12:50

Bai bolnavule , citeste dracu sa te manance legea 69/2000 la art 13 care spune :

Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.

Bolnavule , astia nu fac sport de performanta , ei doar pescuiesc recreativ , ai inteles ?

De cand a ajuns pescuitul recreativ sport de performanta ?

Tu lasa vrajeala asta expirata si vino cu CIS-ul si cu afilierea la FIPS CIPS ...si abia dupa aia ai dreptul sa emiti pretentii , pana atunci esti un ilustu nimeni

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 13:02

apsalba scrie:
Bass Assassin scrie:Am o intrebare :

http://www.rapitoriii.info/forum/downlo ... &mode=view

De aia!!

Si daca L.R.S.ar cere acelasi lucru cu pprivire la tentatva ta de federatie...ar primi acealsi rapuns,valabil si in cazul tau :lol: :lol:

Diferenta este ca tu nu esti afiliat la forurile internationale,pentru ca ai ales sa te razboiesti cu A.G.V.P.S.,pe cind L.R.S. si A.P.C.R.,sint,si asta nu suporta ficatii tai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tu si mincinosul celalat,care sustineti ca forurile internationale trateaza doar cu structuri agreate de guvernele tarilor respective,si, ca in alte tari federatiile controleaza pecuitul ,la orice nivel.Mincinosi,aia sinteti...

.

Scrie răspuns