Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?
de Gerula pe Decembrie 14th, 2011, 10:24 pm
Si, din mostra de gandire abisala a unui avocat din Arad , va prezentam urmatoarea zicere a iudei mihuta
razvan m. scrie:daca legea nu interzice ceva, atunci acel ceva este permis
Serios? Mihuta, idiot fara scapare, esti asa de amabil sa-mi spui unde interzice vreo lege din Romania in mod explicit ca eu sa te scot in suturi de la un targ de pescuit, de exemplu? Ma refer strict la actiunea de a-ti cara suturi in *** .
Legea nu interzice in mod explicit asta, dar gestul, daca este evident ostil si violent, poate fi incadrat, de pilda, la "lovire si alte violente", la "ultraj" samd, in functie de cum apreciaza judecatorul fapta.
La fel si cu organizarea unui Campionat National neoficial . Nimeni n-a simtit nevoia sa introduca in textul de lege ceva gen "un ONG de apartament, fara CIS, nu poate organiza un Capionat National neoficial" dar legea prevede clar cine si in ce conditii poate organiza competitii de orice fel.
Din nou iti spun, nu mai demonstra ca esti o iuda nenorocita si raspunde clar la urmatoarea intrebare
Gerula scrie: Sincer, abia astept sa obtina Stefan Popescu CIS-ul Federatiei si apoi sa dea in judecata LRS exact pe speta asta a organizarii Campionatului National. Ce zici mai mihuta, jigodie penala ce esti, te bagi sa aperi LRS in speta asta, sau esti bun numai la mancat **** in cotetul lui Rasulescu?
Hai, zi repede da sau nu, fara vrajeala, pana nu incep sa te rada si clonele Adelinei
Hai, ca daca esti asa de sigur ca un ONG care nici macar nu e structura sportiva are dreptul legal sa organizeze un Campionat National, procesul asta ar trebui sa fie floare la ureche pentru un "avocat" ca tine
GerulaSite Admin Mesaje: 9023Membru din: Octombrie 22nd, 2008, 12:26 pmLocaţie: Bucuresti
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?
de popescu stefan pe Decembrie 15th, 2011, 8:08 am
I-am dat eu răspunsul în coteț. Cu textele de lege care interzic organizarea concursurilor lui mihuță.

Mah ,io nu le am cu legile...da ,asa interpretare aiuristico-fantastica nu am citit ...in viata mea...Daca ar fi sa ne luam dupa ea,legea nu interzice nici fluturarea pisthtolului prin fata oamenilor,ce naiba...Sau a unui tun sau,de ce nu, al unui aruncator de flacari...Mai da cum v-ati gasit,Popesci si gerula,cascadorii...plinsului...