ceea ce nu intelege escrocul este ca pestele de la cap se inpute , el crede ca daca sufoca cu citate din lege nu se vad dedesubturile
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Exista posibilitatea ca ANST sa inscrie federatia in registru, sa eliberezi CIS-ul si ulterior, in aceeasi zi chiar sa o radieze si sa retraga CIS-ul?razvan m. scrie: Deocamdata, desi a revocat acel aviz, ANST este obligata prin hotarare judecatoreasca sa inscrie federatia in registrul sportiv si sa elibereze cis-ul.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxNTU0Ng**
Impotriva acestei hotarari, ANST mai poate face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Recursul suspenda executarea hotararii, conform art.20 al.2 din Legea contenciosului administrativ.
Stai liniștit. Sunt în birou și lucrez. Am o groază de treabă. Pregătesc o deplasare la sediul CIPS. Atenționează tu cluburile din ALRS să se decidă repede ce au de gand. S-ar putea (dacă nu sunt bine consiliate) să rămână fără CIS-uri.razvan m. scrie:Cred ca Popescu s-a retras in barlog pentru a-si linge ranile, vreo doua saptamani, pana mai uita lumea. E inutil sa ii mai puneti intrebari pana reapare, altfel ele se vor pierde printre mesajele care curg din abundenta pe topicurile legate de Federatie.
Tavi,Tavi scrie:Exista posibilitatea ca ANST sa inscrie federatia in registru, sa eliberezi CIS-ul si ulterior, in aceeasi zi chiar sa o radieze si sa retraga CIS-ul?razvan m. scrie: Deocamdata, desi a revocat acel aviz, ANST este obligata prin hotarare judecatoreasca sa inscrie federatia in registrul sportiv si sa elibereze cis-ul.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxNTU0Ng**
Impotriva acestei hotarari, ANST mai poate face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Recursul suspenda executarea hotararii, conform art.20 al.2 din Legea contenciosului administrativ.![]()
Interesant cum nu a zis nimic Nea Fane despre retragerea avizului...care a avut loc in martie 2011. Acum un an! ....
L-am văzut și eu ieri. Este în mapa de evidență de la ANST. Așa că dacă te prinde careva, îi recomand să te elibereze cu grijă pentru a nu încălca Convenția privind dreptul animalelor. Apropo, tu ești animal sălbatic sau domestic? Nu de alta, dar pari cam prost.. crescut!Bass Assassin scrie: Unde este raportul prin care MTS ANST recunoste pescuitul ca sport ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()