discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

silviu.neagu scrie:Da ce-i acolo pe O. Goga? Ceva brutarie ?
...nu e brutarie, e covrigarie, si dimineatza ies cainii cu covrigii in coada proaspeti si ropogosi facuti personal de domn' Popesco, sefu' de la federatie....framantati pe piept, rasuciti intre degete si impletiti in poala.

l
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

-
semlecangheorghe
- veteran

"De mai multe ori de când vânătoarea a fost interzisă prin Legea 136/2011 - adică de un an de zile - s-a încercat reintroducerea ei prin presiunea imensă pe care o fac nomenclaturiştii AJVPS la Ministerul Mediului, localnicii prin pârghiile politice de partid, şi mai ales prin cei aproape 100 de vânători din Parlamentul României. Am reuşit să evităm până acum reintroducerea prin proteste în faţa Ministerului Mediului şi în balconul Camerei Deputaţilor. Conspiraţia însă este transpartinică şi nu consultă societatea civilă! Adoptându-se "vânătoarea raţional reglementată" riscăm să avem în Delta Dunării consecinţe greu de evaluat la speciile strict protejate... Bunăoară, status quo-ul exploataţionist al Deltei Dunării continuă indiferent de părerile ecologiste ale premierului Ponta!" spune Liviu Mihaiu, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta.
Nu-i de ris,deloc..multe se trag de aici..
Nu avem noi norocul sa vina la putere niste 'verzi',radicali pina in virful unghiilor..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
jhonny
- veteran

Ba prostanacule ti-am spus ca ma confunzi cu cineva din anturajul pe care l-ai avut si cu care ai facut numai prostii.
Nu am fost nici angajatul tau, nici sluga ta. Nu am lucrat in acel sediu de kkt, la subsol, care nici macar nu este al tau, esti chirias acolo.
Dar in schimb te cunosc mai bine decat multi de aici si am luat date despre tine inainte de a ma implica in cooperativa ta.
Asa am aflat ca traiesti de pe o zi pe alta, PNL-ul te-a dat afara, APSAlba te-a dat afara si ai inceput sa fentezi pe unul si pe altul cu viclenia ta ieftina si cu minciuni in fata. Vezi numai BANI si te crezi destept, dar nu ai facut nimic in viata ta pe unde ai fost, peste tot ti-au dat sutul in fund. Daca vrei iti dau ex concrete desi nu meriti.
Traiesti in alta lume si te incadrezi in elita mincinosilor adevarati si a oamenilor de nimic. Cine sa inhaita cu tine, regreta in cateva saptamani, dar nu se mai poate face nimic. Pa, prostanacule.
-
apsalba
- veteran

-
apsalba
- veteran