Cupa Salmo Sarulesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="MihaiV"]conform regulamentului AVP, daca nu e anuntatat cu 30 zile inainte, e degeaba![/quote]
Cu parere de rau tin sa va anunt ca` inca nu am primit acceptul pentru contul ENERGOFISH din partea moderatorului si de aceea nu s-a postat nimic referitor la cupa Salmo pe rapitori.
Imi iau libertatea sa anunt aici, cum a facuto si Mihai Vasilescu cu programul competitiei urmatoarele:
Lista inscrisi Cupa Salmo 7-8 octombrie
« : Septembrie 06, 2006, 06:03:55 pm » Raspunde folosind un citat
Locuri limitate - 120 participanti.
Taxa de participare trebuie achitata pina la 1 octombrie.
Relatii suplimentare in Programul concursului si/sau telefon 0742.140.545 (Vasile Mitrea). In lista prezenta, figureaza cei care au achitat taxa de 250 de RON
1. Somesan Teodor (Buc)
Cu parere de rau tin sa va anunt ca` inca nu am primit acceptul pentru contul ENERGOFISH din partea moderatorului si de aceea nu s-a postat nimic referitor la cupa Salmo pe rapitori.
Imi iau libertatea sa anunt aici, cum a facuto si Mihai Vasilescu cu programul competitiei urmatoarele:
Lista inscrisi Cupa Salmo 7-8 octombrie
« : Septembrie 06, 2006, 06:03:55 pm » Raspunde folosind un citat
Locuri limitate - 120 participanti.
Taxa de participare trebuie achitata pina la 1 octombrie.
Relatii suplimentare in Programul concursului si/sau telefon 0742.140.545 (Vasile Mitrea). In lista prezenta, figureaza cei care au achitat taxa de 250 de RON
1. Somesan Teodor (Buc)
Era o idee de genul asta la un moment dat, dar nu avea suport si nu era interesanta pentru sponsor. E concurs Open, deci e la liber, merg cei ce dau banul.mihaimircea scrie: in alta ordine de idei din cate stiu etapa sarulesti (ultima) este rezervata primilor X concurenti din clasament. restu la televizor.
Mihai
Din clasamentul general al trofeului AVP doar primii 15 mai au sanse teoretice la primele 5 locuri care fac lotul pentru internationale (diferenta intre locul 5 si 15 e de 20 puncte). Pentru cei 15 sigur se vor gasi locuri si sunt convins ca se vor inscrie la timp, inainte sa se ocupe toate cle 120 locuri.
Ce specii predomina?Stiu ca este salau,ce mai este in rest si care e ponderea?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
am si eu o intrebare pt organizatorii cupei:
PE CARE SAU PE CATE DIN LACURILE DE LA SARULESTI SE TINE CUPA SALMO?
doresc un raspuns cat mai urgent, si va rog, FARA MINCIUNI, findca cunosc salba, sunt la curent cu locurile de pescuit si cu situatia lacurilor ce compun complexul!!!
cu respect, TERRYBILL.
doresc un raspuns cat mai urgent, si va rog, FARA MINCIUNI, findca cunosc salba, sunt la curent cu locurile de pescuit si cu situatia lacurilor ce compun complexul!!!
cu respect, TERRYBILL.
[quote="terrybill"]am si eu o intrebare pt organizatorii cupei:
cu respect, TERRYBILL.[/quote]
Terrybille,
Daca ai fi citit mesajele anterioare ai fi aflat raspunsul,dar avind in vedere ca ne cunoastem de ceva vreme iti dau informatia.
Doua manse pe Sandulita 1 si o mansa pe Polcesti.
Multumit
Astept sa vii sa te inscrii....
cu respect, TERRYBILL.[/quote]
Terrybille,
Daca ai fi citit mesajele anterioare ai fi aflat raspunsul,dar avind in vedere ca ne cunoastem de ceva vreme iti dau informatia.
Doua manse pe Sandulita 1 si o mansa pe Polcesti.
Multumit

Astept sa vii sa te inscrii....

treaba e sigura si batuta in cuie? nu vreau s apara dupa ca se face doar pe polcesti! si cred ca stii de ce!
de asemeni, au organizatorii vreo intentie de a baliza si altceva decat zona de concurs? (adica stavilare, diguri, golfuri?)
mrvily, am luat atatea tzepe, ca mi-e frica sa mai si ies la concursuri din astea grandomane! daca ma intelegi, bine, daca nu, nu! probabil, daca nu se schimba asta, am sa ajung si eu!
de asemeni, au organizatorii vreo intentie de a baliza si altceva decat zona de concurs? (adica stavilare, diguri, golfuri?)
mrvily, am luat atatea tzepe, ca mi-e frica sa mai si ies la concursuri din astea grandomane! daca ma intelegi, bine, daca nu, nu! probabil, daca nu se schimba asta, am sa ajung si eu!
[quote="terrybill"]treaba e sigura si batuta in cuie? nu vreau s apara dupa ca se face doar pe polcesti! si cred ca stii de ce!
mrvily, am luat atatea tzepe, ca mi-e frica sa mai si ies la concursuri din astea grandomane! daca ma intelegi, bine, daca nu, nu! probabil, daca nu se schimba asta, am sa ajung si eu![/quote]
Din cite stiu eu doar zona de concurs dar mai multe amanunte saptamina viitoare dupa ce voi merge acolo cu sefu si vom hotari ce si cum.
Sa stii ca tot te mai astept sa te inscrii.
mrvily, am luat atatea tzepe, ca mi-e frica sa mai si ies la concursuri din astea grandomane! daca ma intelegi, bine, daca nu, nu! probabil, daca nu se schimba asta, am sa ajung si eu![/quote]
Din cite stiu eu doar zona de concurs dar mai multe amanunte saptamina viitoare dupa ce voi merge acolo cu sefu si vom hotari ce si cum.
Sa stii ca tot te mai astept sa te inscrii.