Cupa Salmo Sarulesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Tavi scrie:Sa presupunem ca sunt din Sibiu...
Adi_ scrie:pai tu chiar esti din Sibiu

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
- mihaimircea
- veteran
nu sunt barci. cel putin la cocursurile anterioarele. pe sarulesti nu au acces la barci decat abonatii (are cineva alta info). In principiu concursurile avp sunt de pescuit din barca proprie.
in alta ordine de idei din cate stiu etapa sarulesti (ultima) este rezervata primilor X concurenti din clasament. restu la televizor.
Mihai
in alta ordine de idei din cate stiu etapa sarulesti (ultima) este rezervata primilor X concurenti din clasament. restu la televizor.
Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
- veteran
-
- senior
- mihaimircea
- veteran
[quote="mihaimircea"]nu sunt barci. cel putin la cocursurile anterioarele. pe sarulesti nu au acces la barci decat abonatii (are cineva alta info). In principiu concursurile avp sunt de pescuit din barca [i]proprie[/i].
Mihai[/quote]
Concursul este deschis primilor 120 de inscrisi si platitori,Bineinteles ca cei care sunt in puncte la trofeul ALP au intiietate(asta daca doresc,nu sunt inscrisi din oficiu)
Cit despre barci se specifica clar ca concurentul vine cu barca propie.
Mihai[/quote]
Concursul este deschis primilor 120 de inscrisi si platitori,Bineinteles ca cei care sunt in puncte la trofeul ALP au intiietate(asta daca doresc,nu sunt inscrisi din oficiu)
Cit despre barci se specifica clar ca concurentul vine cu barca propie.