Cupa Salmo Sarulesti

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 26 Sep 2006, 19:55

MIHAI sofonea,

textul cu "nu da nimeni acolo" era pt naivi, cred ca tu n-ai pus botul la asaceva...

am vazut si eu, tata! si ce voiai, sa dau aici? sau sa ii bat la locul faptei?
i-am observat indeaproape, m-am uitat cu ce dau, unii erau chiar mai cunoscuti, in schimb am auzit super texte de kkt ceva cum ca cei care pescuiesc acolo "nu vor mai fi acceptati la concurs!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cred ca organizatorii sunt de vina, si nu eu, mai ales ca unii dintre stim noi cine au acces acolo...MOKKA! mmm?

ce masuri se pot lua in acest caz? da tu una, mihai s.!

hai sa boicotam si sa nu mai venim! poate ia gheor cupa salmo, ca pe cea a moldovei ! :lol:

fata de altii care nu stiu nimic de lacul ala, eu mai stiu una alta, ca atata cat am fost student, am batut pe-acolo destul de des... :wink: asa ca nu tremur chiar asa ca nu "fac fata"... :D :D :D

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 26 Sep 2006, 20:54

RADU ioan sau (IOAN radu) tata io cred in cotinuare ca tu esti de vina !
Ba nene ti-ai asumat vigilenta si te-au facut aia varza ! Pai e posibil asa ceva cand toti dormeam linistiti ca dai tu de sase ! Nu stiu zau ce e cu tine !
Sa inteleg ca nu-l iei si pe Gyorg la boicot si il lasi sa ia el toate premiile si sa le indese in Tucson ! Ei bine nu tata ! Io nu-l las singur ! Boicoteaza tu si ma duc doar io cu Gyorg (sa nu faca hernie ) !
PS
Apropo , asa ca ...chestie , parca intreba-se cineva de lista cu premiile nu de alta dar macar sa stim pa ce ne agitam . Nu ca e urat sa cauti calul de dar la dinti da nici sa iei toate soldurile din magazia din Cluj pe post de mama-mama nu se cade ( din proprie experienta am primit ca premii un compleu matlasat de iarna haina L pantalonul XXL si una si mai si un SKIL SPL cotor si SKIL SPL II varf iar la ultimul concurs o mulineta cat pantoful (4-500 gr ) si o lanseta de spin pe blank de fly ca parca e montata pe sarpe , combo pe care mai in gluma mai in serios am zis la Energo ca il dau contra a doua voblere sau hai ma rog unu daca negociem si sunt seriosi avand o gramada de produse pe care ti le-ai dori si de care chiar sa te bucuri ) . Aici Arrow ne da clasa din punctul asta de vedere baietii dand vouchere in contul carora poti sa-ti iei ce vrei din magazinele lor !

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Sep 2006, 06:31

MihaiV scrie:Despre ce povestim ?????????

Dimpotriva, deja majoritatea asociatiilor au fost pentru folosirea libera a motoarelor electrice si a sonarelor incepand chiar cu 2007.
Daaaa ???
Atunci cum explici ideea ca in 2 din cele 6 etape sunt limitari in ceea ce priveste folosirea motoarelor electrice desi aceleasi asociatii au fost de acord cu folosirea lor si din 2006 ( anul asta ) nu din 2007 !!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2006, 07:02

Teoo scrie:
MihaiV scrie:Despre ce povestim ?????????

Dimpotriva, deja majoritatea asociatiilor au fost pentru folosirea libera a motoarelor electrice si a sonarelor incepand chiar cu 2007.
Daaaa ???
Atunci cum explici ideea ca in 2 din cele 6 etape sunt limitari in ceea ce priveste folosirea motoarelor electrice desi aceleasi asociatii au fost de acord cu folosirea lor si din 2006 ( anul asta ) nu din 2007 !!!
Nu vad legatura cauzala in intrebarea ta.
Una e regulamentul pentru 2007, alta e regulamentul pe 2006.
In 2006 nu a fost voie cu motor in timpul mansei. Interdictia e clara si nu putea fi neglijata. Ca a fost incalcata totusi la un concurs, asta este, nu s-a plans nimeni, mergem mai departe.
Tocmai pentru ca nu consideram ca motorul iti baga pestii in juvelnic sau ca iti creeaza vreun alt avantaj major, suntem de acord ca in 2007 sa poata fi folosit in orice moment, mai ales ca motoarele electrice sunt mai silentioase decat vaslele multor concurenti.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Sep 2006, 09:23

Stai putin ca nu m-ai inteles .
Desi in 2006 este voie cu motor electric la inceputul si sfarsitul mansei in 2 concursuri din 6 regula nu se respecta sau se respecta partial de catre aceleasi asociatii care au semnat la inceputul anului un contract cadru.

Sunt de acord cu tine ca la anul va fi un alt regulament diferit de cel de aul asta.
Cum nu s-a respectat cel de anul asta.....
Ce crezi ca opri si la anul asociatiile sa nu respecte regulamentul 2007 pe care probabil ca-l vor semna .
Motive se vor gasi de fiecare data , poate chiar obiective ( nu zic nu )

Pe de alta parte sunt de acord cu tine ca mot electric nu iti baga pestii in juvelnic , dar nu sunt de acord cu tine cand spui ca mot electric nu iti ofera un alt avantaj.

Exemplul clar :

In primele 2 etape ( Darvari + Gostilele) au fost sectoare foarte lungi in care o mare parte din timpul arondat mansei il pierdeai cu vaslitul.Eu am avut motor electric si la deplasarea spre locul de pescuit mi-a oferit un avantaj enorm ( mai ales la Darvari in prima mansa).La Gostilele lungimea sectoarelor a fost cred si mai mare decat la Darvari.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2006, 10:02

Teoo scrie:Cum nu s-a respectat cel de anul asta.....
S-a respectat. Regulamentul din 2006 permite deplasarea cu motoare inainte si dupa mansa, nu in timpul mansei. Regulamentul nu obliga organizatorii sa acorde timp de deplasare inainte de inceputul mansei.
Cei care au considerat necesar au acordat acest timp, ceilalti nu, in limita regulamentului.
Incalcare a regulamentului a fost atunci cand, in timpul mansei, s-a permis deplasarea cu motor.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Sep 2006, 10:48

MihaiV scrie:
Teoo scrie:Cum nu s-a respectat cel de anul asta.....
S-a respectat. Regulamentul din 2006 permite deplasarea cu motoare inainte si dupa mansa, nu in timpul mansei. Regulamentul nu obliga organizatorii sa acorde timp de deplasare inainte de inceputul mansei.
Cei care au considerat necesar au acordat acest timp, ceilalti nu, in limita regulamentului.
Incalcare a regulamentului a fost atunci cand, in timpul mansei, s-a permis deplasarea cu motor.

De acord , dar nu in toate competitiile de anul asta s-a permis folosirea motorului inainte si dupa mansa...Asa cum scrie in regulamentul invocat chiar de tine.Asta e ideea......deci regulamentul nu a fost respectat .PUNCT.
Nu m-am referit nici la timpii de deplasare , si nici la folosirea motorului in timpul mansei.
Sper ca acum sa nu te mai faci ca nu intelegi !!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 27 Sep 2006, 10:58

Fratilor, parerea mea e ca iar batem campii! Cu sau fara motoare electrice, urmeaza ultima etapa a Trofeului ALP. Haideti sa avem rabdare sa treaca si etapa asta, sa ne axam pe topicul acetei discutii, dupa care (sau inainte daca nu mai rezistam :) ) sa deschidem un topic legat de regulamentul Turneului ALP din 2007! Sunt convins ca cei ce vor purta discutii legate de noul regulament imbunatatit, vor alege doar ceea ce este mai bun din sugestiile fiecaruia dintre noi! Ca o opinie personala, cu bune si rele, Turneul Aventuri La Pescuit 2006 a fost de departe cel mai bine organizat campionat national de pescuit la rapitori din ultima vreme!
E clar ca vor mai fi multe discutii pe marginea acestui turneu, dar cred ca, in primul rand trebuie apreciate eforturile de organizare atat a turneului cat si a fiecarui concurs in parte!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Sep 2006, 11:50

De acord cu tine dr.pike
Ar trebui alt topic pt discutia asta,, ,,si putina rabdare sa se termine Turneul.
Intr-adevar este primul an in care exista un turneu de asemenea anvergura si transparenta.
Trebuie felicitati toti organizatorii de anul asta.Asta e clar.
Cu bune sau rele ceea ce s-a intamplat anul asta este un mare pas inainte pentru noi.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2006, 13:45

Teoo scrie: Sper ca acum sa nu te mai faci ca nu intelegi !!
No mai! Te astept sa-mi explici, la o bere in deriva peste cocosati!

Vii la Salmo?

Scrie răspuns