Cupa Salmo Sarulesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Masive Tata cu respect te anunt ca vigilenta ta ( promisa ca altfel nu-ti scriam ) cam lasa de dorit ! Azi intre 10 si 12 pe Polcesti pescuiau linistiti o barca rosie cu o persoana si 4 pedestri bateau malurile de zor cu lansetele . Pai ba tata ori vigilezi ori nu ne ameninta degeaba ! Sau ii pazeai pe ceilalti trei sa nu-l agate pe ala din barca ?
Se pare totusi ca daca ai "argumente" sau "cohones " se poate taica ( ca de traim la Romanica !!! )
Se pare totusi ca daca ai "argumente" sau "cohones " se poate taica ( ca de traim la Romanica !!! )
-
- senior
-
- veteran
-
- veteran
Eu cred ca trebuie avut in vedere ca unii concurenti pot avea vasla mai lunga, cu lopata mai maremrvily scrie:Nu dar te ajuta sa ajungi primul pe un loc prolific sau pe care se prinde foarte bine si sa-l ocupi.valistrati scrie: Cit priveste hotarirea luata de-a nu folosi mot.el. nu ma deranjaza atita timp cit e anuntata cu destul timp inainte si stii ce vei avea de facut,in schimb nu prea inteleg eu treaba cu sansele egale (baga mot.el.pestii in juvelnic ?).![]()
:
Cam asta ar fi treaba si motivul pentru care am decis ca el sa fie folosit doar la sfirsitul mansei.
.

La ce te referi? La faptul ca Berti, care e detasat nr 1, nu are motor. Oare de-asta castiga?Adelin scrie: A, ca diferentza dintre cei ce au motor si cei ce nu au e "vizibila cu ochiul liber" ce sa-i faci?!...cine ii tine pe cei ce nu au motor sa-si cumpere?!....sau daca nu isi permit, sau nu pot tine pasul, cine ii obliga sa participe la concursuri?!

@ Adelin
Mi se pare un pct de vedere absolut corect , chiar daca e cam dur.
Daca unii nu pot tine pasul , chiar nu inteleg de ce trebuie sa fie modificate regulamente si conditii , ca sa " fie bine si pentru ei ".
Exemplu : Ce egalitate de sanse au cei ce concureaza pentru echipa nationala de fly a Italiei.Conditia este sa ai fabricate cel putin 10 000 de muste artificiale , ca sa poti concura pentru un loc in echipa.
Cati dintre cei care practica flyfishing in Ro au timp si resurse adecvate.
Si putem continua.
Deci nu putem vorbi de egallitate de sanse in nici un sistem competitional indiferent cat de avansat ar fi.Poate sa fie vorba de o serie de conditii de indeplinit pentru a fi acceptat intr-un concurs.
Extrapoland : Ce s-ar intampla daca de anul viiitor ar trebui sa ai un nr de 1000 ( sa zicem ) de voblere pentru a intra intr-un astfel de sistem competitional pentru a putea sa participi la calificarile pentru echipa de spin a Romaniei ????
Unde ar mai fi egalitatea de sanse???
Alt exemplu:
Daca ar veni cineva cu ideea ca betele folosite de concurenti sa fie doar de la un anumit nivel calitativ in sus( ceea ce ar presupune costuri si mai mari)
Si lucrurile s-ar putea extinde si la mulinete , fire s.a.m.d.
@ Stefan Dinu.
Barca aceea mare pe care o ai , chiar nu cred ca e foarte potrivita pentru competitie.Din acest punct de vedere chiar ca ai un handicap.Sunt de acord cu tine ca pentru un pescuit de agrement din barca e excelenta.Poate ca nu e o idee rea sa o schimbi sau daca nu esti de acord sa-ti mai achizitionezi una mai mica exclusiv pentru concursuri.
Toata stima pentru muzica pe care o asculti.Am auzit-o la 3 lacuri : AC\DC.
Excelent.
Mi se pare un pct de vedere absolut corect , chiar daca e cam dur.
Daca unii nu pot tine pasul , chiar nu inteleg de ce trebuie sa fie modificate regulamente si conditii , ca sa " fie bine si pentru ei ".
Exemplu : Ce egalitate de sanse au cei ce concureaza pentru echipa nationala de fly a Italiei.Conditia este sa ai fabricate cel putin 10 000 de muste artificiale , ca sa poti concura pentru un loc in echipa.
Cati dintre cei care practica flyfishing in Ro au timp si resurse adecvate.
Si putem continua.
Deci nu putem vorbi de egallitate de sanse in nici un sistem competitional indiferent cat de avansat ar fi.Poate sa fie vorba de o serie de conditii de indeplinit pentru a fi acceptat intr-un concurs.
Extrapoland : Ce s-ar intampla daca de anul viiitor ar trebui sa ai un nr de 1000 ( sa zicem ) de voblere pentru a intra intr-un astfel de sistem competitional pentru a putea sa participi la calificarile pentru echipa de spin a Romaniei ????
Unde ar mai fi egalitatea de sanse???
Alt exemplu:
Daca ar veni cineva cu ideea ca betele folosite de concurenti sa fie doar de la un anumit nivel calitativ in sus( ceea ce ar presupune costuri si mai mari)
Si lucrurile s-ar putea extinde si la mulinete , fire s.a.m.d.
@ Stefan Dinu.
Barca aceea mare pe care o ai , chiar nu cred ca e foarte potrivita pentru competitie.Din acest punct de vedere chiar ca ai un handicap.Sunt de acord cu tine ca pentru un pescuit de agrement din barca e excelenta.Poate ca nu e o idee rea sa o schimbi sau daca nu esti de acord sa-ti mai achizitionezi una mai mica exclusiv pentru concursuri.
Toata stima pentru muzica pe care o asculti.Am auzit-o la 3 lacuri : AC\DC.
Excelent.
- Danoc
- utilizator constant
Nu cred ca e nimeni impotriva utilizarii motoarelor electrice. S-a dovedit asta in discutiile anterioare de aici si de la concursuri. Ideea este ca pt anul acesta asa s-a facut regulamentul, dand posibilitatea organizatorilor sa hotarasca acest lucru. Asa cum au fost concursuri in care s-a permis utilizarea motorului, iar cei fara motoare nu am comentat nimic, nu vad de ce atunci cand se hotaraste contrariul, cei cu motoare fac atata scandal.
Oricum pt anul urmator opinia este clara si nu vad niciun impediment sa se foloseasca motoarele pe toata durata mansei.
Este ultima etapa de anul asta asa ca vom juca dupa regulamentul valabil si in celelalte concursuri.
Oricum pt anul urmator opinia este clara si nu vad niciun impediment sa se foloseasca motoarele pe toata durata mansei.
Este ultima etapa de anul asta asa ca vom juca dupa regulamentul valabil si in celelalte concursuri.
Nu cred ca e vorba de " scandal " , e vorba de un principiu cel cu " egalitatea de sanse " , pe care il poti interpreta in fel si chip si tot vei gasi pe cineva defavorizat de o decizie sau alta ( cu sau fara motor).de ce o iei asa de personal tu identificandu-te cu " cei fara motoare nu am comentat nimic " ?Danoc scrie:Nu cred ca e nimeni impotriva utilizarii motoarelor electrice. S-a dovedit asta in discutiile anterioare de aici si de la concursuri. Ideea este ca pt anul acesta asa s-a facut regulamentul, dand posibilitatea organizatorilor sa hotarasca acest lucru. Asa cum au fost concursuri in care s-a permis utilizarea motorului, iar cei fara motoare nu am comentat nimic, nu vad de ce atunci cand se hotaraste contrariul, cei cu motoare fac atata scandal.
Cred ca discutam la nivel de principii 9 in general ) si nu la nivel de persoane.Sau ma insel ?